|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam sretna jer... :)
22.6.2011 9:47:48   
Lulu_08
...sam saznala da je moja prijateljica nakon dugogodišnjeg truda, dva spontana, trudna 10 sedmica!!!!

Bravo draga moja!!!! Želim ti od srca da se mrvica što jače bude čuvala za svoju mamicu, pa da aBd za 7 mjeseci u naručje primiš svoju najveću sreću na ovom svijetu!

user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1126
22.6.2011 9:58:25   
dinaa
Jer je moj sin zavrsio treci razred,u knjizici sve petice user posted image kako je to lijepo vidjetiuser posted image .
Cestitam sine neka si mi zdrav i ziv,a to koliko je mama ponosna na tebe znas i sam.Volim te misu moj dragi!!!

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1127
22.6.2011 9:59:39   
DM
Čestitamouser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1128
22.6.2011 10:14:06   
Nedi
IZVORNA PORUKA: dinaa

Jer je moj sin zavrsio treci razred,u knjizici sve petice user posted image kako je to lijepo vidjetiuser posted image .
Cestitam sine neka si mi zdrav i ziv,a to koliko je mama ponosna na tebe znas i sam.Volim te misu moj dragi!!!

Častitke i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1129
22.6.2011 10:34:10   
dinaa
Hvala vamuser posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1130
22.6.2011 10:35:46   
gerberka
dinaaa, svaka čast sinčini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1131
22.6.2011 11:37:48   
de_de
Djana cestitamo i mi tvojoj drugarici:)))
Dinaa cestitke, ne mogu ni zamisliti kako si ponosna:))
Ja sam danas sretna jer sam nakon cetiri godine izasla na ispit i dobro ga uradila:))))

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1132
24.6.2011 10:06:20   
de_de
jer sam sretnauser posted image user posted image user posted image i nadam se da ce tako ostati do kraja danauser posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 1133
24.6.2011 11:10:31   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: de_de

jer sam sretnauser posted image user posted image user posted image i nadam se da ce tako ostati do kraja danauser posted image

što ti od srca želim

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 1134
26.6.2011 18:40:52   
IvanaTz
Danas sam presretna jer mi je drugarica na svijet donijela tri sicusne ali zdrave djevojcice, juuuhuhuuu...user posted image user posted image user posted image

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 1135
26.6.2011 20:09:39   
klemzi
IZVORNA PORUKA: IvanaTz

Danas sam presretna jer mi je drugarica na svijet donijela tri sicusne ali zdrave djevojcice, juuuhuhuuu...user posted image user posted image user posted image
Nek su joj zdrave i žive dugo, dugo...a i roditelji s njima. Ovo je baš lijepa vijest user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 1136
26.6.2011 21:04:20   
Tasha11
IZVORNA PORUKA: IvanaTz

Oooo, to je diiivna vest, neka su zive i zdrave. user posted image

http://www.patike.org

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 1137
27.6.2011 14:04:25   
myb@by
Jer je moja najbolja drugarica trudna. Drugarice moja puno te volim i želim ti svoju trudnoću i porod user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jer sam nakon godinu i pol potrage za poslom dobila posao iz snova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Tasha11)
Neposredna veza do poruke: 1138
27.6.2011 15:10:17   
sarisari
jer mi je Papa test hvala ALLAHU dragom dobar

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1139
1.7.2011 21:47:15   
emma.L
počinje odmor user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 1140
1.7.2011 21:49:22   
teacher75

IZVORNA PORUKA: emma.L

potpisuser posted image user posted image user posted image do 22,avgusta jeeeeeeeeeeeeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1141
1.7.2011 22:13:35   
klemzi
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: emma.L

potpisuser posted image user posted image user posted image do 22,avgusta jeeeeeeeeeeeeuser posted image
i ja bih da potpišem ovo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
do 19. avgusta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1142
1.7.2011 22:16:04   
R&T@
jer sam se upravo vratila s vecere kod mojih roditelja, a na kojoj su bili i moja sestra i zetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Druge moje znaju koliko je golema ova dugo čekana srecauser posted image )

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 1143
1.7.2011 22:29:57   
mala86
moj malac veceras pio mlijeko user posted image user posted image user posted image user posted image

gledala sam ga sa onom bocicom i pocela plakat al od srece user posted image

otkako je presto dojit presto je i mlijeko piti,nema nacina na koji nisam pokusala da mu dam,imam cijelu kolekciju casa i solja spremljenih,sve u nadi da ce ga okrenut i da ce pit
veceras sasvim slucajno prije spavanje ugrijem mu i dam i pio-evo i sad se probudio i opet popio ostatak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srece mi je ko kuca

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1144
1.7.2011 22:30:50   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

jer sam se upravo vratila s vecere kod mojih roditelja, a na kojoj su bili i moja sestra i zetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Druge moje znaju koliko je golema ova dugo čekana srecauser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rekoh ti sve će se to zvati juče...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1145
1.7.2011 22:33:59   
R&T@
Hanady user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1146
5.7.2011 13:33:41   
Maya_K
....jer sam konačno okrečila i očistila kuću user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1147
5.7.2011 13:58:43   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: myb@by

Jer je moja najbolja drugarica trudna. Drugarice moja puno te volim i želim ti svoju trudnoću i porod user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jer sam nakon godinu i pol potrage za poslom dobila posao iz snova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ljepoto moja tek sad vidjeh... nek bude hairli i sa srecom taj posao iz snova... aaaaaaa bas si me obradovala... ljubim te punoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1148
6.7.2011 17:43:42   
Amani12
...jer su nam upravo javili da je moja najdraza tetkica na programu za operaciju srca slijedece sedmice...
Molim dragog Boga da nam je cuva,a mi cemo da dovimo...
Mila moja uskoro ce sve ovo biti iza tebe i opet ces biti ona moja nasmijana,vesela i puna zivota aBd...
Volimo te beskrajno user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1149
6.7.2011 17:45:10   
Hanady RR
o mybaby pa ja tek sad vidjeh za ovao posao iz snova...neka je hairli i sa srećomuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *