Hanady RR -> RE: Tuta i kako naučiti!? (5.3.2012 21:49:06)
|
IZVORNA PORUKA: zinanina Evo da ne otvaram novu temu, ovdje ću pitati. Naime moja curica ima 2 godine i 10 mjeseci. Na tutu piški od drugog rođendana. Međutim , ima desetak dana redovno se upiški malo u gaćice prije nego što stignemo do wc-a. Prvo sam mislila- zaigra se, pa sam se onda ljutila, jer je po 6-7 puta dnevno presvlačim, pa sad u zadnja dva dana bukvalno svaki put kad treba piškiti, upiški se 4-5 kapi, kako ja procjenjujem. Već se pitam trebam li otići doktoru? Ne djeluje mi da ima urinarnu infekciju- zdrava, prava, čila, vesela i sve ostalo. Da li postoji inkontinencija kod djece- sad sigurno pretjerujem.[sm=smiley13.gif] potoji nekontolirano mokrenje i kod jece ..međutim s moje tačke gledišta kao i iskustav to kod vas nije slučaj. da bi bila sigurna otići i uradi nalaz urina...urinarna infekcija može biti pritajna kao recimo prisustvo ešerihije...a može dovesti do toga mokreća malog i tsalnog... moja mlaša je meni prije trećeg rođendana jedno 2 mjeseca ovo radila... svako malo je mama moja presvlačila... stoji i govori moram na tutu a onda ne stigne na vrijeme, jednostavno čeka da je neko skine i stavi... ja sma radila nalaz u strahu naravno do ešerihije koju mi je starija ljetos imala...sve ok...al on i dalje pos vom... i onda smo ja i mama skontale...on čim vidi d aniko na nju ne obraća pažnju počne to raditi... prestala je nedavno... al smo pirčlai, presvlačili itd... Ona savršeno sma do ena tutu, skine s ei sjede piški, obriše se, obuče, prospe tutu i opere ruke sapunom... al kad joj je ćeif da bude glavna u raji...pišne i kaže moram drugo obuć... to je moje iskustvo... pa vidi...
|
|
|
|