Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam u opstini stari grad, prvo su mi trazili izvod platnih listi iz 2009 (?) jer sam tad radila ( a rodila u decembru 2010!!!). rekli su da plata ne smije preci 120 KM po osobi. kad sam predavala papire, bila je druga osoba na salteru i rekla da mi to ne treba i jos mi dala drugi formular za djeciji dodatak - jer kako kaze samohrane majke imaju pravo na veci djeciji dodatak e sad, ko ce njima znati...
i ja radim u JU i tek mi je sad firma isplatila razliku do pune plate od januara
ovo porvjeri...naime trebali su ti isplatiti od 1.10 a ne od januara...
jer je osluka donešena i stupila na snagu tada...
ja sam na opstini stari grad i predala sam zahtjev za porodiljsku naknadu za zaposlene mame 25.5., za cudo rjesenje sam dobila 30.05., sad me zanima da li ja naknadu mogu ocekivati sada u junu i ako da, kada se ona dijeli...
Ja sam predala sredinom maja i dobila rjesenje nakon 7 dana,ovaj mjesec ocekujem isplatu(2 ili 3 naknade,ne znam,rodila sam u martu),dobices i ti,a ovih dana bi trebala biti isplata.
Lea Chiara-19.03.2011. u 16:45h,teska 4100gr,duga 54cm :)
ja sam na opstini stari grad i predala sam zahtjev za porodiljsku naknadu za zaposlene mame 25.5., za cudo rjesenje sam dobila 30.05., sad me zanima da li ja naknadu mogu ocekivati sada u junu i ako da, kada se ona dijeli...
hvala
ali nemoj se razocarati ako ne dobijes u junu, jer spiskovi za naredni mjesec se prave do 20-od prethodnog.npr za juni su napravljeni 20.05.
Meni na rjesenju pise 17.05,ali to do 20. da li idu na spisak zene koje su rodile do tog datuma u mjesecu ili koje su do tog datuma dobile rjesenje?
datum rjesenja ti je bitan, jer ako je prije 20-tog znaci da su te stavili na spisak koja ide fin sluzbi.ovo znam jer se meni desilo da sam se porodila 29.1. dobila rjesenje tek u maju a isplatili mi tek u junu i kad sam zvala zena mi objasnila proceduru.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.