Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 11:06:42
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
onda srijeda, negdje u carsiji..
moze
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 11:09:32
malena27 RR
pozeljela sam popiti kafu s vama. ako obaveze dozvole, pridruzim vam se... u cetvrtak pocinjemo sa krecenjem, valja pripremiti sve... pa ako stignem super
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 11:10:09
mala86
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
pozeljela sam popiti kafu s vama. ako obaveze dozvole, pridruzim vam se... u cetvrtak pocinjemo sa krecenjem, valja pripremiti sve... pa ako stignem super
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 11:35:50
mala86
jel vodi itko djecu osim palacinke i malene
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 11:49:15
mala86
ma Leon nece ici vjerovatno,jer bi to vjerovatno znacilo u 8 nazad a dodjemo u pola 8 ,zbog spavanja,,al ako ce biti vise djece izdrzat ce i on nekako
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 11:52:21
henna ze
zadužićemo Henu da ga čuva i zabavlja, ne sikiraj se..samo ako ne plače..a ako bude plako..ona će pobjeći od njega..odmah začepi uši i kaže..ja ne mogu trpit da se dere
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 13:45:59
mala86
IZVORNA PORUKA: henna ze
zadužićemo Henu da ga čuva i zabavlja, ne sikiraj se..samo ako ne plače..a ako bude plako..ona će pobjeći od njega..odmah začepi uši i kaže..ja ne mogu trpit da se dere
joj prava je kad smo bili neki dan na Seleninom rodjendanu,nije plako dok sam ja bila s njim unutra,al ako bi izasla vani prozborit s ljudima koju odmah bi ga neko iznio kaze place ,a dosta djece bilo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 13:54:13
mala86
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Hej doci cu i ja,ako nista onda na kafu kad K. zavrsi s treningom cemo da dodjemo i naravno gdje bi ja bez svoje prikolice
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 13:55:06
henna ze
neka hatepsut nama naših prikolica..neki dan moja otišla svekrvi..a ja krenula u grad na kafu sa drugaricama..i idem ja meni nešto nedostaje..pa kontam nešto sam zaboravila..mobitel, jo. ključeve, ma ne, novčanik...i kad me V upitala a gdje je Hena..ja skontam ,pa eto šta meni fali...jednostavno ne znam više se ponašat ni hodati bez nje...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 13:58:01
mala86
neka hatepsut nama naših prikolica..neki dan moja otišla svekrvi..a ja krenula u grad na kafu sa drugaricama..i idem ja meni nešto nedostaje..pa kontam nešto sam zaboravila..mobitel, jo. ključeve, ma ne, novčanik...i kad me V upitala a gdje je Hena..ja skontam ,pa eto šta meni fali...jednostavno ne znam više se ponašat ni hodati bez nje...
vjeruj mi da sam isto pomislila
tako ja trebala jedan dan do grada nesto obavit,mm ce ga cuvat,a aj sve stanem u kuci i kontam bili ga povela ili ne-kaze mm idi sama,ostat cu ja s njim,a ja u jednom trenu-al ja ne znam hodat bez kolica
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 14:09:19
hatepsut
IZVORNA PORUKA: mala86
vjeruj mi da sam isto pomislila
tako ja trebala jedan dan do grada nesto obavit,mm ce ga cuvat,a aj sve stanem u kuci i kontam bili ga povela ili ne-kaze mm idi sama,ostat cu ja s njim,a ja u jednom trenu-al ja ne znam hodat bez kolica
Znam drage moje i K. je uvijek samnom.u jednoj ruci kesa,drugom vodim K. mada on vise neda da se vodi za ruku U petak ga djecak u skoli gurnuo i dobro se udario i zove mene,kad mi nije nesto bilo.Kaze uciteljica ja u skoli (odmor je bio) a ti zoves mamu kuci,al eto on naviko za sve mamu zvati,jos neku godinu pa eto onda se vidmo u srijedu u 19.30h kod sata ! (ako sam dobro procitala )
< Poruku je uredio hatepsut -- 6.6.2011 14:10:33 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 14:16:54
hatepsut
zamisli kad ta prikolica 9 godina neprestano melje kraj tebe i nešto pita i priča...majke mi ko ludjakinja sam kad nje nema...sama sebi smiješna
sve mi je to poznato i jos te po gradu vuce kao "joooj vidi ono,bas je super" ta fraza mu je umjesto "kupi mi" a ubi ga prica,mislim ne treba mi drugarica za kafu,doslovno.a kuci...auhhh...sad je neka faza reckanja,pravi neke kutije,nesto vidi na tv-u odma on pravi,ljepilo,ekseri,cekici,karton ,letvice...sve njemu treba i sve ga zanima! ne znam jel i kod Hene?! a najsmjesnije donio latice ruze (divlje) i hoce da pravio sok i napravio je
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2011 15:30:46
mala86
ja sam sad srela Ivonu i Lejlush (cini mi se da je nick takav)pa ce se mozda i one pridruzit