M kao Mama -> RE: Kako navici bebu na cucu? (22.1.2009 14:30:42)
|
Moja Lajla je cucu prihvatila odmah po izlasku iz porodilišta, vukljala ju je donedavno, i hvala Bodu ima 15 dana bacili smo je, jer je u pet dana 10 komada pregrizla zubima-. Sinoć je pitam Lalo hoće cucu, kaže neče, kaka, fuj, boga je odnijela, a boga je babaroga, ja se zijanila, mada je neku noć na kafi RR Belinu vukla. Meni su mnogi govorili de izvadi joj cucu otiće oj zubi, de uzvadi joj cucu to ne valja i slično. Kada sam vidjela da mi slabije jede i priča zbog cuce, te da je beze po cijeli dan mlati po ustima počeli smo s odvikavanjem. Ja sam cucle vukle, dopete godine, bogu hvala zube imam za poželjeti, ali to mogu zahvatiti genetici i održavanju, a cucio ili obratno. Mom piletu je cuca bila nešto najdraže na svijetu, i tek kada ju je bacila, uzele neke svoje slike, kada je bila mala i kaže doći pipo. Došlo mi da plačem, ali nisam joj dala, jer sada joj stvarno nije potreba. A dok je bila mala, pipa je vrijedila 100 maraka. Inače, vijek smo uzimali nukove silikonske, nešto imamm averziju prema kaučuku, jer sam brate mnogo gadljiva i kada vidim onu žutu cuclu, hoće mi nešto biti.
|
|
|
|