Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Dida draga ja sam u Nejamckoj i bas mi se evo godina ne da ni do Bosne da dodjem i nece haman jos zadugo (rizicna trudnoca ) ali stavrno bih vas volejla upoznati
Ni ja nikoga ne poznajem licno,ali cini mi se kao da vas dosta znam iz postova i sve ste super zenice,uvijek spremne pomoci sa mnogo savjeta,a i nasmijati kad mi je raspolozenje Abd ako sada u subotu bude kafa eto i mene,pa kud puklo.
mama alma (jooj svi počinjemo s njom ) anidla maja 78 višnja enisa_sa niobe remzy dady salmy megi mamina cura muby kviki hanady pocahontas teacher75 mila80
Skvo Mila81 ( al sam te se uželjela ženo) mamine oči Maida RR Shee ( i njenu simpa sekicu) mama alma Hana bana Tea lana Remzy Višnja RR vesela istra09 Amrino RR Elma RR pahuljica farah new mama
i novo poznastvo sa dodjele paketića kod Suzi u Čarobnom svijetu
Sarayka
i još jedno novo Enisa_sara
i novo teacher viola i acudesaRR
i nooovo Anidla maja78 Dida79 salmy myb@by
i novo al dok pofatam opet elem krećemo shejla mama2009 mamy škorpija pingpong MinaMM Niobe
JUPII što bi violana naša draga kazala
Sarayka
i još jedno novo Enisa_sara
i novo teacher viola i acudesaRR
i nooovo Anidla maja78 Dida79 salmy myb@by
i novo al dok pofatam opet elem krećemo shejla mama2009 mamy škorpija pingpong MinaMM Niobe
JUPII što bi viola naša draga kazala
u sjetih se još new mama zaha
sram me bilo al širimo se širimo
JUPII
mamine oci mamina cura amrino visnja tealana akicab pahuljica farah vesela new mama hanabana Acudesa Hanady Myb@by Maja 78 Mama Alma Anidla Salmy Techer75 Enisa_sara Mila 80 niobe camm Nadam se da nisam nikoga zaboravila
Evo da i ja napravim spisak malo prosiren Juni Mama Alma Mamine oci Mila81 Maida28 HanaBana Jasmina mm Remzy Visnja rr Tea Lana Skvo Daja sa Dinkica Idana 85 Rabi Akica b Mamin sin Lavica 2008 Veeseela Sahara MaryamAmina Enisa_Sara Ilhana Okarica Adana Jupajdi Mivica Camm Stella Amela RR Shee Hanady Pahuljica Farah Mamin junacina Jedna 2u1 Neki Acudesa Maja 78 Dida 79 Mamina cura Amrino RR
jos da dodam Sarajka Suzana Mamina princeza Eto i mog spiska,nadam se da nisam koga zaboravila
evo jos sa danasnjeg druzenja Niobe Zaha Pingpong Minamm Anidla a jos je bilo zenica nismo se ni upoznale