kaktuscic -> RE: Tuta i kako naučiti!? (12.6.2011 23:23:23)
|
Draga N_N bas mi vas je zao! Joj muka je to... Mi smo skoro imali problemcic sa kakom. Od kada je poceo traziti da kaki na solju, u pocetku je sve islo fino, bez problema i onda nakon nekog vremena 3 dana nije kakio, i kada je cetvrti dan kakio sa strane na stolici je bilo malo krvi, a kaka od 3 cm, nevjerovatno tvrda, ne znam kako je ono jadnicak i izbacio. Kad sam vidjela krv prestravila sam se, pa sam kaku stapicima jedva raskomadala da vidim je li u njoj krv, sva sreca nije bilo, nego mu je kapilar pukao od silnog naprezanja, poslije pola sata je fino kakio... dan poslije toga je poceo plakati na solji i govori da ga boli guza, ja mu stavim komadic sapuna i nakon 5 min. je fino kakio, ali sam ga ostavila na krevetu i kakio je na krevet i trci sav zbunjen: kakio na krevet! Od tada svaki dan govori da ga boli guza ali uredno i fino kaki... Tih dana sam ga cesto pitala hoce li kakiti i mislim da sam time stvorila kontraefekat i pricala sam svima da mu je kaka tvrda i da ga boli, mislim da on to sad spominje da privuce paznju... Pokusaj sa sapunom, nama je pomoglo eto, nadam se da ce blokada u glavici popustiti sto prije.
|
|
|
|