Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nasekira me ova sensia. 2 sedmice ispred mene a kod mene stomo 3 puta veci. Ja bih se uslikala ali vise ne stanem u kadar.
Mogu samo misliti koliko ti to preuveličaš ali me zato svaki tvoj post dobro nasmije .Shvati ovo kao pozitivan komentar i ne mijenjaj se.
Palachinken hvala od nas troje Jelena prelijepo a ti Sensia uslikaj se iz profila jer se ovako ništa ne vidi ali nemoj puhati stomačić
Selmic nemoj zezati, ja imam kolegicu koja se udebljala 30 kila i imala stomu kao da nosi trojke i da je vidis sad maca i po....nigdje stome, nigdje strija enigma ma sve je individualno, meni je svaki stomo lijep, to ti je isto kao i mlada, svaka mlada je lijepa i slatka ako nista drugo
Evo pošto sam primjetila da mi je se odjutros stomak baš spustio negdje među noge i da veoma lako dišem odlučila sam da ga slikam da imama dokaz da nisam poludila .......... I baš mi je praznina ispod grudi mogu komotno dvije ruke staviti jer je mekano,a a bebica je negdje dole napela se
za 8 dana ulazimo u deveti mjesec 34+3 -39 dana do kraja
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.