lepetetka -> RE: Tuta i kako naučiti!? (13.2.2012 13:33:01)
|
Teacher znam kao ti je , ali proći će vjeruj, moj je bacio pelenu sa 2god i 8 mjeseci...jedva...Nisam ga uspjevala posjesti na tutu nema šanse, vrišti, izvija se, baca se, nema šta nije radio...Kada bi se upiškio raskoračio bi none ko patkica i molio da ga presvučem, ali na tutu nije htio, ni na šolju... Ja sam morala mudrovati kada sam vidjela da ništa ne pali i biti bukvalno lisica prava [sm=smiley1.gif] ali sa ćunama je to lakše čini mi se..Pošto sam primijetila da se popiški u kadu kada ga kupam/tuširam, kupila sam mu gumene papučice za kadu i bukvalno ga vodila par dana da piški u kadu, jer sam vidjela da mu je to prihvatljivo mjesto za malu nuždu, a meni opet lakše oprati kadu nego ćilim, haljinice itd.. Nakon par dana sam ga molila da piški u onu posudicu iz tuta-stolice, i piškio je , ali u kadi [sm=zmeden.gif] (a ti njoj možeš nabaviti neku iscrtanu posudu sa omiljenim likovima možda je privuče),, opet nakon par dana piškanja u zdjelu u kadi, sam ga privolila da piški u istu zdjelu ali na kupatilu, dakle izašli smo iz kade [sm=jezicek.gif], i tako smo jedno vrijeme pišali u tu posudicu-stoječki, i nakon izvjesnog vremena sam ga privolila da počne tako stoječki piškiti u WC šolju, tutu smo skroz zaobišli, imala sam ih nekoliko... I stavljala sam ga na tutu kako je bio beba i počeo sjediti i tada bi nešto ponekad i uhvatili, ali čim je prohodao nije bilo šanse da sjedi na tutu, znači meni rano posjedanje bebe na tutu nije ništa pomoglo ni značilo, curicu ne mislim uopće stavljati na tutu dok ne vidim da je iole spremna za to...
|
|
|
|