Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mama3djecaka Nann Dadada Sahara Mila81 mama_alma mamine oci dinaa tea lana akica b adana hemicarka skvo veselaaaaa new mama hanabana maryamamina mamin sin enisa_sara Jupajdi Maida28 Višnja Juni New mama Camm Remzy Mivica okarica
ako sam koga zaboravila nemojte se ljutiti...
Da dodam =))))))))
Acudesa RR Hanady RR Maja RR Teacher Viola Elma RR Jesam li koga zaboravila
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 27.8.2010 1:32:48 >
mamina cura pocahontas muby noor hanady visnja acudesa viola škorpija myb@by maja78 dida79 salmy anidla mama alma gvendolina mama i nora shecerlamica lady2' srculence tajra sarayka new mama veeseelaa
ilhana
"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
mamina cura pocahontas muby noor hanady visnja acudesa viola škorpija myb@by maja78 dida79 salmy anidla mama alma gvendolina mama i nora shecerlamica lady2' srculence tajra sarayka new mama veeseelaa
Mamine oči ramzy enisa_sara salmy akicab Veeseelaa Višnja Mama alma Mila 81 Neki Tea lana Pahuljica Farah jedna 2 u 1 Mamin sin Shejla lely batterfly mamina junačina lirio maja 78 Suzana Pingpong Istra08 dadada juni kovrdžava Maida ElmaB skvo HanaBana Hanady teacher75 viola anidla dida79 myb@by tajra sarayka srculence shee Lady26 niobe pocahontas muby Ilhana
....mislim da je to to neka me podsjete zenice ako sam koga nenamjerno izostavila
ti si imala posebno poglavlje, sorry...veliki propust
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Srce mi je ko planeta upoznala sam svoju dragu REALLOVE i Emina bebaru (ko med je mali, plavooki šarmer) stvarno sam sretna neopisivo ljepotica, skromna, divna...stvarno sam oduševljena njome... svašta bih pisala...al ne bih da vas tušim
Srce mi je ko planeta upoznala sam svoju dragu REALLOVE i Emina bebaru (ko med je mali, plavooki šarmer) stvarno sam sretna neopisivo ljepotica, skromna, divna...stvarno sam oduševljena njome... svašta bih pisala...al ne bih da vas tušim
Upoznala sam jednu zenu po imenu Dzevdeta, u skerlicevoj u cekaonici!Djelovala je jako prijatno,ali su nas brzo prozvali, tako da nismo stigle razmjeniti mail-ove ili tel. uglavnom ako se neka od vas prepozna u opisu neka se javi na pp!
ja sam davno odustala praviti spisak poznanstava sa RR...a sve iz razloga da nekoga ne zaboravim jer brzinom svjetlosi na baby bazaru upoznam naše drage ženice... no večeras sam slučajno imala divno zadovoljstvo... upozanala sam prelijepu trudnicu taurus
ja sam davno odustala praviti spisak poznanstava sa RR...a sve iz razloga da nekoga ne zaboravim jer brzinom svjetlosi na baby bazaru upoznam naše drage ženice... no večeras sam slučajno imala divno zadovoljstvo... upozanala sam prelijepu trudnicu taurus
hvala Hanady samo si trebala reći ženama da je u pitanju jedna prilično popunjena trudnica e sad i ja mogu početi praviti spisak sa ženicama koje sam upoznala 1. Hanady
hvala Hanady samo si trebala reći ženama da je u pitanju jedna prilično popunjena trudnica e sad i ja mogu početi praviti spisak sa ženicama koje sam upoznala 1. Hanady