teacher75 -> RE: Tuta i kako naučiti!? (16.6.2012 23:50:20)
|
mi se ovdje nismo prijavile[sm=smiley36.gif]evo ovako: danas je 6.dan tuta treninga. odmah sam oducila da cu joj skinuti pelene i da ih necu vracati pa ni navecer. prvi dan je piskila u gace svako malo, ja sam bila ocajna i izgledalo mi je da se nikada necemo rijesiti pelena. tutu je izbjegavala u sirokom luku i plakala i bunila se svaki put kad je stavim. kad sam primijetila da hoce da kaki, stavila sam je brzo na tutu i to je obavila ali je bilo samo malo govance, da bi nakon nekoliko minuta opet kakila, pa jos jednom, sve u tutu., zadnji put je bas bilo puno[sm=smiley36.gif]tu noc sam je prvi put pustila da spava bez pelene i ustala je suha[sm=bravo.gif]ja naravno iznenadjena jer je obicno pelena bila puna ujutro.2.dan je u tutu piskila 3 puta a u gacice 2 puta. dnevno i nocno spavanje je proteklo bez problema[sm=bravo.gif]3. dan je samo piskila u tutu i kakila, nije se nijednom upiskila u gacice[sm=bravo.gif]4.dan je isto tako cijeli dan piskila u tutu mada rijetko, koliko se sjecam samo 3-4 puta ukupno za cijeli dan, imala sam osjecaj da predugo trpi. navecer smo se vratili iz set_nje i zatekli havariju u wc-u, pukla nam cijev pa smo se oko toga zabavili i zaboravili je stavit na tutu tako da se upiskila u gacice. taj dan je isto fino kakila u tutu, trazila sama kad je posla da kaki.5.dan se tokom dugog dnevnog spavanja od 3 i po sata ipak upiskila u krevetu, iako je prije spavanja piskila u tutu. to pripisujem tome sto je predugo spavala, a ja je nisam cula odmah kad se probudila tako da nije uspjela doci do tute. nije mi nikad trazila da sama piski u tutu, dok je trazila kad treba da kaki. ali je uspjesno trpila kad izadjemo po par sati i govorila da nece da piski[sm=smiley1.gif]danas je 6.dan i lana je kod moje mame, mama je javila da je sve pod kontrolom[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|