|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
25.4.2011 13:36:28   
salmy
Zna li neka mamica gdje ima kupiti Bumbu klovna? Gledala sam u one2play,u BBi
Kaze djevojka da samo oni imaju.Kod njih je oko 45KM
Ali me zanima sinhronizacija glasa? postoji li opste da prica na Bosanskom jeziku? Da me pogresno ne shvatite,ali malo mi glupo kad kaze:Bog ja sam bumba.A bezveze mi da sutra moj user posted image kaze nani:Bog ja sam .....user posted image user posted image

ps.a voljela bih mu kupiti jer je zaljubljen u Bumbuuser posted image user posted image

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 1351
25.4.2011 13:38:57   
salmy
IZVORNA PORUKA: salmy

Ali me zanima sinhronizacija glasa? postoji li opste da prica na Bosanskom jeziku? Da me pogresno ne shvatite,ali malo mi glupo kad kaze:Bog ja sam bumba.A bezveze mi da sutra moj user posted image kaze nani:Bog ja sam .....user posted image user posted image

ps.a voljela bih mu kupiti jer je zaljubljen u Bumbuuser posted image user posted image
 55user posted image user posted image KM

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1352
25.4.2011 13:41:54   
veeseelaa
i ja bi Bumbu, a koje su dimenzije i đe da ga nadjem
Hoću velikog Bumbuuu user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1353
25.4.2011 13:43:12   
myb@by

Moja A ovo redovno govori. Prvo kaže Bog, a kad se gosti razilaze kaže manet ( Alajhmanet) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemaš bumbu na bosanskom. Boli salmy politicare briga što naša djeca baš usput usavršavaju susjedne jezike a maternji zapostavljaju user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1354
25.4.2011 13:45:23   
salmy
IZVORNA PORUKA: myb@by

Moja A ovo redovno govori. Prvo kaže Bog, a kad se gosti razilaze kaže manet ( Alajhmanet) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemaš bumbu na bosanskom. Boli salmy politicare briga što naša djeca baš usput usavršavaju susjedne jezike a maternji zapostavljaju user posted image
a tako kvalitetnih i dobrih glumaca imamouser posted image user posted image user posted image
a gdje ste Vi svog kupili'

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1355
25.4.2011 13:46:38   
myb@by
Imas u one2play a imaš i u kozmo marketima. Vidjela sam ga i u Tempu u Lukavici, ali mislim da on priča na ekavici user posted image user posted image user posted image
I da ja ga Aji nisam kupila ba iz ovog jezičkog razloga. Nadam se da necu biti pogreno shvacena, ali meni je to jako bitno user posted image

< Poruku je uredio myb@by -- 25.4.2011 13:48:05 >

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1356
25.4.2011 13:47:37   
salmy
IZVORNA PORUKA: myb@by

Imas u one2play a imaš i u kozmo marketima. Vidjela sam ga i u Tempu u Lukavici, ali mislim da on priča na ekavici user posted image user posted image user posted image
Ma zezas? kako to

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1357
25.4.2011 13:50:29   
myb@by
Pa znas i sama da je recimo crtic pepa prase sinhronizovan i na srpskom i na hrvatskom jeziku. Mislim da je i bumba isto tako sinhronizovan na ova dva jezika, eh sada posto je Tempo srpska kompanija mislim da oni prodaju "srpskog" bumbu user posted image user posted image user posted image user posted image .
Salmy necemo vise o ovome ispast cemo nacionaliste user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1358
25.4.2011 13:50:49   
ziki
Crtani koji su sinhronizovani na bosanski su odlični, Nodi, Tomica, mnogo bolji su na bosanskom nego na hravtskom ili srpskom i baš je žalosno za djecu.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1359
25.4.2011 13:50:53   
veeseelaa
pa Bumba je iz Beograda user posted image user posted image user posted image   a jel ima neka igracka da parlata crnogorski, eh to bi mojoj mami bilo drago kad bi vidjela da sam Ajsi kupila takvu igracku user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 25.4.2011 13:52:17 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1360
25.4.2011 13:51:45   
salmy
Svasta u Bozijoj baŠćiuser posted image user posted image
Hvala ti za odgovor,nema mi druge nego ga kupitiuser posted image nek prica sta hoceuser posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1361
25.4.2011 13:51:49   
myb@by

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

pa Bumbu je iz Beograda user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma Bumba nije uopšte sa Balkana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1362
25.4.2011 13:52:56   
veeseelaa
nema veze odakle je, oni su ga prisvojili user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1363
25.4.2011 13:52:57   
myb@by

pa Bumba je iz Beograda user posted image user posted image user posted image   a jel ima neka igracka da parlata crnogorski, eh to bi mojoj mami bilo drago kad bi vidjela da sam Ajsi kupila takvu igracku user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image suze me obliše.

Neposredna veza do poruke: 1364
25.4.2011 13:56:05   
veeseelaa
i da još igračka može reći: a đe si jado user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1365
25.4.2011 14:00:04   
ziki
vesela večeras ću se zadeverat mahsuz da ti takvu igračku nađemuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 1366
25.4.2011 14:06:56   
myb@by
Ziki ako nađeš i meni primjerak pošalji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1367
25.4.2011 14:11:02   
mamina princeza
joj sto se ismijah .... vesela Bumbo nije Srbin u orginalu čini mi se holanđanin ili nesto tako hahahhhah

Kad je moja curica bila mala skroz gledala je samo ovaj crtic i tad nisma nigdje mogla da nadjem sa sinhronizacijom pa je gledala orginal .. hhahaha znala je cak i neke rjeci na tom jeziku. Mislim da svaki koji se moze naci je uglavnom na hrvatskom srpskom ... cisto sumnjam da us nasi napravila i glasove na lutkama .... lijen smo mi narod za to kad vec ima srpski i hrvatski a onda znamo kukati user posted image

Da ne idem puno offtopic mene interesuje gdje da kupim kacigu za voznju na biciklu. Poceli smo s voznjom na "pravom" biciklu al samo gledam kad ce pasti na glavu kad je babo voza pa bih bila puno mirnija s kacigom. Nisma jos ni krenula da trazim pa je svaki savjet usteda vremena... :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 1368
25.4.2011 14:16:36   
salmy

i da još igračka može reći: a đe si jado user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
joj vidjela sam i Timija ovcicu,al nista ne govori osim sto hrce i koluta ocimauser posted image user posted image
ps.brate svega samo šuškiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1369
25.4.2011 14:19:30   
ziki
Kaciga ima u svakom šopingcentru, e sad kvalitet ne znam  i nama će trebat jer planiramo za rođendan da uzmemo pravo biciklo.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1370
25.4.2011 14:21:12   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ziki

vesela večeras ću se zadeverat mahsuz da ti takvu igračku nađemuser posted image user posted image user posted image user posted image  

joj divna si, ako ima ja bi fakat rado kupila
moja malena i onako koristi dosta naših riječi i meni je to tako simpa user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1371
25.4.2011 14:22:00   
veeseelaa

user posted image user posted image
joj vidjela sam i Timija ovcicu,al nista ne govori osim sto hrce i koluta ocimauser posted image user posted image
ps.brate svega samo šuškiuser posted image user posted image

e i ovo je super, moja malena stalno predstavlja ove hrkatore user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1372
25.4.2011 14:22:38   
mišur
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

joj sto se ismijah .... vesela Bumbo nije Srbin u orginalu čini mi se holanđanin ili nesto tako hahahhhah

Kad je moja curica bila mala skroz gledala je samo ovaj crtic i tad nisma nigdje mogla da nadjem sa sinhronizacijom pa je gledala orginal .. hhahaha znala je cak i neke rjeci na tom jeziku. Mislim da svaki koji se moze naci je uglavnom na hrvatskom srpskom ... cisto sumnjam da us nasi napravila i glasove na lutkama .... lijen smo mi narod za to kad vec ima srpski i hrvatski a onda znamo kukati user posted image

Da ne idem puno offtopic mene interesuje gdje da kupim kacigu za voznju na biciklu. Poceli smo s voznjom na "pravom" biciklu al samo gledam kad ce pasti na glavu kad je babo voza pa bih bila puno mirnija s kacigom. Nisma jos ni krenula da trazim pa je svaki savjet usteda vremena... :)

Jeste da ne zivimo u istim gradovima, pa ti ne mogu reci ime radnje user posted image , ali ti mogu dati ideju.
Mi smo Luki kupili u radnji u kojoj se prodaju samo bicikla i oprema za bicikle, a posto i u Sa ima sigurno takvih radnjica, eto ti ideje...\
Mislim da je cijena oko 25/30KM

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1373
26.4.2011 18:01:21   
nermina_

IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: nermina_

IZVORNA PORUKA: milenium

netko je jednom tražio onaj stalak metalni za kadu,a netko onaj bagipod za kolica(onaj priključak za veće dijete),samo sam htjela reć da sam slušajno naletila na web stranicu gdje prodaju i jedno i drugo.ne sjećam se tko je tražio.user posted image ako još niste našle javite seuser posted image

hej milenium gdje ima buggypod? daj link ako moze.

user posted image  jel to ovo?oko 67 km dođe

hvala ti milenium puno na trudu, ali nazalost nije to to sto ja trazim. meni treba onaj dodatak sto starije djete sjedi a ne sto stoji jer ce moj sin bit jos mali kad se druga beba aBd rodi. ali hvala ti u svakom slucaju. pozzzzzzz

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1374
26.4.2011 18:27:49   
milenium
IZVORNA PORUKA: ziki

Crtani koji su sinhronizovani na bosanski su odlični, Nodi, Tomica, mnogo bolji su na bosanskom nego na hravtskom ili srpskom i baš je žalosno za djecu.

joj zikiuser posted image
a meni su baš eto bolji na srpskom i hrvatskom nego na bosanskom.mislim niđe ti veze ovaj komentaruser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *