Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.6.2011 7:37:48
mala86
cure bilo mi je super
nadam se da cemo se dok palacinken ne rodi jos jednom sjest u ovolikom broju ( i vise )
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.6.2011 12:21:04
hatepsut
I nama je bilo super,K. se nije zalio Nedi,ne zali se na N. djecak je za 10,em pametan,miran,nekakav umiljat :* Hanica je mala ljutka al' neka je dobra je hoce svakom u krilo mah,zensko je to Mala,Niki,Palachinko,Hena,Hanica,Nedi i djecica naravno...see you opet
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.6.2011 8:21:19
niki83
naravno, mi se inace same pozivamo na ove kafice.. nego prpoblem je sto su zene malo utihnule, hajde javljajte se, ima li koja, palachinken ce nam aBd brzo na bolovanje, pa da barem jos jednom popijemo kaficu prije toga
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.6.2011 8:58:12
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Hocu i ja. Nadam se bez Hane pa da i ja mogu s nekim progovorit koju.
a ja htjela L.vodit
mm radi duze ove sedmice i nemam srca da mu ga ostavim kad dodje
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.6.2011 9:04:08
mala86
IZVORNA PORUKA: mala86
Hocu i ja. Nadam se bez Hane pa da i ja mogu s nekim progovorit koju.
a ja htjela L.vodit
mm radi duze ove sedmice i nemam srca da mu ga ostavim kad dodje
Obrati paznju na ovaj markirani dio. Nada zadnja umire.
ajd tjesi se zajedno cemo ganjat
ja se nadam se ce se moj indijanac bar postidit kad vidi djevojcicu pa da cu uspjet kaficu bar popit
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.6.2011 9:07:29
DIJAMANT
Ženice, ja sam prošli put oblijetala oko robne kuće i gledala gdje ćete se sastati, imala sam namjeru pridružiti vam se na kafici, ali.........kako ni jednu ne znam nisam baš mogla svaku trudnu ženu zaustaviti i pitati "izvini, jesi ti na RR forumu" Jeste li se sastale kod sata ili pred platoom kina? Ja sam obilazila te dvije relacije, šetkala se, ali ne prepoznah ni jednu veću grupicu žena.
Ako se dogovorite za slijedeću kafu tražit ću vam da mi se malo opišete
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.6.2011 9:19:50
mala86
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Ženice, ja sam prošli put oblijetala oko robne kuće i gledala gdje ćete se sastati, imala sam namjeru pridružiti vam se na kafici, ali.........kako ni jednu ne znam nisam baš mogla svaku trudnu ženu zaustaviti i pitati "izvini, jesi ti na RR forumu" Jeste li se sastale kod sata ili pred platoom kina? Ja sam obilazila te dvije relacije, šetkala se, ali ne prepoznah ni jednu veću grupicu žena.
Ako se dogovorite za slijedeću kafu tražit ću vam da mi se malo opišete
bile smo kod sata,ali kratko,nismo se zadrazavale ako hoces poslat cu ti na pp moj broj moba pa da mozes nazvat da vidis gdje smo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.6.2011 9:29:27
mala86
mogu i ja al vidjet cu zbog grla
rastura me vec danima!uzela septolete ali pomognu samo trenutno
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.6.2011 12:28:19
mala86
Ja ne mogu veceras,idem na kontrolu oko 7. šmrc A sto ste tako ubrzale stvar,tek juce smo se pocele dogovarat. Hajd neka bude sutra.
i meni bi vise odgovaralo sutra
mm radi do 8 (moraju nesto zavrsit),a bit ce gladan trebala bi biti kuci zbog rucka