Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i mog spiska hanady maja 78 višnja bambi koka i po tajra mama 2009 mama alma apotekarka niobe acudesa tea lana hanabana mila 81 vesela noa marijana N_N ivana tz w.pooh dadada milomoje ena 23 pahuljica mila 81
da proširim spisak nisam odavno
skvo teacher mama 75 vještica jelena rimljanka frenkoza zaha
evo ja ću te draga uvrstiti ....moj se spisak proširio ali da opet ne izostavim nekoga kao što mi se desilo čuvam ga za sebe pa kad se dobro uhavizam tipkam vam
evo i mog spiska hanady maja 78 višnja bambi koka i po tajra mama 2009 mama alma apotekarka niobe acudesa tea lana hanabana mila 81 vesela noa marijana N_N ivana tz w.pooh dadada milomoje ena 23 pahuljica mila 81
skvo teacher mama 75 vještica jelena rimljanka frenkoza zaha lady 26
Ja nikog ne znam sa RR, ali bih volila da se upoznamo. Hebem ti daljinu.
Galcia iste smo
put pod noge i 'vamo na odmor
viola skvo teacher mama 75 vještica jelena rimljanka frenkoza zaha lady 26
Nedavno sam sasvim slučajno upoznala i razgovarala sa jednom mladom ženom.Bila je na odmoru kod svoje majke a inače živi u Bihaću. Pričala mi je da je modni dizajner,da je *79 godište a kćer joj se zove Iris (2008godište),a sestrična Anastasja ima nekih 15-16mj. Imam osjećaj da je član RR,pa ako jeste voljela bih da mi se javi putem PP. Ako je pronađem i ona bude član ovog portala,biće to prva forumašica koju poznajem.
Apotekarka Niobe Teacher75 N_N Mama1 Ilhana Maja78 Breskva Nunchi Manuela Noa Azraj Taurus Milomoje Nikita Mamina cura Lady26 Salmy Dadada Maida Juni Dinaa Frenkoza Medic slatki Stella Schecherlemica Adana Zaha Nunny Haha AnitaMo Marijana Romali Bambi09 Mya_81 Koka i po Ivana_tz W. Pooh Mumamaja
i mene si zaboravila maja 78 višnja bambi koka i po tajra mama 2009 mama alma apotekarka niobe acudesa tea lana hanabana mila 81 vesela noa marijana N_N ivana tz w.pooh dadada milomoje ena 23 i još forumašica iz zenice i tuzle, koje su imale akreditacije ali ja stvarno nisam mogla sve upamtiti i drage mostarke koje takođe nisam sve mogla memorisati sorry ako sam nekoga izostavila, ja sam ipak i mozak mi sporije radi
Hanabana Mirnac Mamine oci Mamina junacina Tea lana New mama Mama alma Acudesa Neki Veeseelaa Jedna2u1 Remzy Mamin sin Mamina cura Dida79 Amrino RR Akica b Mila 81 Visnja Hanady
Viola Mama2009 Tajra Shejla Anidla Ena23
Apotekarka Niobe Teacher75 N_N Mama1 Ilhana Maja78 Breskva Nunchi Manuela Noa Azraj Taurus Milomoje Nikita Mamina cura Lady26 Salmy Dadada Maida Juni Dinaa Frenkoza Medic slatki Stella Schecherlemica Adana Zaha Nunny Haha AnitaMo Marijana Romali Bambi09 Mya_81 Koka i po Ivana_tz W. Pooh Mumamaja