Crazy little thing -> RE: Kako navici bebu na cucu? (19.7.2009 14:49:02)
|
IZVORNA PORUKA: škorpija Evo da ja objasnim zašto je dobra cuca[sm=smiley36.gif] , moj bebac je navikao da zaspi na siki cucajući bradavicu kao da je cuca, ali dok ga ja prebacim u krevetić on se razbudi, zaplače i opet jovo-nanovo, a meni leđa otpadaju jer sam pogrbljena, a to se nekad zna otegnuti. Eh sad da hoće cucu mogao bi je cucati u krevetiću i sam zaspati Moja cura to isto radi, ali cucu neće niti ju je ikad htjela. Kupili smo tri vrste, koju god joj stavimo, neće, ali na kraju mi je možda i draže da neće (ima tema, na djetetu, kako odvići djete od cuce[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Tako SAM JA POSTALA NJENA CUCA :) Ja s njom u krevet i zaspi uz siku i nastavi spavati, i ja pokraj nje, nije dobro, ni9je zgodno, ali barem spava i ne plače po čitavu noć i sad kad zaspi nakon sat vremena mm je premjesti u krevet i sastavi po sedam sati (tri i pol mjeseca ima) Pokušaj leć s njom da zaspe na siki pa je kasnije premjesti, ipak je još mala, i dopusti joj to zadovoljstvo, pa ćemo se kasnije mučit s odvikavanjem, huh.
|
|
|
|