|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o)
28.6.2011 13:25:26   
niki83
user posted image user posted image user posted image
znaci bit ce nas .. user posted image

N&N

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1326
28.6.2011 16:43:34   
Hannica
Jel jos uvjek vazi ova kafa?Niste se predomislile? Ja cu doci u 7 kod sata,valjda ce se jos neko pojaviti.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1327
28.6.2011 16:46:18   
palachinken
Biću ja, ako se ne porodim do tad user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1328
28.6.2011 16:46:53   
Hannica
user posted image user posted image user posted image Ajd super,samo da ne budem sama.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1329
28.6.2011 16:47:29   
mala86
meni je kum reko da ce doc al kad sta nemam pojma user posted image

ja cu 99 posto doc user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1330
28.6.2011 16:49:40   
mala86
bit ce bar neko hannice

prosle godine se dogovorili na karju samo ja niki sjedile user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1331
28.6.2011 22:35:21   
Mya_81 RR
Eh, da sam dogovarala ne bih tako dobro isplanirala da pijemo kafu user posted image Kako smo vas srele u pravo vrijeme na pravom mjestu! user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1332
28.6.2011 22:38:30   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Eh, da sam dogovarala ne bih tako dobro isplanirala da pijemo kafu user posted image Kako smo vas srele u pravo vrijeme na pravom mjestu! user posted image

user posted image Drago mi je da si dosla i ti da se napokon upoznamo.Minjica je meed.Saljemo joj pusu.slijedeci put cemo i njoj kaficu narucit.user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1333
28.6.2011 22:49:25   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

user posted image Drago mi je da si dosla i ti da se napokon upoznamo.Minjica je meed.Saljemo joj pusu.slijedeci put cemo i njoj kaficu narucit.user posted image

I zar se dosad fakat nismo upoznale user posted image

Ne znam, valjda što se druzimo preko fejsa mislila sam da jesmo...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1334
28.6.2011 22:52:24   
Hannica
user posted image user posted image user posted image Nismo,srele smo se jednom,ali to je bilo samo u prolazu,brzinski.

Neposredna veza do poruke: 1335
28.6.2011 22:54:49   
Hannica
Ja nisam skontala ko je zena sa onim divnim,mirnim djecakom? 

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1336
28.6.2011 22:56:29   
Mya_81 RR

user posted image user posted image user posted image Nismo,srele smo se jednom,ali to je bilo samo u prolazu,brzinski.

Ma, meni se valjda čini da preko fejsa znam svakog user posted image

Ali trebali bi na kafe i malo češće...ulijenila sam se ja misleci da M i nece biti tako poslusna, ali bogami uspjela sam relativno normalno popiti kafu.....

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1337
28.6.2011 23:05:56   
mala86

Ja nisam skontala ko je zena sa onim divnim,mirnim djecakom? 

cicimici user posted image

a tako i ja hanicinog muza vidim u gradu,pa ga hocu pozdravit user posted image user posted image ,onda se skontam da covjeka znam samo preko fb user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1338
28.6.2011 23:07:04   
mala86
ja dosla malac spava,a muz ima goste,on to ko sretni,rodjaci i kum user posted image ,nisam im nimalo falila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1339
28.6.2011 23:09:26   
Hannica
Moja Hana tek zaspala,danas mi je preskocila popodnevni san,nadam se da joj nece postati navika,to bi me unistilo.user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1340
28.6.2011 23:11:04   
mala86

Moja Hana tek zaspala,danas mi je preskocila popodnevni san,nadam se da joj nece postati navika,to bi me unistilo.user posted image

i ja sam mislila da ce L.zaspat puno prije,jer je danas spavo manje od sata,a inace odulji na 3-3,5

kazu zaspo maloprije nego sam ja stigla

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1341
28.6.2011 23:11:35   
Hannica
E cicimici moze sa svojim sinom gdje hoce,nece se osramotit.Kad bi moja H sjedila onako 5 min ja bi bila presretna.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1342
28.6.2011 23:13:02   
Hannica
IZVORNA PORUKA: mala86

i ja sam mislila da ce L.zaspat puno prije,jer je danas spavo manje od sata,a inace odulji na 3-3,5

kazu zaspo maloprije nego sam ja stigla

Valjda ni njima ovo vrijeme ne odgovara,nije bas pogodno za spavanje.user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1343
28.6.2011 23:15:00   
mala86

E cicimici moze sa svojim sinom gdje hoce,nece se osramotit.Kad bi moja H sjedila onako 5 min ja bi bila presretna.user posted image

e vjeruj mi da sam ga i ja promatrala i bas se odusevila,ne mogu da vjerujem kako ima dobre djece

i minjica je bila odlicna,moj nece uopste da sjedi za stolom ne znam sta da mu dam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1344
28.6.2011 23:43:43   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala86
e vjeruj mi da sam ga i ja promatrala i bas se odusevila,ne mogu da vjerujem kako ima dobre djece

i minjica je bila odlicna,moj nece uopste da sjedi za stolom ne znam sta da mu dam user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, ima i moja ludih faza, ali zna biti 'mirna' ako je uspijem okupirati vrećicama šećera, tanjurićima, kašikama i ostalim...inače, traži zabavu dalje od stola user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1345
29.6.2011 23:18:00   
hatepsut
Aaaaa,vi kafenisale ? user posted image vidimo se drugi put !

Neposredna veza do poruke: 1346
29.6.2011 23:22:35   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: henna ze

nego gdje su nam sheri, Nedi i hatepsut?

Evo ja,mi nismo bili u gradu tek nocas dosli i znas da mi je zao sto nismo mogli s vama user posted image ljubac za slatku djecicu :*

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1347
3.7.2011 21:59:30   
malecka60
Zao mi je sto nisam mogla doci, tehnicki problemi. Citam vase postove i drago mi je da ste sretne i zadovoljne poslije RR kafe. Jedva cekam da bude opet "date" i da vam se pridruzim user posted image

D 23.09.2006. :(
A 10.10.2008. :)

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1348
31.8.2011 22:50:36   
niki83
Drage moje, jeste li za to da organizujemo kafu za malu Iman (fatmica09) ovih dana? Pa da zajedno uplatimo na racun???

N&N

(odgovor članu malecka60)
Neposredna veza do poruke: 1349
1.9.2011 7:18:03   
hatepsut
user posted image Ja sam uvijek za ! Sta kazu ostale zenice ?

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *