|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1084 1085 [1086] 1087 1088   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.7.2011 1:15:57   
Ella_H
Poz veliki svima.
I A. je vala nikakav prosuo antibiotik bas divnouser posted image ,
nije mu vala ni pomogao nesto ni nakonn5 dana,
a ni meni moj. Danas sam umorna uzas,
neznam samo kako i kad da krecim od A. hehe.
Zao mi bolesnih bebara a i vece djece bas
nas je sve krenulo user posted image .
Pusa od meneuser posted image user posted image .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27126
19.7.2011 3:34:38   
DM
Kod nas stanje još opsadno-asad je i povraćao, a temp.38.8(ovo tema o bebama-a mi pišemo o malim prvačićimauser posted image user posted image user posted image )
Šta li je sa ostalom bolesnom dječicom?user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 27127
19.7.2011 8:06:53   
Bambi09
Dobro jutro drage moje...

doublemum sta ces kad nemamo posebne teme za uzrast nase djece... A mozda da otvorimo?! Nego kako je maleno jutros? Moja S dobro, nema temperaturu, sinoc pred spavanje joj dala pola paracetamola i jutros isto... Samo me jutros zbuni, kaze boli je grlo, a jucer kad joj je gledao dr. grlo kaze nema upale nema cak ni crvenila... Pa kontam da joj to nije mozda iritacija od onog stapica kojim joj je gledao grlo, pa sad ona to umislja user posted image  Inace ona je pravo vesela... Cak mi je sinoc pojela pun tanjir pilava, to je trazila da joj napravim... A poslije pojela sendvic user posted image  Ma samo da se temperatura vise ne vraca...

Kako su ostale bebare? Svima saljemo user posted image  podrske

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27128
19.7.2011 8:19:13   
Malenaoduvijek
dobro jutro drage moje,

ja ne znam gdje vi vidite tu kisu, nigdje je ni na mapi user posted image user posted image

bolesnim veliki zagrljaj podrske user posted image user posted image

Ella ne daj se user posted image user posted image ne znam st bih ti drugo mogla reci.

moji su hB dobro, prave zijane ali dobri su kakve djece ima user posted image user posted image user posted image

felix kakva je situacija kod vas
bambina a mozda joj se tek sada grlo zacrvenilo jer ne vjerujem da joj je bas toliko dr mogao iziritirati.

mala86 nemoj biti neraspolozena user posted image

koko, apotekarko, jelena jesi jos 2 u 1 ?
ostale ljubi vas sve redom

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27129
19.7.2011 9:03:23   
tekja
jutro svima...

danas imam puno obaveza, pa samo da vas pozdravim...user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27130
19.7.2011 10:24:59   
Anoniman
Dan i od nas user posted image ...
Da vam se pohvalimo, moja cura vec dvije veceri spava u svojoj sobi, preksinoc imala jedno budjenje, a nocas ni jedno i spavalo dijete gotovod do devet sati, sto nije nikad user posted image user posted image user posted image user posted image ... ja se nadigla jutros u sedam i ne znam sta od sebe da radim, ne mogu da vjerujem da mi dijete spava user posted image

Bolesnim bebama brza ozdravljenjeuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 27131
19.7.2011 10:47:31   
R&T@
Evo mene poslije male turneje...user posted image

Vidim mnogo bolesnih... smrc, smrcuser posted image user posted image user posted image

Moje se navikavaju da su opet zajedno u kuci pa vode ratuser posted image user posted image user posted image

jelenaT, cestitke za veliku malu djevojcicuuser posted image  i da tako potraje...
a tekja, ti imas nasladju godisnju obavezuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27132
19.7.2011 10:55:11   
Hanady RR
Jutro...
kod nas do 3 i nekako a od 3 noćas 41 temperatura...em bunca, em se neda dotaći ni gage ni pokušulju d ajoj ksineš, neda tuš, neda na noge ništa , čepić odskače do plafona....do 6 smo je spustili na 37.2...mama zove oko 9 kaže spala je ispod 37...ja se sve nadam da smo pregurali ovo...druga doza sntibiotika joj je u 13user posted image

Ja sinić vdijela jelenuTuser posted image
i pirđem joj a ona za moje čudo božije jedva je skontala ko samuser posted image
mislim poznato svima da sma ja sve sem anonimna na forumu...akl reko trudnjača pa slabije kontauser posted image
Samo da vam kažem neće ona brzo biti razdvojena iz 2u 1...pupo fino gore stoji...ima on još fore...a super izgledauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27133
19.7.2011 10:58:39   
R&T@
Hanady, draga, uhuser posted image

Temperatura na ovim vrucinamauser posted image

Nadam se da ste "pregurali" najteze...
kako je Farah?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27134
19.7.2011 10:59:57   
R&T@
A za jelenu...
naravno da joj pupo fino stoji kad izgleda kao da je u sestom mjesecuuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27135
19.7.2011 11:00:52   
DM
Znači ti bez bolovanjauser posted image
I ja se nadam da će nam svi danas biti bolje, mm odvede S. na kontrolu, a ja i malo idemo oprati ćilim iz kuhinjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27136
19.7.2011 11:02:59   
Hanady RR
Farah je opet sinoć imala turu 37.5 al dali joj paracetamol i otišla...
vraća s enije...to je bilo oko 20 satri ja nisma bila tu...
sad je super...kontam njeno je uminulo...antibitik djelovao češće ga pije nego ovaj što hanadi na 24 sata uzimauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27137
19.7.2011 11:05:14   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

Znači ti bez bolovanjauser posted image
I ja se nadam da će nam svi danas biti bolje, mm odvede S. na kontrolu, a ja i malo idemo oprati ćilim iz kuhinjeuser posted image

ma kakavi...user posted image
vjeruj kako me juče jedna strarija kolegica nanervirala sad ga neću iz inatauser posted image user posted image otvarati...
ma mislim znam da sma bila dugo slobodna la fakat djeca su mi bolensa...3 noći...ali 3 pune nisma oka sklopila...
juče sma dan i nekkao deverala...a jutros sam već u fazi d anisma dva oka dobro našminkala...vidno je da sma nikakav...al radim...

mada mi je rekla jedna kolegica da će mi reći oko 14 da idem kući...al otom potomuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27138
19.7.2011 11:06:32   
R&T@
Moja "velika" nema temperaturu, hB, ali se ponekad strasno zakaslje i izbaci iz sebe...
Ja sve pripisujem boravku na moru, ali do ove godine takve reakcije nije bilo...

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27139
19.7.2011 11:06:35   
DM
Koje su antibiotike one dobile'
U S. pancef!

Neposredna veza do poruke: 27140
19.7.2011 11:10:02   
Hanady RR
Tajra moguće je da je od nekuh prethodnih zimskih prehlada nakupila u sbei sekreta...al je super d aga izbacuje...ako je to krneulo nakon mora ma super je sigurno da ja morksa voda to odlučila isprati...tako d ai nećete doći do tureuser posted image user posted image

Hanadi mi pije azomex...dala mi to prvi put nisma nikada ptije vidjela...i tek sam popodne skontala da je to bosnalijekovo...iskreno se nadam da će valjati...čitala sma sinoć hvale ga, baš i naša dktorica iz doma zdravlja koju baš ono cjenim i vjerujem joj bila je pormotor tog lijeka...pa s endam valjat će...u principu to je sumamed i pije se tri dana al je bosnalijekov antibiotkig novije genrecaije.
Farah zinaht 5 dana dala na 12 sati

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27141
19.7.2011 11:15:36   
R&T@
I ja se nadam da je tako...
bas je mnogo izbacila...

A od dijagnoze Upala grla odmah nove bijele u kosi dobijem...

Neposredna veza do poruke: 27142
19.7.2011 11:37:27   
bebacha
a joj.pa sta je ovo.opet bplesni punoooouser posted image user posted image user posted image
moji su dobro,za sad,Ajla pije antibiotik al od subote nema temperaturu.
Hnady Ajla je dva puta pila Azomex i nama je bio bas dobar.eto sad se nemogu sjetit za koji sirup je on zamjena.mislim isti su.mozak mi zablokirao.spada u grupu jaci antibiotika.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27143
19.7.2011 11:38:39   
bebacha
Hanady Azomex je ustvari Sumamed.sjetila sam se

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27144
19.7.2011 11:40:51   
Hanady RR
M da sumamed...samo eto bosnalijekov...ja iskreno nemam neka pozitivna iskustav sa bosanlijekovim antibioticima...ali kritike na ovaj su super na netu...pa se tješimuser posted image

Samo da porđe...fakat smori je smao tako...i totalno mi je smršuhnula za ova 2 danauser posted image
Uzela sma onaj redapin sirup za imunitet da ih malo ''''pohuram'''' nakon antibiotikauser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 19.7.2011 11:42:09 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27145
19.7.2011 11:41:14   
Anoniman
Hanady stvarno u prvi mah nisam skontala ko si...sorry please user posted image . Kod mene je generalno mana da ja gledam slike djece, a slike mama i tata uopste ne obracam paznjuuser posted image . Da sam vidjela Farah ili Hanadi sigurno bih skontala cije su user posted image

Zao mi je bas bolesne djecice, zelimo brzo ozdravljenje user posted image

Ja evo hocu Ani mali bazencic da napunim da popodne dijete malo guzu pokvasi, doci ce joj drug pa valjda joj malo vise zadrzi paznju u bazenu, jer ona obicno dva minuta i sve joj dosadi, a nesto mi se zbog dva minuta ne tegli voda i ne puni bazen.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27146
19.7.2011 11:43:01   
Hanady RR
A i ja sma Anu najprije skontala...i skarćene loknice...i onda vas sve povečem sa rođendanske slikeuser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27147
19.7.2011 11:48:32   
R&T@
Ja sam medicinski laik, priznajem, ali sam zbunjena...

Nasi pedijatri vide da dijete ima crveno grlo, povisenu temperaturu i bez ikakvih nalaza prepisu antibiotik.

Ako odrasli s istim simptomima ode ljekaru, 100 % nece dobiti antibiotik.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27148
19.7.2011 11:55:02   
bebacha
Tajra o otome razmisljam od subote.Ajla je iz cista mira dobila temp,dijagnoza upala grla-Almacin.ne kaslje,super jee,vesela,i kaze da je ne boli grlouser posted image user posted image user posted image user posted image al i ja laik vidim da je crveno

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27149
19.7.2011 12:02:22   
R&T@
Zabrinuta sam koliko su RR djecica ispila antibiotika...user posted image

Moja T. je hB popila samo jedan, ali zbog infekcije, nekada sa dvije i po godine.
Kao beba je imala staru pedijatricu koja nikada nije ni spomenula antibiotik.

R. je kao beba vrlo cesto imala visoke temperature i oni su joj samo pisali antibiotike. Priznajem, ja sam joj dala 2 ili 3 od tih brojnih, ostale nisam ni podigla. A nikada joj nisu uradili nalaz mokrace, krvi ili bris...user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1084 1085 [1086] 1087 1088   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1084 1085 [1086] 1087 1088   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *