|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam sretna jer... :)
6.7.2011 18:44:28   
myb@by
Amani dovicemo i mi za tetku user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi i Hanady hvala vam od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lagano se navikavam na novi život, još uvijek ne mogu da vjerujem i zahvalna sam Bogu dragom na ovoj prilici.
Ajša mi je najveći problem, jer je postala grozna user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1151
7.7.2011 9:14:40   
reallove
...jer mi je dosla moja sekauser posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1152
7.7.2011 10:35:42   
SdZ
..... kad sam se jucer vratila s jednodnevnog putovanja mm me docekao s toliko ljubavi, na stolu su me docekale dvije najdraze jogobelle, moj najdrazi smoki... I na to sve, jutros slucajno zavucem ruku pod jastuk kad ispod moj najdrazi keks. Ljubav moja draga, kako ga samo volim.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

Neposredna veza do poruke: 1153
7.7.2011 11:39:06   
tekja
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

..... kad sam se jucer vratila s jednodnevnog putovanja mm me docekao s toliko ljubavi, na stolu su me docekale dvije najdraze jogobelle, moj najdrazi smoki... I na to sve, jutros slucajno zavucem ruku pod jastuk kad ispod moj najdrazi keks. Ljubav moja draga, kako ga samo volim.

joj selmy, meni se cini da on tebe hoce da udebeliuser posted image user posted image user posted image ...salim se....slatkouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1154
7.7.2011 11:43:12   
SdZ
He, he. "Debeli, ali srecni." :-)

<3 28.6. <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1155
8.7.2011 15:20:02   
myb@by
jer je moja porodica ponovo na okupu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1156
9.7.2011 10:57:38   
rukajja_
... sanjala da sam se porodila i da dojim svoju bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image
Postar me probudio i donio paket-posiljku od jedne prijateljice za koji ja nisam znala da je poslala, a u njemu par sorceva, bodica, majica za moju milu koju nestrpljivo iscekujemo ovih dana user posted image user posted image user posted image user posted image Uh...

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1157
9.7.2011 11:57:24   
de_de
IZVORNA PORUKA: rukajja_

... sanjala da sam se porodila i da dojim svoju bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image
Postar me probudio i donio paket-posiljku od jedne prijateljice za koji ja nisam znala da je poslala, a u njemu par sorceva, bodica, majica za moju milu koju nestrpljivo iscekujemo ovih dana user posted image user posted image user posted image user posted image Uh...

Zelim ti brz i lagan porod i puno sretnih dana sa bebicom:))

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu rukajja_)
Neposredna veza do poruke: 1158
9.7.2011 13:44:03   
niki83

IZVORNA PORUKA: de_de

IZVORNA PORUKA: rukajja_

Zelim ti brz i lagan porod i puno sretnih dana sa bebicom:))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 1159
9.7.2011 14:09:57   
rukajja_
Jooooj, hvala vam puuuuno, kako ste divneeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1160
10.7.2011 16:38:20   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: myb@by

jer je moja porodica ponovo na okupu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1161
10.7.2011 16:39:55   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: myb@by

user posted image user posted image user posted image user posted image

da se i ja pridruzimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1162
14.7.2011 16:50:35   
de_de
Polozila ispit za koji se nisam uopste nadala da cu. Jos 1,5 ispit  i ja se rijesila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1163
14.7.2011 17:03:02   
InLove

IZVORNA PORUKA: reallove

...jer mi je dosla moja sekauser posted image user posted image user posted image user posted image

Uzivaj sa sekom user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1164
14.7.2011 17:04:14   
aazra
Jer sam svratila u Almu Ras da kupim sebi majicu na bretele i malom potkosulju a naletila na predivnu crnu suknjicu od laganog materijala koja mi ovih dana bas treba user posted image - jedan model bio, moja velicina, cijena 25 KM ma cekala me...

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 1165
18.7.2011 12:06:47   
Apotekarka
Sretna sam jer je svekrvi nalaz kolonoskopije u redu hb
user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1166
18.7.2011 12:11:07   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Sretna sam jer je svekrvi nalaz kolonoskopije u redu hb
user posted image user posted image user posted image

Hvala Bogu, bas mi je drago...user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1167
18.7.2011 12:48:06   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: de_de

Polozila ispit za koji se nisam uopste nadala da cu. Jos 1,5 ispit  i ja se rijesila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 1168
22.7.2011 17:09:21   
balasgirl
Danas postala dajđinica, po drugi put. jeeeeeee

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1169
22.7.2011 17:22:28   
InLove

IZVORNA PORUKA: balasgirl

Cestitke user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 1170
22.7.2011 17:27:21   
InLove
...jer mi kuca blista,mirise sve , al zato sam i crkla 5 dana user posted image user posted image al opet user posted image user posted image user posted image za mene user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1171
22.7.2011 20:07:19   
jasmin

IZVORNA PORUKA: balasgirl

Cestitaaaam!!!I ja cekam da postanem drugi put strina,ali ovaj put malenoj djevojcici.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 1172
23.7.2011 18:37:30   
SdZ
... nam je danas i sutra nasa prva godisnjica :) :)

<3 28.6. <3

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1173
25.7.2011 14:05:59   
pepika
je mom dragom muzicu rodjendan,puno ga volim i ljubim,najsretnija sam zena jer imam takvog muza kao sto je onuser posted image user posted image user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1174
25.7.2011 14:44:37   
eminesqu
...mi sutra dragi dolazi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *