Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja nikog ne znam sa RR, ali bih volila da se upoznamo. Hebem ti daljinu.
Galcia iste smo
put pod noge i 'vamo na odmor
Da..Iste da istije ne mozemo biti.. Jedino sam Mirkicu u snovima upoznala..
hahah i ja sam tebe sanjala :)))))
hvala na komplimentu :)).. ja sam osjecala kao da te vec poznajem tako da mi je ovo bila cista formalnost. a da je prijalo, jeste vala. kao da pijem kaficu sa bliskom prijateljicom, prirodno i opusteno :)) kad budes opet dolazila bujrum - bice mi zadovoljstvo da popricamo i da porazgovaramo malo o onim mackama, citavo vece kontam kako 6 macaka, otkud joj one dvije viska
D_K bih i ja voljela upoznati...djeluje mi pravi cooler
uzvracam i zelju za upoznavanjem a i opis.. otkako sam te upratila na RR sve mi se vise svidjas - volim stalozene osobe i one koje su 'o sebi pri sebi'.. ako nam bude nafake i upoznacemo se a do tada se tipkamo.. i ne, necu stavljati nikakva srca
uzvracam i zelju za upoznavanjem a i opis.. otkako sam te upratila na RR sve mi se vise svidjas - volim stalozene osobe i one koje su 'o sebi pri sebi'.. ako nam bude nafake i upoznacemo se a do tada se tipkamo.. i ne, necu stavljati nikakva srca
D_K, jesi li ti nekad imala svoju sliku kao avatar?
I radiš na fakultetu , je'l da ?
viđu vraga, kako se toga svega sjecas?!! Yes and Yes su moji odgovori.. sliku sam ukinula da ne plasim forumashice a jos uvijek radim na fakultetu i plashim djecu
I radiš na fakultetu , je'l da ?
viđu vraga, kako se toga svega sjecas?!! Yes and Yes su moji odgovori.. sliku sam ukinula da ne plasim forumashice a jos uvijek radim na fakultetu i plashim djecu
I D_K , imam još jedno pitanje, tj. pretpostavku...tvoj nick mi nekako išareti da si dekan... sad sam te otkrila
I''m so busted na ovo bih iz zeze rekla jedno ''amin'' ali nisam toliko ambiciozna.. ni blizu.. inicijali su mi Dz. K. pa mi je ovaj nick bio logican.. vidim ja da nije bas ni posve ali nejse, navikla sam se na njega.. da je vezan za posao bio bi V_A (Visi_Ass - mene ovo tjera na ), za najvazniju stvar D_M (Dupla_Mama) a u kuci i po kolicini poslova koje obavljam J_S (J_Stranka - logicno )..