|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  414 415 [416] 417 418   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.5.2011 12:33:47   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

E fazon je u tome da ja imam 70 kila user posted image  i da nisam baš u kondiciji ,a i umorna sam bila obišla 15 radnji da bi našla helanke,pa zagrijana,umorna a i kod mene je stomo dva puta veći od vašeg jer sam ja bebmbela baššššš....

Ma ja ne mogu i gotovouser posted image user posted image user posted image user posted image

nema vadione...user posted image user posted image user posted image user posted image evo i ja imam 70 kg...nema vadioneeeeeeeeeee....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10376
16.5.2011 12:37:24   
Selma.A.M
Neću više da se  družim sa vama user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nego fakat su mi kratke nogice pa visoka sam samo 1.69 ali sve otišlo u trup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Aj preskočite ovo,baš je blam,nego skvo jesi pomogla ženi oko pogače ? user posted image
Animagical hajde na faks user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10377
16.5.2011 12:37:45   
Anoniman
Ja sam u prvoj trudnoci sve mogla, a dobila sam 18kg, meni cudno bilo kad neko kaze ne moze da se obuje, obuje carape i ostalo. Sad imam 61 kg na mojih 167 visine i jos sam savitljiva, a ne znam sta bih da nisam, valja mi ovog mog zvrka nosati, saginjati se oko nje i ostalo. Jedino mi je tesko postalo da joj operem guzu, ali i to nekako izvedemo.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 10378
16.5.2011 12:39:17   
sanela.asja
Ma helanke su zakon bas..ja ima dvoje crne i jedne bjele one obicne samo ih spustim ispod stomaka nisam ni znala da imaju i trudnicke helanke user posted image user posted image ..
Bebice sretno na pregledu ja danas trebala na biro da se javim i posaljem muza utrpam mu knjizicu i trudnicku reko pokazi joj da moram mirovat ne da mi se po ovoj kisi,a u 4 trebam zubaru uuuuuuhhhhhhhhuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 10379
16.5.2011 12:40:25   
enči80
Samo ću da vam mahnem.otvorila sam temu za čestitanje Gemelli.Potvrđeno je,jutros mi se javila.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10380
16.5.2011 12:41:38   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Neću više da se  družim sa vama user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nego fakat su mi kratke nogice pa visoka sam samo 1.69 ali sve otišlo u trup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Aj preskočite ovo,baš je blam,nego skvo jesi pomogla ženi oko pogače ? user posted image
Animagical hajde na faks user posted image

valjda jesam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iako ja nisam bas u mjerama..ja to sve radim odprilike..user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10381
16.5.2011 12:44:00   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja sam trenutno na 95D. Počela sa 75C. Uskoro ću počet pare držat u njedrima, bezbel ko nene. Ma kakve pare, narandže, jabuke, mobitel...

startala sa 95 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima da ih privezem za ledja kad krenu bujati user posted image user posted image user posted image i kontam da vratim onaj grudnjak od majke, trebace meni user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.5.2011 12:45:34 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10382
16.5.2011 13:28:03   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: animagical

ma hajde nije da ces hodati u kratkoj majici ni do poroda a vala ni kad rodis, valja kriti ove slaufe kasnijeuser posted image eh da, sproty ti imas iskustva-jel se koristi onaj steznik iza poroda??? i jel razlicit za vaginalni i za carski? i kako znati koju velicinuuser posted image al te izgnjavihuser posted image vidis bolje predji na kauc ukocices se dok mi odgovoris

Tek vidjeh post, sinoc mi nebi interneta, odjednom nestade, valjda zbog nevremenauser posted image A ja ti nisam nista koristila, nikakav steznjak, i mogu ti reci da mi se stomak lijepo vratio u normalno stanje. DR. me na proslom pregledu pita: pa kako si imala carski, gdje ti je rez? Reko tu je negdje, i ovaj mi poceo svlacit gace da vidi, komauser posted image user posted image user posted image user posted image Al zato mi smeta kad oblacim one plitke gacice, bas me nekako nazulja na tom mjestu gdje je bio rez, jer je rez skroz nisko, ja se pitam kako su tuda mogli izvadit bebuuser posted image A vidim vi se raspisale o gacama,meni vala moja mama dala nekih sto je sebi kupila, bruka, a ja joj govorila kako to nikad necu nosat, pa ni kad ostarimuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 16.5.2011 13:29:12 >

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10383
16.5.2011 13:54:30   
Sensia
Kad smo vec kod tih pojasa za trudnice odnosno porodilje, jel se on nosi nakon poroda ili .... jer vidjela sam na nekim postovima da ga nose i trudnice, kao godi im cuva stomak, e sad koja je to velicina???? user posted image

p.s. i gdje ga je najbolje kupiti u apoteci ili neka radnja npr. chicqo (kazu daje taj extra skup) user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 10384
16.5.2011 14:05:29   
palachinken
Kakav sad pojas? Jesam duduk, odoh guglat.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10385
16.5.2011 14:08:21   
mea29
E zene kad smo vec kod gaca ja sam nedavno u "Skafi" ( ko je iz Sa to je prema Rakovici) nabasala na gace o kojim sam mastala :)  znaci na nogama su kao biciklisticke, malo krace, a gore su do grudi, famozne, mekane, pomucne,ljeti ispod haljinica, da stomo ne "landra" i da je utopljen bez obzira koliko je vani vruce, ja ljeti i inace nosim vecinom haljinice tako da sam bila presretna sto sam nasla te gace. Za vikend cu do pijace po grudnjake, ja sam i inace nosila 95 D, a sad mi kipe i iz tog grudnjaka, moram kupiti neki komotniji.

I ja po kuci nosim helanke, jos uvijek obicne, a sad sam vidjela da u benetonu,u malom izlogu sa odjecom za trudnice imaju maslinasto zelene, predpostavljam da su trudnicke, pa ko ima parica  nek' izvoli...u Lindexu ima tako lijepe odjece za djecu i za nas bogami...

I sad sam kao luda skakutala u kancelariji i dizala nogu da vidim mogu li obuci carapu u tom polozaju, i moze bez problema, jos uvijek mogu dici nogu iznad glave, stomo iako je bas veliki ne smeta mi uopste,a ja imam 82.5 kg.

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10386
16.5.2011 14:11:00   
mea29
I ja moram kupiti pojas, mene malo boli taj prelazni dio izmedju gđe. i stome, mozda mi je tezak stomak???

Sad kontam  moram opet napraviti cistiku u ormaru, kako koja sedmica ide mene stvari stezu, sad mi je doslo da malkice poderem grilonke,navukla sam ih do grudi, jer mi presjeku stomak pa me zuljaju.

< Poruku je uredio mea29 -- 16.5.2011 14:12:32 >

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10387
16.5.2011 14:25:57   
ziki
Mea potraži trudničke unihopke, prošle godine je u granapu kod posla bilo a sad nemauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10388
16.5.2011 14:27:24   
Anoniman
Ja evo drugi put trudna, a pola tih stvari nisam znala da ima trudnickih user posted image , npr trudnicke hulahopke i gaće user posted image

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 10389
16.5.2011 14:35:38   
ziki
user posted image user posted image Jelo znaš kako sam za huplahopke saznala- kupila koleginica po hitnom postupku, pule a stiže investitor. U toaletu obuče naopako, obuče opet naopako. Onda se žalila i skontasmo da su trudničke, al nema više tete su hvalile svi redom kad smo im rekle

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10390
16.5.2011 14:36:59   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

I ja moram kupiti pojas, mene malo boli taj prelazni dio izmedju gđe. i stome, mozda mi je tezak stomak???

Sad kontam  moram opet napraviti cistiku u ormaru, kako koja sedmica ide mene stvari stezu, sad mi je doslo da malkice poderem grilonke,navukla sam ih do grudi, jer mi presjeku stomak pa me zuljaju.

ma uzela bih ga i ja ako gamogu korsititi i nakoon poroda.....

a za grilonke samo broj vece, ja tako uzmem pa ih fino navucem skroz preko stome user posted image , kojeg btw nemam user posted image  al mi suha neka da me bilo sta zulja......a gace - to spustim malo dole, inace su mi sve onako niskog struka tako da me ne zuljaju.....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10391
16.5.2011 14:45:26   
mea29
ja cu nakon poroda kupiti steznik kazu da se od toga vrati stomak u normalu :) jos cu se malo raspitati da li je to istina :) 

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10392
16.5.2011 14:48:55   
Selma.A.M
Sad sam nešto guglala pa nađoh da obično trudnice koje u poodmakloj trudnoći (npr ja user posted image ) ako nose bebice karlično tj glavca gore-guza dole imaju problema oko savijanja preko stomaka pa mislim da je to-to........

A što se tiče pojasa,milim da trudnice koje nose nisko moraju imati taj pojas da im podiže stomak drugačije ne treba.......A meni je mama poslije porođaja donije neki steznik (univerzala veličina) ali ja nisam mogla podnijeti jer me je žuljao jakoooo ,pa mi je patronažna rekla da vežem maramu (one velike zimske što se nose preko kaputa) i da jako stežem stomka obično kada ustajem da hodam i tako sam i radila...I stomak mi je se povukao skroz,kao da se nisam ni porođala.....
A ja isto nisam znala da na otpusnom pismu iz bolnice prepišu tablete za vraćanje maternice,i nisam ih ni pila ,pa mi je se maternica zavalila,tako da ženice pamet u glavu i muža sa otpusnicom u apoteku da vam daju te tablete,jer naši ljekari stvarno nemaju običaj to reći a ja izašla nakon 12 sati pa mi nije bilo ni do čitanja otpusnog pisma user posted image user posted image

Eto referat čitav user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10393
16.5.2011 14:54:10   
palachinken
Kakve sad tablete za vraćanje maternice?
Ja isto tele.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 10394
16.5.2011 14:56:26   
Lejla Ka
Nešto samo za naše drage trudnice:

http://www.ringeraja.ba/forum/m_849497/mpage_2/key_/tm.htm#937458

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 10395
16.5.2011 14:57:21   
enči80
Isto pitanje kao palachinken,ja samo dobila bromergon da mi se mlijeko ne pojavi.Kakve sad tablete???

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 10396
16.5.2011 14:59:21   
mea29
IZVORNA PORUKA: palachinken

Kakve sad tablete za vraćanje maternice?
Ja isto tele.

ja sam tele br.2

Neposredna veza do poruke: 10397
16.5.2011 14:59:38   
enči80

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Skvo ja mogu ako ti je za utjehu user posted image

hajde bar ti....user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo i mene u vaš klubuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10398
16.5.2011 15:00:01   
Anoniman
Selma ja pobijam cika google-a user posted image , kod mene je bebi karlicno a mogu nogu podici user posted image , a kod nas ne prepisuju nikakve tablete za vracanje materice. Sto se tice pojasa ja sam nosila malo onaj steznik neki kao gace, najbolji mi je pompein bio u DM.u ima kupiti i dole je kao bokserice i gore visoki struk, mada sam ja malo tersali zena pa to meni smetalo i ja ga skinula, a stomak se bio vratio, sad da li je od par dana nosenja pojasa ili genetika nemam pojma user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 16.5.2011 15:01:35 >

Neposredna veza do poruke: 10399
16.5.2011 15:03:16   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Skvo ja mogu ako ti je za utjehu user posted image

hajde bar ti....user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo i mene u vaš klubuser posted image user posted image user posted image

Bujrummm..

Nego slaba mi vajda...user posted image user posted image
sada sam se malo je reci ozderala pohovala pilece filete, tikvice, i sa paradajz salatom..jedva disem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  414 415 [416] 417 418   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  414 415 [416] 417 418   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *