maja78 RR -> RE: Tuta i kako naučiti!? (31.8.2013 20:01:31)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: raja_ringe Zumbulčice je li privatni vrtić? U privatnom hoće sigurno napomenuti je koji put, a i kada vidi drugu dječicu možda će i sama tražiti. U državnom neće sigurno. Mi danas bile vani četiri sata i piškila je dva puta. Jednom sma je ja pokušala 'na silu' staviti, ali tada nije ništa radila. Definitivno ću je samo stavljati kada ona traži. Suha je i noćna pelena. Još malo pa ćemo i nju riješavati aBd. raja_ringe citala sam malo unazad i vidim spominjes neku tutu na rasklapanje sa vrecicama? Ja nisam znala ni da postoji to[sm=smiley9.gif] gdje si kupila??? Cura uredno piski u tutu, cak sama masaAllaH [b]KAKENJE BLOKADA, jednom se stojeci napela ja je na tutu nista, i blokiralo dijete[sm=smiley13.gif] ne kontam kako ovako valjda bolje mogu kontrolisati kakenje od piskenja[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] mi smosa tim imali problema i sest mjeseci, tj htjeo je i dalje samo u pelenu, stavimo je obavi u roku od dvije minute i skinemo, tek nakon jedno pola godine je poceo na tutu, a na wc solju kakiti tek prije mjesec dana, nakon 2 godine i vise od skidanja pelene, jednostavno se bojao
|
|
|
|