|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
22.6.2011 9:17:54   
Nedi
Da li neko zna ili je ljetovao u Crnoj gori, u Ulcinju gdje postoji plaža rezervisana samo za pokrivene žene? Kakva je plaža? Da li ima hladovine? Da li je sigurno i skriveno od neželjenih pogleda? Koliko je udaljeno od naselja gdje se izaju apartmani? Sve me zanima...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1301
24.6.2011 12:33:17   
rukajja_
Evo i ja da se prijavim, jos jedna sa hidzabom user posted image pokrila se u 3.srednje, mescini da bijase 2008 godina user posted image lijepa tema na forumu, nisam jos uspjela sve procitati, valjda uspijem dok se ne porodim user posted image termin mi je za 13 dana insaAllah, sjetite me se u dovi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1302
24.6.2011 13:34:06   
chuci
IZVORNA PORUKA: Nedi

Da li neko zna ili je ljetovao u Crnoj gori, u Ulcinju gdje postoji plaža rezervisana samo za pokrivene žene? Kakva je plaža? Da li ima hladovine? Da li je sigurno i skriveno od neželjenih pogleda? Koliko je udaljeno od naselja gdje se izaju apartmani? Sve me zanima...

ja koliko sam čitala (nisam bila) na toj plaži ima nudistica. i valjda je podaleko da se ide pješke.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1303
24.6.2011 22:51:02   
rukajja_
Naletih na ovoj temi o tome da hurme olaksavaju porodjaj, ja sam jedna od rijetkih koje ne vole hurme, pokusavala sam pojesti, ali ne ide user posted image ima li neko ideju kako da ih ubacim u svoj organizam, maloprije sam pokusala pojesti, ali mi dodje da user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1304
24.6.2011 23:19:32   
jasmin
IZVORNA PORUKA: rukajja_

Evo i ja da se prijavim, jos jedna sa hidzabom user posted image pokrila se u 3.srednje, mescini da bijase 2008 godina user posted image lijepa tema na forumu, nisam jos uspjela sve procitati, valjda uspijem dok se ne porodim user posted image termin mi je za 13 dana insaAllah, sjetite me se u dovi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Prvo,dobro nam dosla :).user posted image
Drugo,imas prekrasan nick,to je ime moje kceri.
Trece,nemam savjet za hurme,jer i sama jedem ako su iskljucivo friske.:)

< Poruku je uredio jasmin -- 24.6.2011 23:21:02 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu rukajja_)
Neposredna veza do poruke: 1305
25.6.2011 0:26:34   
Mjeseceva Pratilja

Naletih na ovoj temi o tome da hurme olaksavaju porodjaj, ja sam jedna od rijetkih koje ne vole hurme, pokusavala sam pojesti, ali ne ide user posted image ima li neko ideju kako da ih ubacim u svoj organizam, maloprije sam pokusala pojesti, ali mi dodje da user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro dosla. Mozes li pokusati sa mlijekom? Meni je ova kombinacija za peticu. Hajirli porod. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu rukajja_)
Neposredna veza do poruke: 1306
25.6.2011 0:27:35   
rukajja_
Hvala mila moja, bolje vas nasla :) user posted image
Doktorica mi je rekla da ocekujem curicu insaAllah, ako bude ziva i zdrava zvat ce se kao i tvoja :)
Valjda smislim vec nesto za hurme, da tebe Allah nagradi na javljanju :) user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1307
25.6.2011 0:30:17   
rukajja_

IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

Dobro dosla. Mozes li pokusati sa mlijekom? Meni je ova kombinacija za peticu. Hajirli porod. user posted image

Hvala mila... user posted image user posted image
A kako mislis sa mlijekom? Da ih pomijesam sa njime i jedem? user posted image Prvi put cujem za to, ali pokusam insaAllah... user posted image Allah da te obilato nagradi :)

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 1308
25.6.2011 0:31:05   
Mjeseceva Pratilja

Doktorica mi je rekla da ocekujem curicu insaAllah, ako bude ziva i zdrava zvat ce se kao i tvoja :)
Valjda smislim vec nesto za hurme, da tebe Allah nagradi na javljanju :) user posted image user posted image

Kao moja? user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu rukajja_)
Neposredna veza do poruke: 1309
25.6.2011 0:31:24   
zeze
Mjeseceva pratilja user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu rukajja_)
Neposredna veza do poruke: 1310
25.6.2011 0:31:56   
klemzi
Draga Rukajja dobro nam došla na forum. Eto ja sam jedna od onih koja je sto posto sigurna da si mi hurme pomogle da imam tako lagan porođaj. Noć kad ću se poroditi pojela sam ih deset_ak user posted image i stvarno sam imala lagan porođaj. A dvadeset_ak dana pred termin sam ih sjeckala u mljieko i tako pila, kao što ti i Mjesečeva Pratilja reče. Ni ja ih nešto ne volim, ali stvarno su pomogle. Sve najbolje ti želim.user posted image

< Poruku je uredio klemzi -- 25.6.2011 0:34:31 >

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu rukajja_)
Neposredna veza do poruke: 1311
25.6.2011 0:34:46   
rukajja_

I tvoja se zove Rukajja? user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1312
25.6.2011 0:39:21   
rukajja_
Hvala draga Klemzi, jako mi je drago sto ste tu i sto me savjetujete..i drago mi je sto si imala porodjaj za pozeljeti :) Ja se planiram akoBogda potruditi koliko mogu da olaksam sebi i bebici, a ostalo je u Allahovim rukama :) Od veceras sam pocela piti i maslinovo ulje user posted image , jos samo hurme cekaju hehe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1313
25.6.2011 0:42:21   
Mjeseceva Pratilja
user posted image vratija se.
IZVORNA PORUKA: zeze

Mjeseceva pratilja user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1314
25.6.2011 0:43:07   
Mjeseceva Pratilja

I tvoja se zove Rukajja? user posted image user posted image

user posted image a ti si ipak pisala nasoj Jasmin..
Ne, moja curica se zove Aisha. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu rukajja_)
Neposredna veza do poruke: 1315
25.6.2011 0:44:23   
Mjeseceva Pratilja

Hvala draga Klemzi, jako mi je drago sto ste tu i sto me savjetujete..i drago mi je sto si imala porodjaj za pozeljeti :) Ja se planiram akoBogda potruditi koliko mogu da olaksam sebi i bebici, a ostalo je u Allahovim rukama :) Od veceras sam pocela piti i maslinovo ulje user posted image , jos samo hurme cekaju hehe user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja sma pocela piti maslinovo ulje tek pocetkom 8 mjeseca redovno, a i prije toga. Prvorotkinja..Sve je bilo gotovo za nekih 2. 5 sata (ne sjecam se tacno). Ucinkovito je, pomaze. Je li znas disati pravilno?

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu rukajja_)
Neposredna veza do poruke: 1316
25.6.2011 0:46:57   
rukajja_
Vjerovatno smo u isto vrijeme pisale hehe user posted image
Aisha je jako lijepo ime user posted image , ali vec ima u komsiluku, kao i Esma, Asja, Sumeja i mnoga druga arapska imena koja mi se mnogo svidjaju, jedino jos nemamo Rukaju user posted image ali za koji dan bit ce insaAllah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1317
25.6.2011 0:50:20   
rukajja_

I ja sma pocela piti maslinovo ulje tek pocetkom 8 mjeseca redovno, a i prije toga. Prvorotkinja..Sve je bilo gotovo za nekih 2. 5 sata (ne sjecam se tacno). Ucinkovito je, pomaze. Je li znas disati pravilno?

Ja sam tek danas pocela piti, 13 dana mi je do termina, valjda ce biti koristi od njega insaAllah :) I ja sam prvorotkinja :)
Nazalost, nema kod nas casova za trudnice...tako nisam imala priliku uciti pravilno disati tokom poroda... user posted image

Neposredna veza do poruke: 1318
25.6.2011 1:05:37   
Mjeseceva Pratilja
Odlicno. Samo da bude hajirli.
Ovako lutko..Udisi kroz nos, ispustaj zrak kroz usta..I tako vjezbas..
Vidjet ces aBd kada trud krene sprva se dise polahko..Sve je to balans izmedu truda, tvoga tijela i tebe..kako trudovi napreduju odnosno kako se cin poroda priblizava, disanje postaje ubrzanije. I stvarno pravilno disanje pomaze.
Opskrbi se maslinovim uljem. Najljepse ga je popiti tik pred spavanje. Mozes i medicu masirati njime. Oldicno je. Hurme i vjezbaj pravilno disanje..A mi tvoje forumasice smo u dovama sa tobom. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu rukajja_)
Neposredna veza do poruke: 1319
25.6.2011 12:40:01   
rukajja_
Sta reci, osim, Allah ti svako dobro dao na oba svijeta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1320
   [Obrisana poruka]
28.6.2011 15:14:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rukajja_)
  Neposredna veza do poruke: 1321
28.6.2011 15:25:06   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Iman83

Dusice lijepe, je li večeras Lejletul Miradž?
Ova moja vaktija nekad pokazuje dane unaprijed a nekad prateći nju i zakasnim, pa da provjerim?

Jeste draga moja user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1322
   [Obrisana poruka]
28.6.2011 17:16:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 1323
28.6.2011 23:56:14   
scarlett
Ovo sam pronašla da je lijepo proučiti:

Povodom Lejletul-miradza klanja se posebna nafila namaz.

Ova se nafila sastoji od dvanaest rekata. Selam se predaje nakon svaka dva rekata.

Na svakom rekatu, na kijamu, uči se Fatiha i Kul huvallahu ehad jedanput.

Nakon namaza prouči se:

- "Subhanallahi vel hamdulillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber" (stotinu puta),
- istigfar (estagfirullahi stotinu puta) i
- Allahumme salli ala Muhammed ve ala aU Muhammed (stotinu puta),

Nakon toga zatraži se ono što se želi od Allaha, dz.s. (Muhammed en-Nazili, Hazinetul-esravil-kubra,1349.god. po H.str.43.)

Lijepo je ovu nafilu klanjati nakon jacija-namaza, a prije nego što se klanja vitr-namaz. Može se klanjati u džematu, ali je bolje pojedinačno i u samoći.

Nijet za ovu nafilu je: "Nevejtu en usallije lillahi teala salate lejletil-mi''radii edaen mustakbilel kibleti Allahu ekber."

Bože Svemogući, ujedini naša srca u vjeri i ljubavi. Učvrsti korake naše u istini i pravdi. Osnaži volju našu u bratstvu i slozi.

Rabbi jessir ve la tuassir Rabbi temmim bil hajr. Amin!
Bože, olahkšaj, a ne otežaj, Bože, zavrsi s dobrim. Amin!

MUBAREK LEJLETUL-MI’RADŽ OLSUN !!

Šta od ovoga smije učiti žena u hajzu?

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1324
29.6.2011 0:01:59   
Honey3
ja klanjalauser posted image smijes uciti istigfar,salavate,rabijesir a nisam sigurna za ovo subhanallahi velhamdulillahi mada mislim da smijes i to,valjda ti se neko jos javiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *