|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
4.6.2011 9:05:30   
mala75
user posted image user posted image user posted image ovisna ja šta, al nema veze aBd da i vi budete ovako ovisne. do kada ću ih koristiti neznam ali u ponedjeljak idem na kontrolu pa ćemo vidjeti.

@malena@ nisam dobila pp, da pokušaš ponovo

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1026
4.6.2011 23:34:25   
nadam se73
IZVORNA PORUKA: malena ze

Cure zelim vam mnogooo srece i da se mrvice cvrsto uhvate za svoje mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
potpisujem sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znaj da pomoć dolazi nakon strpljenja, a izlaz nakon nedaće i uvijek reci:"Zadovoljan sam s onim sto mi je Gospodar moj propisao!"

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1027
7.6.2011 17:33:53   
Sara h
halooooo  ima li koga?!   Kako ste curke?  Ja danas pocela raditi. Nije mi naporan posao pa odlucih da krenem.
Dosadno mi kuci. Muz radi a i svi ostali pa nemam drustvo za hodat po kafama do poslijepodne :(
Ledja su me zabolila od izlezavanja.  Inace sve ok.
Svima veliki pozdrav.

(odgovor članu nadam se73)
Neposredna veza do poruke: 1028
7.6.2011 22:32:24   
@malena@
Sara ja sam tu redovno preletim da vidim sta ima. Dobro je da si krenula sa radom hrabra si ! Vazno je da je sve OK . Osjecas li kakvu promjenu ? Ja sam za sada ok nadam se da ce da ostane ovako . Malo setam , gledam TV i tako .

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1029
8.6.2011 15:18:43   
ivannna
Sara i malena koji vam je ovo dan, kad dolazi na red beta, mislim na vas svaki dan user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1030
8.6.2011 15:53:21   
@malena@
beta bi trebala da bude u ponedjeljak.alji ja i ovaj put to necu docekat jer mi je jutros se pokazalo svijetlo smedje mrlja.user posted image user posted image user posted image .neznam sta mi se desi svaki put na deseti danuser posted image
tako da moram ici sutra vditi betu da se vidi da li je sve otislo ili???

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1031
8.6.2011 15:55:26   
malena27 RR
malena, nemoj padati u ocaj.... nastavi sa utrogestanima i gledaj da mirujes....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1032
8.6.2011 16:28:19   
@malena@
ma mirovala sam i dosad.
ali jos nisam cula da se ovako nekom desi user posted image i da je beta bila pozitivna.
nemam nade nimalo

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1033
8.6.2011 16:40:02   
AAvalon
malena, ne zelim da ti dajem laznu nadu, ali ja licno znam curu koja je radila IVF i dobila skoro pa pravu menstruaciju... uradila je betu reda radi, na nagovor doktora i cisto da bude 100% sigurna prije nego sto prestane sa progesteronom, kad ono beta visoka... da ne duzim, sad ima curicu od jedno 15 mjeseci... user posted image

ostalih slucajeva konkretno sa IVFom ne znam, ali znam dosta zena kojima je brljalo smedjkasto malo prije nego sto bi trebale dobiti menstruaciju, pa su ipak bile trudne

nemoj gubiti nadu, ti si dala sve od sebe, sve je sad u Bozjim rukama... znam da ti je tesko, ali pokusaj misliti pozitivno, mila.... ja se od srca nadam da ces se na kraju ipak prijatno iznenaditi user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1034
8.6.2011 17:32:01   
Sara h
@malena@  ne gubi nadu, samo se opusti i budi pozitivna.
I ja sebe uhvatim da razmisljam pa osluskujem tijelo, al se odmah presaltam i otjeram one ruzne misli.
Juce me je malo bolucko stomko kao pred user posted image al sam pomislila da je vjerovatno i to normalno, i da ne znaci lose.

Slazem se sa AAvalon i znam dosta slucajeva koje su dobijale cak mjesec - dva a bile trudne. Jest da je brljavilo i bilo oskudno al su dobijale. Prema tome nemoj da se uzbudjujes. Uradi betu kad bude vrijeme i tad ces znati.
Odmaraj sto vise mozes al u pravom smislu. Pokusaj ne razmisljati.

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 1035
8.6.2011 17:35:25   
@malena@
hvala vam curke moje nadam se da moze da se desi da bude pozitivno.jer ja nemam vise snage da se borim sve sm dala od sebe sto sam imalauser posted image
vidjet cemo rezultate sutra

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1036
9.6.2011 18:57:02   
happysmile
malena, sara h oduser posted image vam zelim da beta bude veeelika, sao pozitivno razmisljanje i otjerajte crne misli daleko. puno srece cure navijam za vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1037
9.6.2011 19:21:01   
gerberka
puno  srece user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu happysmile)
Neposredna veza do poruke: 1038
10.6.2011 11:38:30   
orange 00
Sretno cure!!!

Interesuje me da li je neko sada u postupku u maju vracao smrzlice i kakva su iskustva?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1039
10.6.2011 11:46:51   
dijana79
puno sreće cure strpljen spašen user posted image user posted image user posted image user posted image
orange moja je prijateljica u martu vratila smzlice i sad je hb već tri mjuser posted image a radila je u Mariboru vantjelesnu .

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 1040
10.6.2011 13:14:44   
@malena@
Moja beta juce 2 user posted image sad sam pocela dobro da krvarim i ovaj put nista user posted image user posted image user posted image .. Orange da li znas koliko kosta post sa smrzlicama ?

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1041
10.6.2011 13:24:11   
napolitanka
malena zao mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja se bojim tog osjecaja, a moja beta je slijedece sedmice.....drzi se,isplaci,zelim ti sve najljepse...

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1042
10.6.2011 14:12:19   
orange 00
dijana 79, interesuju me iskustva i sam postupak kod Balica, zato jer tamo imam slmzlice smrznute na 3. dan.

@malena@, zao mi je!
Iskreno ne znam koliko ce da kosta ET smrzlica, ja pretpostavljam negdje oko 800-1000 KM.

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 1043
10.6.2011 18:22:26   
@malena@
curke moje hvala vam na podrsci
radila sam nalaze histeroskopiju,papa,ct glave hormone i sve mi uredu osim prolaktina ali nije puno visok oko 700 al pod terapijom je 120 i tako ga odrzavam i juce sam ga vadila i dobar je sumnjala sam na njega ali nije on uzrok.
MOLIM VAS DA LI IMA JOS NEKI NALAZ DA JE NEKA OD VAS RADILA A DA JA NISAM PA DA STETI PLODU I DODJE DO OVOG MOLIM VAS ODGOVORITE MI AKO ZNATE NESTO O OVOME.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 1044
10.6.2011 21:31:40   
Sara h
@malena@   zao mi je......user posted image

Najgore je kad covjek ne zna gdje je problem  i odakle ponovo krenuti.
Predpostavljam da si radila sve briseve, mikoplazmu i ureaplazmu.
Mojoj poznanici problem u zacecu i  ocuvanju trudnoce je bio nedostatak fosfora (tako mi je rekla njena majka)
Zadnji put je mislim bila u GAK Beograd, i njena  majka rece da je to bio problem.
Sada ima djecaka.
Potrudit cu se da dodjem do nje pa da je priupitam gdje, sta, kako .....

Ne posustaj i budi snazna. Budi sa nama, zajedno smo jace......

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1045
11.6.2011 12:58:03   
@malena@
Saro nisam vadila mikroplazmu i ureoplazmu nije mi niko ni rekao.A briseve jesam uredni su . A to sa fosforom da li bi moglo to biti problem ? Kako se rade te plazme jesi ti radila to i gdje ? user posted image

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1046
11.6.2011 13:04:19   
riba78
malena jako mi je žao user posted image user posted image i sama sam prije 20 dana imala neuspiješan postupak ,drugi po redu user posted image user posted image user posted image znam kako boli i da je teško ali moramo gurati naprijed.

i sama se pitam ,šta je problem šta ne ide ,je ja prokrvarim prerano od transfera ,več sedmo dan počne smeđe mrljanje,u oba postupka .user posted image user posted image user posted image razlog mi niko nije rekao ,sama sam istraživala ali još ništa pametno ne nađohuser posted image user posted image user posted image

Sara h,i mene baš zanima ovo ko fosfora ,bila bi zahvalna ako saznaš i podjeliš iskustvo prijateljice s nama .

curicama u iščekivanju ~~~~~~~~~~~za trocifrenu betu .
Napo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio riba78 -- 11.6.2011 13:05:14 >

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1047
11.6.2011 13:18:14   
@malena@
Riba 78 zao mi je znam kako boli user posted image ,nema utjehe meni je 4 propali pokusaj nemam sta dalje da ti kazem . Niko ne moze ni da predpostavi sta je 10 dan od ET smeđe i ja se nadam da ce Sara bar nesto saznat. i ostale cure cekamo vasu pomoc ako u nesto sumnjate

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 1048
11.6.2011 13:33:56   
riba78
podijelit ču s tobom savijet koji mi je nedavno dala doktorica iz Turske ,(Bahceci )uspiješna klinika za neplodnost .Njeno mišljnej je da mi koje prokrvarimo preko utrogestana ,treba da uzimamo injakcije progesterona i da bi to bilo rješenje .user posted image ista doktorica mi je rekla da uradim Ogtt,od nalaza ...to nisam ranije radila.user posted image
uh četri postupka ,jesu li svi kod Balića ?

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1049
11.6.2011 13:43:01   
@malena@
2 postpuka kod hajder a 2 kod balica.Pa da li imaju kod nas injekcije? Da li to znaju nasi doktori , o Boze ! A sta je to ogtt nalaz cega ?? user posted image

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ginekolog
layly

najbolji ginekolog u Mostaru:

Dr.Sarić (74%)

Dr.Ademović (4%)

Dr.Tanović (22%)

Broj svih glasova: 27

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *