Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.6.2011 12:38:35
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ja ne mogu veceras,idem na kontrolu oko 7. šmrc A sto ste tako ubrzale stvar,tek juce smo se pocele dogovarat. Hajd neka bude sutra.
i meni bi vise odgovaralo sutra
mm radi do 8 (moraju nesto zavrsit),a bit ce gladan trebala bi biti kuci zbog rucka
hej a jesi danas za setnju poslije podne, dan je extra, temp. idealna
oko koliko ? Leon jos nije zaspo,kasno je usto u pola 9 (kasno za njega ),ne znam kad ce se probudit,nece prije 4 ako zaspe oko 1
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.6.2011 12:41:21
niki83
uh, mi bismo se do tada i nasetale spavamo bez cucle 2 dana, pa onda krace spava, a rano se dize, u 7h, tako da... nego odoh se pohvaliti na drugoj temi
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.6.2011 12:42:25
henna ze
hajd onda sutra naveče u 19..mogu i ja.. nego vas dvije..Niki i Mala...nemojte hodat izmdju 16 i 16,30 po gradu..moram se ja odvesti na mokušnice pa kući...a kako me je krenulo..to je opasno po okolinu...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.6.2011 12:43:15
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
uh, mi bismo se do tada i nasetale spavamo bez cucle 2 dana, pa onda krace spava, a rano se dize, u 7h, tako da... nego odoh se pohvaliti na drugoj temi
ajd vidjet cemo sutra ,ti ne radis jel tako
bravo za dudu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.6.2011 12:49:39
niki83
nesto se nejavljaju, ne znam sta je... Nora je doduse slavila rodjendan skoro, pa su mozda zauzeti.. a joj zao mi je zbog sudara, a kako bas ides na Mokusnice, ja ne micem u tom periodu dalje od zgrade
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.6.2011 12:59:33
mala86
ma sta je bilo jutros ,gdje,kako
ma to je tren,svima nam se moze desit
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.6.2011 13:24:52
niki83
joj ja sam 2007. tako lupila u neki karavan kadet (starinu) i meni se sve smrskalo naprijed, a čiki nista i jos ja kriva, nisam odstojanje drzala em kolona vozila iza mene, em kazna tako nesto cini mi se, em na autu stete, a tek kupili Feliciu, ma skoro nova bila, uh jest mi bilo zao, ali nek' je ziva glava! hvala Bogu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.6.2011 19:54:48
mala86
IZVORNA PORUKA: cicimici
i ja bih sutra na kaficu,ko vodi djecu da znam hoću li ja povesti svog malca
povedi bit ce i moj indijanac da ne bude sam
( citaj-da ne ganjam sama )
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.6.2011 9:49:27
Hannica
Ja,mescini mi se,necu moci ni veceras.Muz mi jutros rekao da su nam se juce gosti najavili a on mi zaboravio reci. Tek kad sam mu rekla da mora ostati s Hanom on se sjetio. Opet nista nije sigurno,mozda ovim prijateljima nesto vanredno ispadne pa ne dodju. A jojj,bas mi se neda.Svaki dan slobodna,a kad treba kaficu piti uvijek me nesto sprijeci.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.6.2011 12:15:21
sheri
IZVORNA PORUKA: henna ze
nego gdje su nam sheri, Nedi i hatepsut?
evo nas . i ja bih mogla veceras, ali sama naravno. mi smo jucer imali nezgodu, nori vrata ustepila rukicu, pa je bas njanja sinoc i danas, ali valjda se uspijem izvuci. nego, gdje, kad?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.6.2011 12:50:53
Hannica
Evo mene opet. Izgleda da ipak dolazim. Muz se cuo s najavljenim gostima i rekli su mu da dolaze tek oko pola 9-9,a ja do tada mogu dvije kafe popit. Dolazim sama,99%.