Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e sad da vas nešto pitam. ja imam sina koji će za 20 dana navršiti 2 godine i ima 12 i pol kila. jede stalno. najdraže su mu nećete vjerovati bilo što sa pastom i prigane patate i samog kruha. ali nikako kile navući, šta vi radite. a osim toga, evo mala paulica će za mjesec i pol navršiti godinu dana, ali ona hoće se dizati na noge... i voli stati na njima. ali je problem što se ne zna sama podignuti... inače je malo podebela, skoro pa će dostignuti braca. šta vi radite da se uspije dići na noge. jer ako se digne na noge, mislim da bi lako mogla i počet hodati nego braco. pravi korake, ali ništa pravo.
visoki smo 86cm teski smo 13kg
rodjeni smo sa 3.200kg a dugi 51cm
rodjene su iste i iste su starosti a moja laksa cak 2.5kg!!!
ma teacher nemas se sta brinuti vazno ti je da je zdrava da ti nije svaki dan u bolnici, a sto se tice kilaze i sama si navela odlican tekst !!! a sve je do organizma kao i kod odraslih nekima se sve prima a nekima nista
evo mene opet za tobom! I moja je sa 8 imala 8 kg ali 74 cm!!! (i mi smo klipani pa ima na koga biti).A sad ce uskoro na bocu pa cemo vidjeti sad.... Iskreno ja bih voljela da je malo deblja,ali eto ne tjeram je nikad da papa-cim okrene glavu ne dajem vise , a doji kad hoce.
P.S. rođena sa 3350 , 51 cm
P.S. br.2. Ne znam sta bih joj malo kaloricnije davala-i nemojte me odmah napadati ,necu dijete razvaliti jer smo svi genetski mrsavi i jaaaako visoki ,pa ne znam cime da je hranim nece postati debela
< Poruku je uredio helena_7 -- 27.5.2011 8:07:46 >