marinčii -> RE: Tuta i kako naučiti!? (11.5.2012 12:12:51)
|
IZVORNA PORUKA: reallove Evo nas opet..Mislim da smo konacno uspjeli.Ameen je vec 3 dan bez pelene,po cijeli dan,suh.Od jucer je poceo sam da ide na wc.Sinoc se igra sa djecom,odjednom,ustao,skinuo se i piskio na tutu,ne mogu da vjerujem.I jutros je isto to uradio napolju.Ujutro kad se probudi,prvo sto kaze,mama hocu na wc[sm=smiley1.gif]..Preko dana kada spava ne stavljam pelenu,samo ispod stavim onu nepromocivu plahticu za presvlacenje,za svaki slucaj,ali ne upiski se,piski na wc kad se probudi.Ja jednostavno ne mogu da vjerujem,otkad pokusavamo i evo odjednom,moje dijete samo ide na wc.. Sada da vas pitam,sta je sa nocnom pelenom,kako cu nju skinuti. reallove drago mi je da je dječak rtako brzo savlado tutu,mi smo noćnu pelenu isto ukinuli brzo nekoliko dana nakon dnevne ,ali Matej se već nekoliko dana budio suhe pelene ujutro tako da je meni to bio znak da je spreman i tako je i bilo,ja sam ga samo prije spavanja stavljala na tutu i rekla bi mu kako sad nema pelene i kako neće piškiti dok se ujutro ne probudi,kako god odlučite ,sretno
|
|
|
|