Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2011 19:35:32
mala86
malo da ozivim temu,nadam se da nitko nije odusto
sutra u pola 8
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.6.2011 8:33:08
mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
Lako je tebi tvoja bebara je na sigurnom, kako da ja svog posadim na jedno mjesto?
nemoj ti da se zalis na Nedija mali je predobar al stvarno,pa ne moze stalno sjedit kod tebe i tebi bi bilo dosadno sa babama ,sjecas se prosli put kako fino udje u izlog,da ga vidis
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.6.2011 8:37:03
Nedi
dušica mamina malo u izlog uletio
Tropik je malo nezgodan zbog blizine autića, vozića, sladoleda. A tek one stepenice, valjda je fazon trčeći sići ufff ništa od moje kafe. Hmmmm šta li deda radi večeras, idem provjeriti
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.6.2011 8:43:30
mala86
IZVORNA PORUKA: palachinken
Radi li ona igraonica u kinu?
mislim da radi ,Nedi moze,nama nedaju,kazu tek od 3 godine
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.6.2011 8:45:54
mala86
da se popisemo ,ko dolazi
palachinka i baby boy
nedi i nedim
mala86 (mislim bez kinderceta,moje nije mirno ko palacinkino )
.........
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.6.2011 8:50:35
mala86
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ko kaže, ko laže da je moje dijete mirno?
bar mi ne osjetimo,a nasu svi vide i osjete
neki dan ga sisali,majko mila,iz svih okolnih trgovina,kafica,kladionica ljudi stali da vide sta se dogadja,zasto se toliko dere
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.6.2011 10:22:47
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Da se i mi upisemo Hannica i Hana Mala86 pripremi se da cuvas Hanu,znas da ona tebe voli.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] A gdje je sastanak?
moze ,znas da je onda presjedila u krilu cijelo vrijeme ,trebala bi povest i kumu i kod nje je bila ,ti vodis Hanicu,joj i ja bi Leona a sta ako se unervozi ,voljela bi da je s djecom
i jedva cekam da vidim vas cetvero
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.6.2011 13:52:15
henna ze
cure ja ću doći na kafu ako bog da..bez obzir na sve..idem dalje..samo bih vas molila da ne pominjete ništa u Heninom prisustvu...ona mene stalno pita jelda nećeš više biti bolesna..pa zbog nje..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.6.2011 13:54:45
mala86
IZVORNA PORUKA: henna ze
cure ja ću doći na kafu ako bog da..bez obzir na sve..idem dalje..samo bih vas molila da ne pominjete ništa u Heninom prisustvu...ona mene stalno pita jelda nećeš više biti bolesna..pa zbog nje..
ne brini
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.6.2011 18:36:50
hatepsut
Moj decko i ja dolazimo...Henna ,nadam se da nije nesto ozbiljno ?!A inace pred djecom nista,ali bas NISTA ne pricam(o ozbiljnim stvarima ,naravno)..kako pred mojim deckom tako i pred ostalom djecom....see you :*