Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jer smo nas dvoje super , jer mama voli najviše na svijetu svoje piliće, jer ću sutra moći spavati prijepodne, jer najavljuju zatopljenje, jer imam još dva dana odmora...
Sretna sam svakako...zdravlje i na okupi smo svi moji mili najmiliji i slavimo i imamo razloga...djeca nam rastu, uživaju, ma ljepota...
al danas se sakupilo posebnosti: 1. mamina velika curica je Princes krofna koja od sinoć pjeva li pjeva i cijelo jutro uči da bude najbolja 2. sutra je baby bazar i toliko divnih ženica će sutra dati svoj doprinos i u mislim biti s anašom Nejrom 3. slavimo posebni rođendan sutra...al posebni 4. imam super ultra dobru prijteljicu blizu H&M-a koja će mi moje princeze i princa učiniti najljepšima za njihove posebne slavljeničke dane 5. stigla mi moja mila priteljica iz Beča pravo...sutra sa njom duga je noć...do zore...Sarajevo stižemo 6. ...tako to i tako to, jednostavno Sretna sam
< Poruku je uredio Hanady RR -- 6.5.2011 10:52:01 >
... jer sam sa svojim dragim roditeljima iskoristila lijepo poslijepodne hvala im puno ih volim ,posebno sto su mog zvrka anela cuvali Takodje i hvala rodici sto nas se sjetila iz dojclanda pa naz. pitala za nas i sto dolaze za mjesec i pol dana jako sam hapyyy jedva cekam da dodju ....
Vec nekoliko dana sam sretna jer nam je muzic kupio dva zecica. Premedeni su.
a za Hanady
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Sunčano je, toplije, četvrtak je, možda nam i kreveti stignu danas da se ne valjamo više po podu , Hello Kitty posteljina spremna za princezu čim njen krevet stigne, uskoro je pauza za ručak, možda mi ostane snage nakon posla i tepihe da kupim, beba mrda i škakilja mamu... Lijepo je!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
ja sam danas srecna jer za dva dana putujem kod moje mame jedva cekam , trebali smo iduceg cetvrtka al pomerili za ovaj cetvrtak ma uh presretna sam mama here i come
mm ima slobodan dan i samo se s malcem izvuko iz sobe
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
je jedna važna odluka definitivno donijeta, jer bježim popodne iz ovog tmurnog grada, jer sutra ne radim, jer me čeka kavica s prijateljicama i jer idemo zajedno gledati naše sunce, napokon.