N_N -> RE: Tuta i kako naučiti!? (18.6.2011 15:38:34)
|
Vjerujem da je i kod ostalih kao i kod nas: kada dijete, danina, ima neki problem, kao što je kod nas sada stolica, roditelji pokušaju sve i svašta. Tako smo i mi koko, pokušali da mu damo privatnosti. On bi prije, dok je sve obavljao u pelenu, otišao iza vrata dnevnog boravka i obavio posao. Mi ga sada molimo da ide iza vrata ali ništa. Mislim da od hrane i metoda pa čak i pomoćnih stvari (sirupi, čepići) nema šta nismo pokušali. Rezultata jednostavno nema. Romali, pokušali smo i sa donatom, danima ali......opet ništa. Sinoć su otišli kod roditelja mm, jutros me svekrva zove da javi da je imao stolicu a prije toga je bila vriska, plakanje, znojenje, bacanje..... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] kaže žena da se tako prepala, nije prije to doživjela. Količinski je bilo dosta toga što mi je drago, znači da je izbacio sve što se skupljalo ova 3 dana (on super jede, prije je imao obilne stolice). Jedino što nam preostaje, čini mi se, jeste da čekamo da se taj psihički probleem riješi "sam od sebe" odnosno da on shvati da se mora opustiti kada dobije nagon..... Hvala vam na odgovorima i ako neko ima još neki savjet a da nije već spomenut bila bih vam jako zahvalna da ga podijelite!
|
|
|
|