Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Skvo Mila81 ( al sam te se uželjela ženo) mamine oči Maida RR Shee ( i njenu simpa sekicu) mama alma Hana bana Tea lana Remzy Višnja RR vesela istra09 Amrino RR Elma RR pahuljica farah new mama
i novo poznastvo sa dodjele paketića kod Suzi u Čarobnom svijetu
Sarayka
i još jedno novo Enisa_sara
i novo teacher viola i acudesaRR
i nooovo Anidla maja78 Dida79 salmy myb@by
i novo al dok pofatam opet elem krećemo shejla mama2009 mamy škorpija pingpong MinaMM Niobe
JUPII što bi viola naša draga kazala
u sjetih se još new mama zaha
sram me bilo al širimo se širimo
JUPII
i novo Atarka Lejla K muž leone81 ( kako stavri stoje i on je forumaš) muž achudesa ( 100% forumaš)
cool
Nova poznanstva: Visnja, Maja78, Hanady. Drage, bas mi je drago sto sam vas upoznala, jest da je bilo brzinski i u letu, al' nadam se drugi put zajednickoj kafici da malo i procaskamo . Nisam znala da je s vama bila i Lejla Ka, ne znam kako mi je promaklo da i nju upoznam. Drugi put.
mama alma juni mamin sin maida RR new mama suzana lely eminak mamine oci hanabana visnja shee scarlet anidla acudesa bebano salmy hanady dida79 teacher75 myb@by remzy mila81 pingpong minamm škorpija viola shejla niobe enisa_sara nanica sa gvendolina pocahontas mama i nora Atarka LejlaKa muž leona81 (valjda ceu nekad i leonu) Natasa (znam je od ranije)
Sarayka
i još jedno novo Enisa_sara
i novo teacher viola i acudesaRR
i nooovo Anidla maja78 Dida79 salmy myb@by
i novo al dok pofatam opet elem krećemo shejla mama2009 mamy škorpija pingpong MinaMM Niobe
JUPII što bi viola naša draga kazala
u sjetih se još new mama zaha
sram me bilo al širimo se širimo
JUPII
i novo Atarka Lejla K muž leone81 ( kako stavri stoje i on je forumaš) muž achudesa ( 100% forumaš)
cool
a zaboravila si mm , i on je forumas 100 % al ne na rr
mama alma juni mamin sin maida RR new mama suzana lely eminak mamine oci hanabana visnja shee scarlet anidla acudesa bebano salmy hanady dida79 teacher75 myb@by remzy mila81 pingpong minamm škorpija viola shejla niobe enisa_sara nanica sa zaha gvendolina pocahontas mama i nora Atarka LejlaKa muž leona81 (valjda ceu nekad i leonu) Natasa (znam je od ranije)