Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa ni meni baš nije jasno A nije mi jasno ni zasto su na rjepenju napisali 455,00 KM, a sada svaki mjesec razlicita naknada A imam i jedno pitanje, na rješenju mi pise da naknadu primam od 01.03.2011 do 01.03.2012 ( datum rješenja je 24.03.2011.). Prvu naknadu sam dobila za april sta je sa martom???
Pa ni meni baš nije jasno A nije mi jasno ni zasto su na rjepenju napisali 455,00 KM, a sada svaki mjesec razlicita naknada A imam i jedno pitanje, na rješenju mi pise da naknadu primam od 01.03.2011 do 01.03.2012 ( datum rješenja je 24.03.2011.). Prvu naknadu sam dobila za april sta je sa martom???
Toliko je konfuznosti sa tim rjesenjima.Kod mene npr. pise u rjesenju 360 KM, a dobijam oko 400 i nesto,to nesto varira. DOnekle mi je jasno zasto varira ali ne i zasto je razlicito po opcinama ako se uzima 60 % prosjecne place za mjesec koji se isplacuje. Ako si primila prvu naknadu u aprilu to ti je za mart.
Ne, primila sam je u maju i na njoj piše naknada za april?
Ja sam primila u maju,ali za prethodna tri mjeseca,jer mi je porodiljni od 29. 1. 2011. Ne razumijem,kako nisi primila i za mart,ali ni to kako ti na rjesenju pise 455 KM
Imam jedno pitanje: Porodiljsko mi se upravo zavrsava i iz firme su mii rekli da im je potrebna neka potvrda iz opstine o zavrsetku porodiljskog. I takodje da im treba rijesenje. Problem je sto ja to rijesenje o porodiljskom odsustvu nikada nisam dobila. Postar mi je dolaziio nakon neka 3mj sa nekom papirom na kojem je bilo pitanje dali sam dobila rijesenje. Odg sam da nisam i to potpisala. I od tada nista niti me ko zvao niti sam ja isla. Naknadu sam redovno dobijala. Zanima me dali cu ja u opstini moci dobiti to rijesenje ili ce mi mozda pravitit problem sto nisam ranije dosla. Volila biako je neka imala slicnu situaciju da mi napise svoje iskustvo. Hvala
Mom muzu dali bez ikakvog dokumenta,jer je gospodja na salteru bila jako neljubazna,nije mi dala da dignem novac zbog datuma na obavjestenju,a nije htjela reci kad se vraca postar.Pa je muz otisao i rekao da cu se vratiti i nju i njega da polomim ukoliko on ne dodje s parama
Lea Chiara-19.03.2011. u 16:45h,teska 4100gr,duga 54cm :)
Ja imam jedno pitanje mozda nko zna. Ja sam se porodila u maju prosle godine, prvu naknadu sam dobila u julu i tada sam dobila dvije naknade. Jesam li trebala da doijem i ovaj mjesec svoju posljednju naknadu ili je posljednje bila prosli mjesec?
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.