Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Poz veliki svima. I A. je vala nikakav prosuo antibiotik bas divno , nije mu vala ni pomogao nesto ni nakonn5 dana, a ni meni moj. Danas sam umorna uzas, neznam samo kako i kad da krecim od A. hehe. Zao mi bolesnih bebara a i vece djece bas nas je sve krenulo . Pusa od mene .
doublemum sta ces kad nemamo posebne teme za uzrast nase djece... A mozda da otvorimo?! Nego kako je maleno jutros? Moja S dobro, nema temperaturu, sinoc pred spavanje joj dala pola paracetamola i jutros isto... Samo me jutros zbuni, kaze boli je grlo, a jucer kad joj je gledao dr. grlo kaze nema upale nema cak ni crvenila... Pa kontam da joj to nije mozda iritacija od onog stapica kojim joj je gledao grlo, pa sad ona to umislja Inace ona je pravo vesela... Cak mi je sinoc pojela pun tanjir pilava, to je trazila da joj napravim... A poslije pojela sendvic Ma samo da se temperatura vise ne vraca...
Kako su ostale bebare? Svima saljemo podrske
Dan i od nas ... Da vam se pohvalimo, moja cura vec dvije veceri spava u svojoj sobi, preksinoc imala jedno budjenje, a nocas ni jedno i spavalo dijete gotovod do devet sati, sto nije nikad ... ja se nadigla jutros u sedam i ne znam sta od sebe da radim, ne mogu da vjerujem da mi dijete spava
Jutro... kod nas do 3 i nekako a od 3 noćas 41 temperatura...em bunca, em se neda dotaći ni gage ni pokušulju d ajoj ksineš, neda tuš, neda na noge ništa , čepić odskače do plafona....do 6 smo je spustili na 37.2...mama zove oko 9 kaže spala je ispod 37...ja se sve nadam da smo pregurali ovo...druga doza sntibiotika joj je u 13
Ja sinić vdijela jelenuT i pirđem joj a ona za moje čudo božije jedva je skontala ko sam mislim poznato svima da sma ja sve sem anonimna na forumu...akl reko trudnjača pa slabije konta Samo da vam kažem neće ona brzo biti razdvojena iz 2u 1...pupo fino gore stoji...ima on još fore...a super izgleda
Farah je opet sinoć imala turu 37.5 al dali joj paracetamol i otišla... vraća s enije...to je bilo oko 20 satri ja nisma bila tu... sad je super...kontam njeno je uminulo...antibitik djelovao češće ga pije nego ovaj što hanadi na 24 sata uzima
ma kakavi... vjeruj kako me juče jedna strarija kolegica nanervirala sad ga neću iz inata otvarati... ma mislim znam da sma bila dugo slobodna la fakat djeca su mi bolensa...3 noći...ali 3 pune nisma oka sklopila... juče sma dan i nekkao deverala...a jutros sam već u fazi d anisma dva oka dobro našminkala...vidno je da sma nikakav...al radim...
mada mi je rekla jedna kolegica da će mi reći oko 14 da idem kući...al otom potom
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
Tajra moguće je da je od nekuh prethodnih zimskih prehlada nakupila u sbei sekreta...al je super d aga izbacuje...ako je to krneulo nakon mora ma super je sigurno da ja morksa voda to odlučila isprati...tako d ai nećete doći do ture
Hanadi mi pije azomex...dala mi to prvi put nisma nikada ptije vidjela...i tek sam popodne skontala da je to bosnalijekovo...iskreno se nadam da će valjati...čitala sma sinoć hvale ga, baš i naša dktorica iz doma zdravlja koju baš ono cjenim i vjerujem joj bila je pormotor tog lijeka...pa s endam valjat će...u principu to je sumamed i pije se tri dana al je bosnalijekov antibiotkig novije genrecaije. Farah zinaht 5 dana dala na 12 sati
a joj.pa sta je ovo.opet bplesni punoooo moji su dobro,za sad,Ajla pije antibiotik al od subote nema temperaturu. Hnady Ajla je dva puta pila Azomex i nama je bio bas dobar.eto sad se nemogu sjetit za koji sirup je on zamjena.mislim isti su.mozak mi zablokirao.spada u grupu jaci antibiotika.
M da sumamed...samo eto bosnalijekov...ja iskreno nemam neka pozitivna iskustav sa bosanlijekovim antibioticima...ali kritike na ovaj su super na netu...pa se tješim
Samo da porđe...fakat smori je smao tako...i totalno mi je smršuhnula za ova 2 dana Uzela sma onaj redapin sirup za imunitet da ih malo ''''pohuram'''' nakon antibiotika
< Poruku je uredio Hanady RR -- 19.7.2011 11:42:09 >
Hanady stvarno u prvi mah nisam skontala ko si...sorry please . Kod mene je generalno mana da ja gledam slike djece, a slike mama i tata uopste ne obracam paznju . Da sam vidjela Farah ili Hanadi sigurno bih skontala cije su
Zao mi je bas bolesne djecice, zelimo brzo ozdravljenje
Ja evo hocu Ani mali bazencic da napunim da popodne dijete malo guzu pokvasi, doci ce joj drug pa valjda joj malo vise zadrzi paznju u bazenu, jer ona obicno dva minuta i sve joj dosadi, a nesto mi se zbog dva minuta ne tegli voda i ne puni bazen.
A i ja sma Anu najprije skontala...i skarćene loknice...i onda vas sve povečem sa rođendanske slike
Moja T. je hB popila samo jedan, ali zbog infekcije, nekada sa dvije i po godine. Kao beba je imala staru pedijatricu koja nikada nije ni spomenula antibiotik.
R. je kao beba vrlo cesto imala visoke temperature i oni su joj samo pisali antibiotike. Priznajem, ja sam joj dala 2 ili 3 od tih brojnih, ostale nisam ni podigla. A nikada joj nisu uradili nalaz mokrace, krvi ili bris...