Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja moram samo reci da sam upoznala jednu drugu neki
proljepšanu i podmlađenu... ko curica... jedva je prepoznah... daj recept zeno!
slazem se sa tobom i ovog puta sam malo duze pricale,jer inace na kafama sa svima malo i nestignes dobro upoznati,a veceras smo razmjenile koju tako da je zena ekstra
ja moram samo reci da sam upoznala jednu drugu neki
proljepšanu i podmlađenu... ko curica... jedva je prepoznah... daj recept zeno!
slazem se sa tobom i ovog puta sam malo duze pricale,jer inace na kafama sa svima malo i nestignes dobro upoznati,a veceras smo razmjenile koju tako da je zena ekstra
Hvala ti dushoooooooooooooooo Izvini,ali zaboravih na tebe,a s tobom sam najvise mahalala veceras Mislim da si ti jedna divna zena(to sam ti jedne prilike vec rekla),puna ljubavi i plemenitosti Obecavam da cu doci na kahvicu kod tebe,cim mognem,a bujrum i ti kod mene aBd
niki83 emina85-isle u skolu zajedno mya81 selena nedi malena melly rose nita
eh ovako ja znam forumašice koje sam upoznala na rođendanu beba iz Goražda mamine oci imam je na fb, frenkozu na kratko upoznala, pokahontas igrala nam se djeca zajedno u lopticama i na trampolini , bebac2 (čini mi se tako reče da joj je nick) imala je čini mi se curicu , bambi, igrala sam se sa njenom sabinom u lopticama hanady iako me nije pitala za nick, višnju nismo se upoznale ali eto zahvalila mi je na prilogu za dječicu ne znam jesam li koga zaboravila, a i ovo mislim da me nijedna od njih ne bi na ulici prepoznala
ovo je za istu ulicu Šta da kažemo za mamu Žena i po , još čekamo na druga Ahmeda, mimoilazimo se
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
eh ovako ja znam forumašice koje sam upoznala na rođendanu beba iz Goražda mamine oci imam je na fb, frenkozu na kratko upoznala, pokahontas igrala nam se djeca zajedno u lopticama i na trampolini , bebac2 (čini mi se tako reče da joj je nick) imala je čini mi se curicu , bambi, igrala sam se sa njenom sabinom u lopticama hanady iako me nije pitala za nick, višnju nismo se upoznale ali eto zahvalila mi je na prilogu za dječicu ne znam jesam li koga zaboravila, a i ovo mislim da me nijedna od njih ne bi na ulici prepoznala
bi ja al po slici sa djetetom na nekoj od tema znam da si dole bila...al nekako tebe i shecherlamicu sam dole zamjenila tek sam sebi razjasnila ko je ko kad sam slike na RR pogledala ponovo. no nije ni zamjeriti što zbog broja nsa dole u Zinzibaru što zbog emocija koje su nas ovladale...ja sam davno odustala od spiska koga poznajem sigurna sam nekoga bi izostavila.
evo i mog spiska hanady maja 78 višnja bambi koka i po tajra mama 2009 mama alma apotekarka niobe acudesa tea lana hanabana mila 81 vesela noa marijana N_N ivana tz w.pooh dadada milomoje ena 23 i još forumašica iz zenice i tuzle, koje su imale akreditacije ali ja stvarno nisam mogla sve upamtiti i drage mostarke koje takođe nisam sve mogla memorisati sorry ako sam nekoga izostavila, ja sam ipak i mozak mi sporije radi
evo i mog spiska hanady maja 78 višnja bambi koka i po tajra mama 2009 mama alma apotekarka niobe acudesa tea lana hanabana mila 81 vesela noa marijana N_N ivana tz w.pooh dadada milomoje ena 23 i još forumašica iz zenice i tuzle, koje su imale akreditacije ali ja stvarno nisam mogla sve upamtiti i drage mostarke koje takođe nisam sve mogla memorisati sorry ako sam nekoga izostavila, ja sam ipak i mozak mi sporije radi
cuj vadione
Da i ja svoj spisak napokon prosirim Adana Niobe Dinaa Hanady Acudesa Visnja rr Taurus Koka i po Bambi Noa Marijanna Romali Teacher 75 Mya 81 Vesella New mama remzy n_n mala 86 mila 81 Nunichi Breskva Pahuljica mama 2009 Tajra Mama alma tea lana ena 23 dadada ivana tz maja 78 Nency Sahara
Ako sam nekog izostavoila ne ljutite se... Sve ste super
< Poruku je uredio Apotekarka -- 14.11.2010 18:07:26 >
koka i po N_N Niobe Apotekarka Acudesa Taurus Teacher 75 New mama Nunichi Breskva ena23 ivana tz maja 78 Nenci Manuela W. Pooh milomoje niki83 rose 87 Mya 81
ako sam koga izostavila sorry, dok se malo put slegne...
Ja danas upoznah niobe(taaaaaaaaaaaaaaaaako mila i divna,a samo smo razmijenile par rijeci),sahara(njeznica jedna slatka),dadada(legendaaaaaaaaaaaaaaa i super mi izgleda,frizura je suuuuuuper),asmiras(fina zenica,kojoj sam kasno prisla,a bebica je medenjak pravi),dzenana_g (slatka zenica sa jos sladjom bebarom) i dinaa koja mi je legla pravooooooooooooo A da i hanabana vesela idraga zenica,koju sam i zeljela upoznati(kao i ona mene)
Super ste mi sve,ljubim vas Nadam se da nisam koga izostavila...
Ja danas upoznah niobe(taaaaaaaaaaaaaaaaako mila i divna,a samo smo razmijenile par rijeci),sahara(njeznica jedna slatka),dadada(legendaaaaaaaaaaaaaaa i super mi izgleda,frizura je suuuuuuper),asmiras(fina zenica,kojoj sam kasno prisla,a bebica je medenjak pravi),dzenana_g (slatka zenica sa jos sladjom bebarom) i dinaa koja mi je legla pravooooooooooooo A da i hanabana vesela idraga zenica,koju sam i zeljela upoznati(kao i ona mene)
Super ste mi sve,ljubim vas Nadam se da nisam koga izostavila...
Moj spisak je tako kratak upoznala sam samo Višnju nije da mi je žao naprotiv ali voljela sam da sam upoznala još koga :( Valjda ću imati više sreće drugi put
mene zanima da li se forumasice upoznaju iskljucivo na druzenjima ili privatno? ja u Sa ne poznajem nikog i stvarno sam usamljena.voljela bih upoznati forumasice,ali eto nisam imala prilike doci na druzenje...makar preko FB
draga sabinos ima beby bazar koji ce biti uskoro, obicno je prva subota u mjesecu, sad ce mislim biti druga, na grbavici u centru za mlade (imate i tema o tome), tu dodji i oni koji ne prodaju ili kupuju nista da kafu popiju i da se druzimo
isto tako se kafe organizuju, zimi malo manje
ako zelis nekoga na fb posalji mu pp ovdje i pitaj, vjerujem da nece biti problema :)
draga sabinos ima beby bazar koji ce biti uskoro, obicno je prva subota u mjesecu, sad ce mislim biti druga, na grbavici u centru za mlade (imate i tema o tome), tu dodji i oni koji ne prodaju ili kupuju nista da kafu popiju i da se druzimo
isto tako se kafe organizuju, zimi malo manje
ako zelis nekoga na fb posalji mu pp ovdje i pitaj, vjerujem da nece biti problema :)
hvala maja78,tek sad vidjeh ovu temu bazar.moracu i ja doci