Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zna li neka mamica gdje ima kupiti Bumbu klovna? Gledala sam u one2play,u BBi Kaze djevojka da samo oni imaju.Kod njih je oko 45KM Ali me zanima sinhronizacija glasa? postoji li opste da prica na Bosanskom jeziku? Da me pogresno ne shvatite,ali malo mi glupo kad kaze:Bog ja sam bumba.A bezveze mi da sutra moj kaze nani:Bog ja sam .....
ps.a voljela bih mu kupiti jer je zaljubljen u Bumbu
Zna li neka mamica gdje ima kupiti Bumbu klovna? Gledala sam u one2play,u BBi Kaze djevojka da samo oni imaju.Kod njih je oko 45KM Ali me zanima sinhronizacija glasa? postoji li opste da prica na Bosanskom jeziku? Da me pogresno ne shvatite,ali malo mi glupo kad kaze:Bog ja sam bumba.A bezveze mi da sutra moj kaze nani:Bog ja sam .....
Moja A ovo redovno govori. Prvo kaže Bog, a kad se gosti razilaze kaže manet ( Alajhmanet) Nemaš bumbu na bosanskom. Boli salmy politicare briga što naša djeca baš usput usavršavaju susjedne jezike a maternji zapostavljaju
Moja A ovo redovno govori. Prvo kaže Bog, a kad se gosti razilaze kaže manet ( Alajhmanet) Nemaš bumbu na bosanskom. Boli salmy politicare briga što naša djeca baš usput usavršavaju susjedne jezike a maternji zapostavljaju
a tako kvalitetnih i dobrih glumaca imamo a gdje ste Vi svog kupili'
Imas u one2play a imaš i u kozmo marketima. Vidjela sam ga i u Tempu u Lukavici, ali mislim da on priča na ekavici I da ja ga Aji nisam kupila ba iz ovog jezičkog razloga. Nadam se da necu biti pogreno shvacena, ali meni je to jako bitno
< Poruku je uredio myb@by -- 25.4.2011 13:48:05 >
Pa znas i sama da je recimo crtic pepa prase sinhronizovan i na srpskom i na hrvatskom jeziku. Mislim da je i bumba isto tako sinhronizovan na ova dva jezika, eh sada posto je Tempo srpska kompanija mislim da oni prodaju "srpskog" bumbu . Salmy necemo vise o ovome ispast cemo nacionaliste
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
vesela večeras ću se zadeverat mahsuz da ti takvu igračku nađem
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
joj sto se ismijah .... vesela Bumbo nije Srbin u orginalu čini mi se holanđanin ili nesto tako hahahhhah
Kad je moja curica bila mala skroz gledala je samo ovaj crtic i tad nisma nigdje mogla da nadjem sa sinhronizacijom pa je gledala orginal .. hhahaha znala je cak i neke rjeci na tom jeziku. Mislim da svaki koji se moze naci je uglavnom na hrvatskom srpskom ... cisto sumnjam da us nasi napravila i glasove na lutkama .... lijen smo mi narod za to kad vec ima srpski i hrvatski a onda znamo kukati
Da ne idem puno offtopic mene interesuje gdje da kupim kacigu za voznju na biciklu. Poceli smo s voznjom na "pravom" biciklu al samo gledam kad ce pasti na glavu kad je babo voza pa bih bila puno mirnija s kacigom. Nisma jos ni krenula da trazim pa je svaki savjet usteda vremena... :)
Kaciga ima u svakom šopingcentru, e sad kvalitet ne znam i nama će trebat jer planiramo za rođendan da uzmemo pravo biciklo.
joj sto se ismijah .... vesela Bumbo nije Srbin u orginalu čini mi se holanđanin ili nesto tako hahahhhah
Kad je moja curica bila mala skroz gledala je samo ovaj crtic i tad nisma nigdje mogla da nadjem sa sinhronizacijom pa je gledala orginal .. hhahaha znala je cak i neke rjeci na tom jeziku. Mislim da svaki koji se moze naci je uglavnom na hrvatskom srpskom ... cisto sumnjam da us nasi napravila i glasove na lutkama .... lijen smo mi narod za to kad vec ima srpski i hrvatski a onda znamo kukati
Da ne idem puno offtopic mene interesuje gdje da kupim kacigu za voznju na biciklu. Poceli smo s voznjom na "pravom" biciklu al samo gledam kad ce pasti na glavu kad je babo voza pa bih bila puno mirnija s kacigom. Nisma jos ni krenula da trazim pa je svaki savjet usteda vremena... :)
Jeste da ne zivimo u istim gradovima, pa ti ne mogu reci ime radnje , ali ti mogu dati ideju. Mi smo Luki kupili u radnji u kojoj se prodaju samo bicikla i oprema za bicikle, a posto i u Sa ima sigurno takvih radnjica, eto ti ideje...\ Mislim da je cijena oko 25/30KM
netko je jednom tražio onaj stalak metalni za kadu,a netko onaj bagipod za kolica(onaj priključak za veće dijete),samo sam htjela reć da sam slušajno naletila na web stranicu gdje prodaju i jedno i drugo.ne sjećam se tko je tražio. ako još niste našle javite se
hej milenium gdje ima buggypod? daj link ako moze.
jel to ovo?oko 67 km dođe
hvala ti milenium puno na trudu, ali nazalost nije to to sto ja trazim. meni treba onaj dodatak sto starije djete sjedi a ne sto stoji jer ce moj sin bit jos mali kad se druga beba aBd rodi. ali hvala ti u svakom slucaju. pozzzzzzz
Crtani koji su sinhronizovani na bosanski su odlični, Nodi, Tomica, mnogo bolji su na bosanskom nego na hravtskom ili srpskom i baš je žalosno za djecu.
joj ziki a meni su baš eto bolji na srpskom i hrvatskom nego na bosanskom.mislim niđe ti veze ovaj komentar