Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cestitamo I ja moram da prijavim da smo naucili na tutu. Djecak trazi tutu,pelena suha i ujutro bude,pa smo izbacili i nocnu... Mislila sam da ce ovo biti bauk,a ono...so simple... Bravo za male guze
Moramo i mi prijaviti svoj napredak Prije neki dan smo prvi put isli u set_nju bez pelene i piskio je u travi,naucio je da piski stojeci dok se brckao u bazenu pa nam je puno lakse ...A neki dan kada se probudio pita me sto sam mu stavila pelenu i odlucim da mu ne stavljam vise po noci,jer svakako bude suha....tako da smo evo vec 2 veceri i bez nocne pelene
Jos uvijek ne trazi sam tutu,ali kada mu ponudim kaze hoce ili nece piskiti i nismo imali nezgoda
Samo da se pohvalim da smo i mi skinuli pelenu, ima mjesec dana Imamo problema sa velikom nuzdom, ali nadam se da semo i to uskoro pevazici ( ponekad se ukaki u gacice)
Mi i dalje super funkcionisemo, trazi tutu na vrijeme, kaki bez problema na tuti ili solji, ali od skidanja nocne smo daaaaaaleko...ali ja sam zadovoljna.
kod nas je stanje slijedece: od nedjelje je u gacicama, ali je ili piskila u tutu ili na spavanju u pelenu...danas je saznala sta je "mokro"popiskila se na plocice i zovnula nas da vidimo "moko" ali i dalje mislim da ona veze nema. trudimo se i dalje... Amanu cestitamo a svima ostalim STRPLJENJA pa bum i nase bebice zatraze uskoro tutu.
moram da vam se pohvalim malo... sad me mm zove i prica mi da je Nane vidio S u wc-u na solji i kaze sam usao u kupatilo uzeo tutu i donio mu pokazujuci na nju da hoce i on... mm ga brzo skinuo i stavio na tutu i Nane piskiriskioo
moram da vam se pohvalim malo... sad me mm zove i prica mi da je Nane vidio S u wc-u na solji i kaze sam usao u kupatilo uzeo tutu i donio mu pokazujuci na nju da hoce i on... mm ga brzo skinuo i stavio na tutu i Nane piskiriskioo
Bambi Bravo za Naneta i ostale tutoljubce, mi smo trenutno u fazi "tuta ni pod razno".
Nane......moj S.nebi tako ni u ludilu ...trazi kad se vec popisa ili kad vec krene da piski ....a djeteta ...a vec mjesec dana je bez pelene
Evo i nas na ovoj temi. Naime N je imala strasan pelenski osip, 10 dana smo lijecili i jedva izlijecili. Cijelo od aprila kuburimo sa nekim osipima u predjelu pelena. Doktorica danas rekla pod hitno odvikavanje od pelena jer ima strasno osjetljivu guzu a ove vrucine jos pogorsavaju. Njoj je tek 14 mjeseci, ne prica. Mislite li da imamo ikakve sanse da je odviknemo od pelena?
ima...i mi smo tu, pelenski osip uzasan, nista ne pomaze osim skidanja pelena....jucer sama piskila u tutu, nakon toga je stavljali ali nije vise, navecer stavili pelenu, pa cemo vidjeti dalje...moja ide u vrtic a oni ne praktikuju jos skidanje al mi cemo probati
3 dana pokusaja i nismo nigdje stigli. Prvi dan u petak cijeli dan bila bez pelene samo u gacicama, svakih pola sata je piskila, nekih 4/5 puta u tutu, ostalo u gacice i to cucne i obavi posao. Vec u subotu nje samo dva puta piskila u tutu, a dana niti jednom. nije cak htjela ni da sjedne. Danas je dva puta bila u peleni jer smo se puno vozili autom. Mislim da od ovoga nema nista jer samo je maltetiram i vec joj je dosadilo. Icic cemo polako pa kad god uspijemo..
Kod nas je sve bilo krenulo super i... stade... Nane sjedi na tuti ali nista ne obavlja... Gleda u tutu i medjunozje i govori "pissss" ali ne obavlja posao... Ipak se nadam da cemo izdrzati i da cemo uspjeti...
Kod nas je sve bilo krenulo super i... stade... Nane sjedi na tuti ali nista ne obavlja... Gleda u tutu i medjunozje i govori "pissss" ali ne obavlja posao... Ipak se nadam da cemo izdrzati i da cemo uspjeti...
bice "uspona i padova".to tako ide .no sikiriki.
nama je danas dvije sedmice kako ne nosimo pelene po danu, ali nisam bas nesto pretjerano zadovoljna, ... pisa i u tutu i u gace, nece da kaki u tutu nikako, nekad hoce na WC solju, nadam se da joj treba malo vremena i da ce se odvici ....
mi smo skinuli pelene sto se tice piskenja, a kakio je tako sto trazi pelenu, e sad je nastao problem sto pelenu vise nece ni da vidi, pa kad mu dodje da kaki stisne guzu i trpi, nece ni na tutu ni na wcsolju, a sad ni u pelene :( juce se jedva pokakio u pelenu i to na silu sam mu je stavila (grozna sam) ali bio je treci dan kako nije to obavio i nisam imala izbora.
< Poruku je uredio maja78 RR -- 18.7.2011 10:26:03 >
Mi necemo nauciti do skole izgleda Dok sam bila na godisnjem bas sam se truzdila on nema kad sjediti na tuti a gacice svake mokre....jos sam namjerno isl kupiti s njim gacice i 100 put mu objasnila li nst uzalud...Njemu ni ne smeta kad je mokar uzme krpu gdje se popiskio i brise...a ne da se presvuci