Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
da i ja dopunim svoj spisak: mamina cura pocahontas muby noor hanady visnja acudesa viola škorpija myb@by maja78 dida79 salmy anidla mama alma gvendolina mama i nora shecerlamica lady2' srculence tajra sarayka new mama mama2009
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
Mamine oči ramzy enisa_sara salmy akicab Veeseelaa Višnja Mama alma Mila 81 Neki Tea lana Pahuljica Farah jedna 2 u 1 Mamin sin Shejla lely batterfly mamina junačina lirio maja 78 Suzana Pingpong Istra08 dadada juni kovrdžava Maida ElmaB skvo HanaBana Hanady teacher75 viola anidla dida79 myb@by tajra sarayka srculence shee ....mislim da je to to
Mamine oči ramzy enisa_sara salmy akicab Veeseelaa Višnja Mama alma Mila 81 Neki Tea lana Pahuljica Farah jedna 2 u 1 Mamin sin Shejla lely batterfly mamina junačina lirio maja 78 Suzana Pingpong Istra08 dadada juni kovrdžava Maida ElmaB skvo HanaBana Hanady teacher75 viola anidla dida79 myb@by tajra sarayka srculence shee ....mislim da je to to
Ja ne znam nikog, niti mene ko zna Ima li neko iz Gradačca na forumu? Hoću da znam nekoga
Klemzi jesu li tvoji inicijali E.R(djevojačko),ako jesu onda se ti i ja jako dobro znamo
P.S. ja nisam iz Gradačca
MELLI daj pošalji pp. Jesu mi inicijali E.R. Garant neko s fakulteta, slutim i ko
da i ja dopunim svoj spisak: mamina cura pocahontas muby noor hanady visnja acudesa viola škorpija myb@by maja78 dida79 salmy anidla mama alma gvendolina mama i nora shecerlamica lady2' srculence tajra sarayka new mama mama2009
Ja ne znam nikog, niti mene ko zna Ima li neko iz Gradačca na forumu? Hoću da znam nekoga
Klemzi jesu li tvoji inicijali E.R(djevojačko),ako jesu onda se ti i ja jako dobro znamo
P.S. ja nisam iz Gradačca
MELLI daj pošalji pp. Jesu mi inicijali E.R. Garant neko s fakulteta, slutim i ko
jes jes s fakulteta a znači nisam pogriješila Sad i ja nekog znam Nešto mi ne fercera pp,vidim da imam poruku,ali je ne mogu otvoriti.Javim ti se kada uspijem
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
odakle mene znas
hahhahah...ona je upisala tebe umjesto shee bogami je shee prelijepa, meni ne bi smetalo
odakle mene znas
hahhahah...ona je upisala tebe umjesto shee bogami je shee prelijepa, meni ne bi smetalo
mamine oci mamina cura amrino visnja tealana akicab pahuljica farah vesela new mama hanabana Acudesa Hanady Myb@by Maja 78 Mama Alma Anidla Salmy Techer75 Enisa_sara Mila 80 niobe camm frenkoza sahara vidjela je samo na tren
ne mogu da se sjetim ko je jos bio na proslom baby bazaru tj. ne znam im nickove
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0