Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zna li neka mamica gdje ima kupiti Bumbu klovna? Gledala sam u one2play,u BBi Kaze djevojka da samo oni imaju.Kod njih je oko 45KM Ali me zanima sinhronizacija glasa? postoji li opste da prica na Bosanskom jeziku? Da me pogresno ne shvatite,ali malo mi glupo kad kaze:Bog ja sam bumba.A bezveze mi da sutra moj kaze nani:Bog ja sam .....
ps.a voljela bih mu kupiti jer je zaljubljen u Bumbu
Ja sam neki dan vidjela Bumbu u Bingu, oko 40 KM je. Mi smo Keni kupili u Zagrebu i unutra gdje su baterije imas opciju srpski, hrvatski i makedonski jezik da izaberes pritiskom na dugme. E sad ovaj u Bingu ne znam kakav je.
Gdje ima lijepih, povoljnih suknjica i bodica (a la triko-a) za moju 5-ogodisnju balerinu. Ne da mi se cijeli grad pretresati, pa rekoh da odem ciljano .
Unaprijed, hvala
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 1.5.2011 11:39:16 >
Gdje ima lijepih, povoljnih suknjica i bodica (a la triko-a) za moju 5-ogodisnju balerinu. Ne da mi se cijeli grad pretresati, pa rekoh da odem ciljano .
Unaprijed, hvala
bilo u TL preslatkih,ne znam ima li jos ovo pisem zato sto je bilo u MO a kod nas je TL predpostavljam da u SA ima veci izbor
Unaprijed, hvala
bilo u TL preslatkih,ne znam ima li jos ovo pisem zato sto je bilo u MO a kod nas je TL predpostavljam da u SA ima veci izbor
ima radnja zatakvu opremu u hrasnom u trznom centru ispred robota, pa na spratu gleda na ulicu
eh da ima ta radnja zove se Anadi... samo je malo poskupa za početnike... mislim djeca brzo izrastaju te komletiće za balet vjerujte a samo suknjica je oko 45 KM...
zato je najbolje uzeti u TL-u one kombinacije po 25 KM...i ima prelijepih... ja sma u BBi centru uzela curama na nekom sniženju ljubišasto prljovo roza...ma super su...doduše još nisu balerine nigdje sem meni u kući
Krajškinje moje lijepe hajte koja zna gdje ima kupiti cicban obuće za djecu, osim u onoj radnji u Puškarima(Cazin) bili smo tamo nemaju baš izbora, uzeli smo samo tene a trebaju nam i patofne i polusandale?
Pa mislim da su oko 20-25,sad kontam gdje sam jos vidjela gumene cizmice,pogledaj u onoj radnji sto se otvorila na CH-Willi,Treska bivsa,a vidi ima li u Cipelicima ili one Izbor trgovine,tu je sigurno jeftinije
ma do prije mjesec dana ja sam ih viđala svugdje, u sto radnji, a sad nema, valjda misle poršla sezona, a u grand centru jučer bila, nije mi palo na pmaet da uđem. me evo našla sam mu prošlogodišnje gumenjonke , broj 23 , nekako smo nagurali nogu, ne da da mu ih skinem, valjda ga ne žuljaju, vidjećemo kakav je nopna kad ih skinemo, ali definitivno moramo nove kupiti ove su knap-knap
Drage moje molim vas za malu pomoc ukoliko neko zna gdje mogu kupiti ukrasne tapete za dijeciju sobicu u obliku autica itd...voljela bih naci i samoljepljiva slova (imena) u Sarajevu sam sve pretrazila ali nisam nasla...