|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
5.6.2011 11:27:31   
Teddy Bear
Ja sam se udebljala 20 kg,a trudnocu sam pocela sa normalnom kilazom, evo danas 16 dana nakon poroda nestalo je 11, ja sam zadovoljna, jos 8-9 i super. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 1751
5.6.2011 11:37:14   
Gemelli

samo da pohvalim prednosti dojenja, evo 20 dana poslije poroda, gdje sam dobila 21 kg, tj imala 83 kg, vratila se na staru kilazu, 62 kg, ne primjeti se trudnoca

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 1752
6.6.2011 13:23:43   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gemelli

samo da pohvalim prednosti dojenja, evo 20 dana poslije poroda, gdje sam dobila 21 kg, tj imala 83 kg, vratila se na staru kilazu, 62 kg, ne primjeti se trudnoca

user posted image
ohrabrujuce, samo da i mi aBd uspostavimo dojenje

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 1753
6.6.2011 16:20:01   
stefania
e da se i ja tuspasim ovdje...zatrudnila s 55-56kg, na porod otisla s 75...sedam dana poslije poroda evo me na 64kg...i nadam se da cu uskoro izgubiti i ovih deset viska...dojim li dojim, nisam na dijeti naravno, pa vidjecemo sta ce biti dalje :)) uglavnom nisam nesretna s ovim do sada user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1754
6.6.2011 21:13:29   
Nađaa

woohoooo! znaci molim te Boze da mogu dojit! :))

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 1755
7.6.2011 8:39:47   
Semica
ja juce sa pregleda....dobila 2,5kg za manje od mjesec dana....fuuuuuuuuuujuser posted image

Sad sam ukupno +10,5kg (26+4) hjoooooooooj

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 1756
7.6.2011 18:39:17   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

21+3

4 kg..

user posted image

23+2

+4

....ovo gore sto sam citirala,  sam se navece vagala..a evo jutros sam se vagala

user posted image

24+6

+5 kg.

user posted image

25+5

+6 kg...

bas sam pocela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moram i ja na puru...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

27+3

+ 7 kg.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1757
7.6.2011 18:51:30   
enči80
Hoćeš ti kobasice jestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1758
7.6.2011 18:53:25   
Skvo RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ko mi je kriv...user posted image user posted image user posted image ..ne mogu vise leso meso i povrce....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ima da pocnem da jedem..sta me briga...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sada imam zvanicno pravo da budem debela....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1759
7.6.2011 18:55:46   
palachinken
Al skvo to je sasvim normalna kilaža. Jest vas pritegao čika Divanović user posted image
Neka te, uživaj!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1760
7.6.2011 19:15:30   
leonora
38+4, kilaža + 12,5 kg.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1761
8.6.2011 8:55:15   
Anica1
15+2    700gr

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 1762
8.6.2011 16:03:18   
animagical
26+6 i +7kguser posted image ali to je dobro jer u zadnjih 5 sedmica 1kguser posted image pohvalio me druser posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 1763
8.6.2011 16:33:06   
zumbulcica
30 w + 10kguser posted image
U pocetku je sve islo super,po 1 kg svaki mjesec...ali ovih zadnji nekoliko sedmica ja se razvalih a bas pazim sta i kolko jedemuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1764
8.6.2011 16:35:27   
animagical
udaraj po puri kao i jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 1765
8.6.2011 16:41:48   
zumbulcica
nema mi drugeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1766
8.6.2011 17:28:15   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

udaraj po puri kao i jauser posted image user posted image user posted image

ima li jos koji savjet od vas iskusnijih osim pureuser posted image

i ja strasno pazim, ne jedem slatkise ni grickalice, jedem zdravo, cesto kuhano a ne prejedam se i opet dobivamuser posted image , valjda od mirovanja

Neposredna veza do poruke: 1767
8.6.2011 17:35:03   
animagical
ja jedem onaj integralni hljeb iz aspeka, onaj u tvrdim kriskicamauser posted image i nema hljeba, krompira, riza...niceg takvog iza 7 navece...ako ogladnim pojedem supu, puru, vocni jogurt, neko kuhano meso ili piletinu s rostilja, salatu...ma ljeto je...ima svasta od povrca i vocauser posted image ne secerim vise kafu kao prije....eto, to me odrzalo na +1kg za zadnjih 5 sedmicauser posted image  

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1768
8.6.2011 17:54:01   
Selma.A.M
Limunada je dobra za kilažu user posted image  Ja sve do 7 mjeseca dobijala po 2-3 kile user posted image  ali sam u 7 mjescu dobila samo 750 gr a zbog limunade (znaju pojedine koliko sam je pila user posted image )  ma ja sam se kupala u njoj user posted image

Vidjet ću sad u 8 mjescu kolika ću biti  (pauzirala sam sa limunadom user posted image  user posted image user posted image  )

Neposredna veza do poruke: 1769
8.6.2011 18:06:44   
Bebica11
hvala zenice na savjetima, pokusacu neke od njih da implementiram u ishrani :)

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 1770
10.6.2011 8:54:30   
palachinken
IZVORNA PORUKA: palachinken

30+0

+8kg

32+0
+10.5kg!!!!

PRE-STR-ŠNO! Pura i zelenje do kraja trudnoće.

Zahvaljujuci puri i zelenju user posted image user posted image (dobro ja se nisam spartanski pridržavala, uleti i sladoled i bijeli hljeb)

34+0
+11kg user posted image

Eto meni dosta, neci ja više user posted image
Kažu ovih zadnjih sedmica ide makar pola kile sedmično. Eto nek zavrsima na +14-15, ja zadovoljna user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 1771
10.6.2011 9:50:04   
Semica
jedino se slazem s limunadom,vocnim jogurtima i vocem heheheheh

Neposredna veza do poruke: 1772
10.6.2011 9:52:15   
Skvo RR

30+0

+8kg

32+0
+10.5kg!!!!

PRE-STR-ŠNO! Pura i zelenje do kraja trudnoće.

Zahvaljujuci puri i zelenju user posted image user posted image (dobro ja se nisam spartanski pridržavala, uleti i sladoled i bijeli hljeb)

34+0
+11kg user posted image

Eto meni dosta, neci ja više user posted image
Kažu ovih zadnjih sedmica ide makar pola kile sedmično. Eto nek zavrsima na +14-15, ja zadovoljna user posted image

Super si ti...odlicno...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1773
10.6.2011 13:07:36   
nina25
ja sam sad 38. sedmica i stojim na +17, tjesi me jedino to sto ovu klilazu drzim vec 2-3 sedmice, hvala bogu neide vise na gore. Nadam se da ce ovako ostati do kraja.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1774
10.6.2011 13:21:49   
palachinken
Ja sam rekla brojati do 37. sedmice, onda nastupa onaj period kad očekujemo porod svaki čas, a to je sve sudijsko vrijeme pa se to ne računa user posted image user posted image

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *