|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o)
6.6.2011 11:06:42   
mala86

IZVORNA PORUKA: niki83

onda srijeda, negdje u carsiji..user posted image

moze user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1226
6.6.2011 11:09:32   
malena27 RR
pozeljela sam popiti kafu s vama. ako obaveze dozvole, pridruzim vam se... u cetvrtak pocinjemo sa krecenjem, valja pripremiti sve... pa ako stignem super user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1227
6.6.2011 11:10:09   
mala86

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

pozeljela sam popiti kafu s vama. ako obaveze dozvole, pridruzim vam se... u cetvrtak pocinjemo sa krecenjem, valja pripremiti sve... pa ako stignem super user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1228
6.6.2011 11:12:15   
palachinken
Srijeda, pola 8, bašta kina?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1229
6.6.2011 11:22:57   
henna ze
hajd da se nadjemo kod sata..pa onda da idemo u kino..a ako neko ne stigne onda nek dodje gore..
malena ja sam tebe  želijo puno..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1230
6.6.2011 11:25:12   
palachinken
Joj kod sata...nisam se od srednje škole našla 'kod sata', može!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1231
6.6.2011 11:30:09   
niki83
super..vidimo se aBduser posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 1232
6.6.2011 11:35:50   
mala86
jel vodi itko djecu osim palacinke i malene user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1233
6.6.2011 11:46:34   
henna ze
ako mm bude radio..povešću ja svoje dijete :)))

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1234
6.6.2011 11:49:15   
mala86
ma Leon nece ici vjerovatno,jer bi to vjerovatno znacilo u 8 nazad a dodjemo u pola 8 user posted image user posted image ,zbog spavanja,,al ako ce biti vise djece izdrzat ce i on nekako user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1235
6.6.2011 11:52:21   
henna ze
zadužićemo Henu da ga čuva i zabavlja, ne sikiraj se..samo ako ne plače..a ako bude plako..ona će pobjeći od njega..odmah začepi uši i kaže..ja ne mogu trpit da se dere

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1236
6.6.2011 11:53:32   
cicimici
možda ja povedem Dinauser posted image

Ne mogu vam dati recept za uspjeh,ali vam mogu reći formulu za neuspjeh : NASTOJTE SVAKOM UGODITI

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1237
6.6.2011 13:13:19   
Nedi
Obzirom da je utakmica i ja cu povesti Nuser posted image valjda neće biti nekih iznanađenja ovaj put

(odgovor članu cicimici)
Neposredna veza do poruke: 1238
6.6.2011 13:15:07   
palachinken
Nedi, sutra je utakmica, a mi smo u srijedu, meščini...

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1239
6.6.2011 13:22:09   
Nedi
Da, u utorak gleda utakmicu a u srijedu igra

Neposredna veza do poruke: 1240
6.6.2011 13:31:06   
palachinken
Ah, muški i fudbal user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1241
6.6.2011 13:45:59   
mala86

IZVORNA PORUKA: henna ze

zadužićemo Henu da ga čuva i zabavlja, ne sikiraj se..samo ako ne plače..a ako bude plako..ona će pobjeći od njega..odmah začepi uši i kaže..ja ne mogu trpit da se dere

user posted image user posted image user posted image joj prava je
kad smo bili neki dan na Seleninom rodjendanu,nije plako dok sam ja bila s njim unutra,al ako bi izasla vani prozborit s ljudima koju odmah bi ga neko iznio kaze place ,a dosta djece bilo

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1242
6.6.2011 13:50:00   
hatepsut
Hej doci cu i ja,ako nista onda na kafu user posted image kad K. zavrsi s treningom cemo da dodjemo i naravno gdje bi ja bez svoje prikolice user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1243
6.6.2011 13:54:13   
mala86

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Hej doci cu i ja,ako nista onda na kafu user posted image kad K. zavrsi s treningom cemo da dodjemo i naravno gdje bi ja bez svoje prikolice user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1244
6.6.2011 13:55:06   
henna ze
neka hatepsut nama naših prikolica..neki dan moja otišla svekrvi..a ja krenula u grad na kafu sa drugaricama..i idem ja meni nešto nedostaje..pa kontam nešto sam zaboravila..mobitel, jo. ključeve, ma ne, novčanik...i kad me V upitala a gdje je Hena..ja skontam ,pa eto šta  meni fali...jednostavno ne znam više se ponašat ni hodati bez nje...

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1245
6.6.2011 13:58:01   
mala86

neka hatepsut nama naših prikolica..neki dan moja otišla svekrvi..a ja krenula u grad na kafu sa drugaricama..i idem ja meni nešto nedostaje..pa kontam nešto sam zaboravila..mobitel, jo. ključeve, ma ne, novčanik...i kad me V upitala a gdje je Hena..ja skontam ,pa eto šta  meni fali...jednostavno ne znam više se ponašat ni hodati bez nje...

vjeruj mi da sam isto pomislila user posted image

tako ja trebala jedan dan do grada nesto obavit,mm ce ga cuvat,a aj sve stanem u kuci i kontam bili ga povela ili ne-kaze mm idi sama,ostat cu ja s njim,a ja u jednom trenu-al ja ne znam hodat bez kolica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1246
6.6.2011 14:00:08   
henna ze
zamisli kad ta prikolica 9 godina neprestano melje kraj tebe i nešto pita i priča...majke mi ko ludjakinja sam kad nje nema...sama sebi smiješna

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1247
6.6.2011 14:09:19   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: mala86

vjeruj mi da sam isto pomislila user posted image

tako ja trebala jedan dan do grada nesto obavit,mm ce ga cuvat,a aj sve stanem u kuci i kontam bili ga povela ili ne-kaze mm idi sama,ostat cu ja s njim,a ja u jednom trenu-al ja ne znam hodat bez kolica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znam drage moje i K. je uvijek samnom.u jednoj ruci kesa,drugom vodim K. mada on vise neda da se vodi za ruku user posted image U petak ga djecak u skoli gurnuo i dobro se udario i zove mene,kad mi nije nesto bilo.Kaze uciteljica ja u skoli (odmor je bio) a ti zoves mamu kuci,al eto on naviko za sve mamu zvati,jos neku godinu user posted image
pa eto onda se vidmo u srijedu u 19.30h kod sata ! (ako sam dobro procitala user posted image )

< Poruku je uredio hatepsut -- 6.6.2011 14:10:33 >

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1248
6.6.2011 14:16:54   
hatepsut

zamisli kad ta prikolica 9 godina neprestano melje kraj tebe i nešto pita i priča...majke mi ko ludjakinja sam kad nje nema...sama sebi smiješna

sve mi je to poznato i jos te po gradu vuce kao "joooj vidi ono,bas je super" ta fraza mu je umjesto "kupi mi" user posted image a ubi ga prica,mislim ne treba mi drugarica za kafu,doslovno.a kuci...auhhh...sad je neka faza reckanja,pravi neke kutije,nesto vidi na tv-u odma on pravi,ljepilo,ekseri,cekici,karton ,letvice...sve njemu treba i sve ga zanima! ne znam jel i kod Hene?! a najsmjesnije donio latice ruze (divlje) i hoce da pravio sok user posted image i napravio je user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1249
6.6.2011 15:30:46   
mala86
ja sam sad srela Ivonu i Lejlush (cini mi se da je nick takav)pa ce se mozda i one pridruzit user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *