Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.6.2011 16:47:29
mala86
meni je kum reko da ce doc al kad sta nemam pojma
ja cu 99 posto doc
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.6.2011 16:49:40
mala86
bit ce bar neko hannice
prosle godine se dogovorili na karju samo ja niki sjedile
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.6.2011 22:56:29
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hannica
Nismo,srele smo se jednom,ali to je bilo samo u prolazu,brzinski.
Ma, meni se valjda čini da preko fejsa znam svakog
Ali trebali bi na kafe i malo češće...ulijenila sam se ja misleci da M i nece biti tako poslusna, ali bogami uspjela sam relativno normalno popiti kafu.....
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.6.2011 23:05:56
mala86
Ja nisam skontala ko je zena sa onim divnim,mirnim djecakom?
cicimici
a tako i ja hanicinog muza vidim u gradu,pa ga hocu pozdravit ,onda se skontam da covjeka znam samo preko fb
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.6.2011 23:07:04
mala86
ja dosla malac spava,a muz ima goste,on to ko sretni,rodjaci i kum ,nisam im nimalo falila
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.6.2011 23:11:04
mala86
Moja Hana tek zaspala,danas mi je preskocila popodnevni san,nadam se da joj nece postati navika,to bi me unistilo.
i ja sam mislila da ce L.zaspat puno prije,jer je danas spavo manje od sata,a inace odulji na 3-3,5
kazu zaspo maloprije nego sam ja stigla
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.6.2011 23:15:00
mala86
E cicimici moze sa svojim sinom gdje hoce,nece se osramotit.Kad bi moja H sjedila onako 5 min ja bi bila presretna.
e vjeruj mi da sam ga i ja promatrala i bas se odusevila,ne mogu da vjerujem kako ima dobre djece
i minjica je bila odlicna,moj nece uopste da sjedi za stolom ne znam sta da mu dam
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.6.2011 23:43:43
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala86 e vjeruj mi da sam ga i ja promatrala i bas se odusevila,ne mogu da vjerujem kako ima dobre djece
i minjica je bila odlicna,moj nece uopste da sjedi za stolom ne znam sta da mu dam
Uh, ima i moja ludih faza, ali zna biti 'mirna' ako je uspijem okupirati vrećicama šećera, tanjurićima, kašikama i ostalim...inače, traži zabavu dalje od stola
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.7.2011 21:59:30
malecka60
Zao mi je sto nisam mogla doci, tehnicki problemi. Citam vase postove i drago mi je da ste sretne i zadovoljne poslije RR kafe. Jedva cekam da bude opet "date" i da vam se pridruzim