|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
8.5.2011 19:12:22   
Anoniman
Ma gumenjaka ima svuda, u cicibanu, massu, bbi, svuda su do 30 KM, a ima ih i u ovim lijevim radnjama, mislim svastaramauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1401
8.5.2011 19:24:29   
škorpija
mamich jesi li gledala u onoj radnji tvornica snova u hrasnom

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1402
8.5.2011 23:45:10   
milenium

IZVORNA PORUKA: mamich

Drage moje molim vas za malu pomoc ukoliko neko zna gdje mogu kupiti ukrasne tapete za dijeciju sobicu u obliku autica itd...voljela bih naci i samoljepljiva slova (imena) u Sarajevu sam sve pretrazila ali nisam nasla...user posted image  

u obi-ju sam viđala

(odgovor članu mamich)
Neposredna veza do poruke: 1403
8.5.2011 23:47:24   
M kao Mama
Pa, šta je sa onom firmom koja se reklamira kod nas, negdje kod Bosmala su, kod njih je bilo toga, jel tvornica radosti ili slično, sad ću vidjeti

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1404
8.5.2011 23:53:40   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Pa, šta je sa onom firmom koja se reklamira kod nas, negdje kod Bosmala su, kod njih je bilo toga, jel tvornica radosti ili slično, sad ću vidjeti

i ja se sjetih togauser posted image
http://www.ringeraja.ba/clanak/u-sarajevu-se-otvara-tvornica-snova_491.html?page=1

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1405
9.5.2011 0:39:01   
škorpija

jbg ja mislila da je snovauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1406
9.5.2011 0:42:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

jbg ja mislila da je snovauser posted image

pa i jesteuser posted image user posted image user posted image

tvornica je snova...
a tvornica radosti je igraona u ferhadijiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1407
10.5.2011 14:07:08   
mamich
Zenice moje drage hvala vam punooo punoooo...sta bih ja bez vasuser posted image user posted image user posted image .....danas idem u obi..i tvornicu snova.....p.s ja trazila po knjizarama i salonimauser posted image hvala jos jednommm......cmokkk za sve!!!!!!

Sin srece i radosti u nas zivot stigao 07.10.2008.
Jos jedan mamin princ upotpunio nasu srecu 05.08.2012.

Neposredna veza do poruke: 1408
10.5.2011 15:48:59   
bananica
da li je neko u skorije vrijeme bio u prodavnici Dennis u Hrasnici??

(odgovor članu mamich)
Neposredna veza do poruke: 1409
14.5.2011 16:01:54   
IvanaTz
zna li neko gdje se moze kupiti ona korpa za dijete sto se zakaci na biciklo naprijed, ono kao sjedalica za dijete (za biciklo)? kod nas u intersportu u tuzli kazu da su nekad imali, cijena bila oko 70 KM ali nije im islo pa vise ne narucuju...user posted image
sarajevo?

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1410
14.5.2011 16:07:35   
Lulu_08
IvanaTz imali su u Intersportu i u TL ali u oba slucaja je bio samo 1 primjerak koji je imao neko ostecenje na sebi, bar je tako svojevremeno meni receno.

Neki dan slucajno sam bila u TLu kada je neko to pitao i isto im je receno samo sto sada vise ni taj jedan nema.

A i ja bih to zeljela...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 1411
14.5.2011 16:12:54   
Hannan
Ivana jel moze proci polovna?? polovnih imas cesto u onim "radnjama " sto prodaju polovnu robu iz dojclanda. Ja sam neki dan vidjala onu veliku za 5-6 djece sto se zakaci kao prikolica a bilo je cini mi se i obicnih ( kuca blizu tunela u Simin Hanu :)).

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1412
14.5.2011 16:30:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: IvanaTz

zna li neko gdje se moze kupiti ona korpa za dijete sto se zakaci na biciklo naprijed, ono kao sjedalica za dijete (za biciklo)? kod nas u intersportu u tuzli kazu da su nekad imali, cijena bila oko 70 KM ali nije im islo pa vise ne narucuju...user posted image
sarajevo?

Ja sam to vidjela u Merkuru, na Stupu i jos negdje, al' ne mogu da se sjetim gdje.

(odgovor članu IvanaTz)
  Neposredna veza do poruke: 1413
14.5.2011 17:36:47   
IvanaTz
ma mogla bi i polovna, sto da ne...

pahuljice, ne sjecas se slucajno cijene?

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1414
14.5.2011 19:59:31   
draguljče
IZVORNA PORUKA: IvanaTz

sarajevo?

U prodavnicama bicikala. Ima kod Unisovih zgrada npr., tamo smo mi kupili i platili 40 KM.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 1415
18.5.2011 11:11:55   
salmy
gdje ima kupiti "zakrpe" za djecu? imamo par trenerki donji djelovi,koji su malo pocjepani a skoro novi.Pa kontala uzeti te zakrpe nekog lika iz crtica i sasiti
Neznam gdje da pogledam?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1416
18.5.2011 11:54:56   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: salmy

gdje ima kupiti "zakrpe" za djecu? imamo par trenerki donji djelovi,koji su malo pocjepani a skoro novi.Pa kontala uzeti te zakrpe nekog lika iz crtica i sasiti
Neznam gdje da pogledam?

Ima na siranu na pijaci...a ja mislim ima i na otvorenoj Otoka...
naime to ti je štand sa potrepštinama za šnajderske radove...

na siranu se nalazi krajnje lijevo, znači skroz iza pa jedno 2-3 boks...
ima svega do dugmića raznih do zakrpa sa likovima, cvjetića itd...
ja sma za jednu ljubičastu trenerku čiji je gornji duks haman nov ostao ali koja je starijoj pukla na koljenu našla neku ljubičastu zvjezdicu manju i veću pa napravila foluser posted image čak sam punih 1,00 Km to platilauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1417
18.5.2011 11:56:04   
Hanady RR
A jel ko gdje vidio igračku nodijauser posted image
jel postoji ta igračka uopšte...ja bih voljela jednog malo većeg komlet sa autom i d amu ono zvono na glabi zvoni...jel to ima porizvedeno uopšteuser posted image ako neko zna neka mi javi na Pp molim vasuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1418
18.5.2011 11:59:10   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

A jel ko gdje vidio igračku nodijauser posted image
jel postoji ta igračka uopšte...ja bih voljela jednog malo većeg komlet sa autom i d amu ono zvono na glabi zvoni...jel to ima porizvedeno uopšteuser posted image ako neko zna neka mi javi na Pp molim vasuser posted image

Ja nisam nikad vidjela igracku nodija, bar ne u nasim prodavnicama. Vjerujem da bi i mojoj djevojcici bio zanimljiv. Ali sam se zato bila pravo navukla na auto od nodijauser posted image , vidjela ga u bimacu(prodavnica igracaka bio oko 270 km, umalo ga ja ne kupi, onaj na akumulatoruser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1419
18.5.2011 12:00:41   
Hanady RR
ma autić sa akumulatorom je najamnji pormbelm crveno-žutih na svakom ćošku...al trebam nodija al stavrno ga trebamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1420
18.5.2011 12:04:45   
Amani12
I mi trazimo Noddija ali uzalud...
Zato gdje god vidimo odjecicu sa Nodi uzorkom,odmah uzimamo...
Ako neko nadje,nek javlja...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 1421
18.5.2011 12:07:27   
bebacha
neznam koliko ce ti ovo pomoc al evo

http://www.viktorijana.com/nodi-noddy-igracke/72-nodijev-povuci-pusti-auto- 

http://www.viktorijana.com/nodi-noddy-igracke/57-noddijeva-putnicka-sredstva-auto

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1422
18.5.2011 13:25:03   
mišur

Ja sam uzimala Luki plastični auto i Nodija u njemu, a ima i raznih likova iz Nodija(Uško, Gegavi,Trbo, Tesi).
Ovaj autić je srednje veličine, ali Nodi je mali, taman toliko da može stati u auto. Bio je 30 KM.
Uzela sam mu i plišanu igračku Nodija, bila oko 14 KM. Ima ono zvonce na glavi što zvoni user posted image

Ovdje ima jedna prodavnica u kojoj se prodaju te igračke iz Nodija, i mogu se samo tu u cijelom gradu naći.
Uvoze iz Srbije i to sam vidjela na dvd Nodija (srbijansko izdanje).

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1423
18.5.2011 13:26:29   
mišur
Autić je isti kso ovaj na linku što je bebacha stavila.

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 1424
18.5.2011 13:30:46   
tekja
Nije naodmet da opet upitam...plasticno/gumeni siperak, vidio iko negdje u Sa, u skorije vrijemeuser posted image  (nema TL, Kiko, Vrtuljak, BK, OVS, Zara)..ako ima neko "visak", ja bih da kupimuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *