bambi1 -> RE: Tuta i kako naučiti!? (10.7.2014 10:05:15)
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: bambi1 IZVORNA PORUKA: mama_alma pa, 2 god i 7 mjeseci nije malo, ja vidim po mojoj od 2 godine kako rezonuje stvari, i kako sada već reaguje na pelenu koju joj stavim kada idemo negdje, shvata da joj smeta, da je žulja i slično, ja ti opet kažem, u najboljoj namjeri čim kući dođeš tuta, ujutro prije vrtića tuta, a vjerujem da će i tete u vrtiću priskoćiti u pomoć kada kažeš da ste počeli sa tutom, Pricala sam juce sa tetama u vrticu juce kad sam otisla po curicu, Kazu da kuci forsiram tutu i oblacim gacice, al kad je saljem ujutro u vrtic da joj stavim pelenu i da ce je onda oni forsirati na tutu. Hoce li onda ona biti zbunjena, cas gacice cas pelena[sm=zmeden.gif] joj, joj, joj, ovdje si ti meni najzbunjenija, hahaha, ma neće, pa moraš početi, dok ne počneš, aktivno ne znaš kako će reagovati,e to vidiš da su i tete spremne na saradnju, znaš li koliko ti to znači i vrijedi, koliko danas, ako zaista imaš nijet ili volju jaku, počni sa skidanjem pelene po kući do spavanja i ujutro čim ustane skini joj pelenu i na tutu, mama_alma mogu ti reci da si upravu [sm=smiley36.gif] jesam totalno zbunjena [sm=smiley36.gif] hvala ti na savjetima, krecemo u akciju odvikavanja
|
|
|
|