|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  412 413 [414] 415 416   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.5.2011 11:54:53   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: ziki

user posted image user posted image user posted image šatorska krila. Ja sam u prvoj trudnoći nosila one obične Alma Ras br 44, duboke, super mi bile al sad sam morala da kupujem mahsus strudničke, bio stomak nisko. Kažem bio jer se podigo mašala, juče sam čak i jedne od tih gaća probala i ne smetaju a i drugarica mi reče da je baš otišo visoko. Eto vam mog juniora sve samo da je mimo svijeta, kad treba da krene da se spušta i niz grlić on pobjegne do pod grudiuser posted image

I moj trbo ko da se poceo dizat, bar mi tak govore i mala sve vrcavija kak se porod blizi, a ja cula da budu mirniji...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 10326
16.5.2011 11:55:03   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: palachinken

U toj fazi sam ja hodala raskopčana user posted image user posted image user posted image Trudničke hlače ti velike, obične ti male.

user posted image user posted image user posted image i ja slic zakopcam, a dugme - nema sansi user posted image user posted image user posted image

Isto,ja provucem gumicu za kosu kroz rupicu na hlacama i onda je zakacim za dugme.user posted image Preko stavim kais koji na kojem sam napravila 2 nove rupice i sve super.Jos uvijek se provlacim sa svojom "normalnom" odjecom i hlacama br.27.user posted image Grudnjak nosim isti jer inace nosim najveci br.user posted image Maice me stegle ko da su tudje. Ali dobro je to,ne odustaje mi se jos od ovih stvari jer ko zna kad cu opet moci stati u njih.Mozda nikad.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 10327
16.5.2011 11:57:07   
Sensia
ja jos nosim svoje pantolice al cini mi se da to nece trajati jos dugo user posted image user posted image

svercam se sa suknjicama visokog struka

a sto se tice helanki one su extra, ja ih nosim sad zasad po kuci i kad spavam jer su extra udobne

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10328
16.5.2011 11:58:41   
Skvo RR
Hola zene...

Kako ste mi? Ja jos grogi...user posted image user posted image user posted image user posted image a trebala bi praviti rucak...user posted image user posted image ...a nista mi se ne radi.....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10329
16.5.2011 11:59:22   
palachinken
A ja šta je žena na temi, ja dok jednu rečenicu sastavim, već 5 odgovora se nanizalo. Lud zbunjenog user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10330
16.5.2011 12:00:18   
Skvo RR
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10331
16.5.2011 12:00:52   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Kakve sam ja gaćurine jučer kupila na pijaci. Znate one kad nene povješaju na štrik pa izgledaju kao šatorsko krilo, bijele, do sisa se nategnu.
Ali su zato preudobni pamuk i dignem ih na stomak a nigdje ne stežu user posted image
Ovim činom sam definitivno odustala od svojih šarenih prugastih gaćica. Sad samo gačurine za duboku vodu user posted image
I grudnjaci za dojenje, broj naaajveći.

ovo je najsexy postuser posted image user posted image user posted image user posted image ja placemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10332
16.5.2011 12:01:44   
Selma.A.M
Bebice sretno danas na pregledu,i javi nam se sa izveštajem user posted image .
E i ja sam sebi kupila helanke i tunika (opametnila ) pa se budem danas maksuzije slikala da vidite kako sam šik user posted image user posted image user posted image .........
Nego sweet ajde ti oko 3 kod mene valja meni do 9h samovati user posted image user posted image ...
Ja nosim iste gaćice kao i prije ali zato grudnak ,aj pamučni mi ne mogu držati grudi, a oni sa spužvicom baš lijepo uklope ali me žuljaju na leđima negdjeuser posted image .....
Žene šta se danas kuha? Ajde dajte koju ideju,ja sam izgubljena

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10333
16.5.2011 12:01:43   
malena27 RR
hajmo zene gaca gaca user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10334
16.5.2011 12:02:11   
DIJAMANT
Bebica 11 želim ti sreću danas na pregledu! Samo hrabro, sve će to aBd biti ok. Inače, ja sam ušla u 14. sedmicu, znači u 4. mjesecuser posted image jupi........A što se oblačenja tiče, ja sam već u 2. mj. morala mijenjati odjeću u trudničku. Stomak mi je kao da sam 5.mjesec. Nekad se našalim, pa kažem da nije možda dr. pogriješio, možda su blizanciuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10335
16.5.2011 12:02:36   
Skvo RR
jel vi to kupujete helanke za trudnice? gdje to kupujete?user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 10336
16.5.2011 12:02:58   
Hannica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

palacinken, hannica ja kupila u bingu grudnjake za dojenje, 4 km user posted image
samo sto mi se muz malo izbezumio, uzela ja 100 broj, kaze pa veliko ti je to user posted image user posted image user posted image user posted image   pa rekoh sacekaj dok krene mlijeko user posted image user posted image user posted image

Ja ima dva od prve trudnoce,dobila iz Njemacku.user posted image A koliko sam dojila skoro da mi nisu ni trebali.user posted image Mrzim grudnjake,cijeli zivot se mucim s njima,nikako da nadjem odgovorajuci,ili su male kosarice,ili je sirok preko ledja.Imam ukupno 3 koja mi odgovaraju,da mi je bar jedan crni,sve mi nesto sareno.user posted image
Mene je svekrva u prvoj trudnoci zezala da cu ukoro poceti od nje  posudjivat grudnjake (a ima 130 kg).Kaze,samo smotaj par puta okolo da t nije sirok preko ledja.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 10337
16.5.2011 12:03:08   
Selma.A.M

hajmo zene gaca gaca user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10338
16.5.2011 12:03:29   
palachinken
Eh, oblačila sam i ja iste gaćice kao i prije, samo mi problem kad ih treba skinut, ne mogu ih ponaći user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 10339
16.5.2011 12:03:34   
Skvo RR
Selma ja danas pohujem pileci file i tikvice..i salatica..i dosta..user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10340
16.5.2011 12:03:58   
Selma.A.M
Skvo ja uzela one obične 5km XL i L veličina jedne za sad a druge za mjesec da mogu nosati user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10341
16.5.2011 12:04:37   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

jel vi to kupujete helanke za trudnice? gdje to kupujete?user posted image

Azel, ja tu našla. Ali više nosim one obične, samo srolam ispod stomka user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10342
16.5.2011 12:04:43   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hannica

palacinken, hannica ja kupila u bingu grudnjake za dojenje, 4 km user posted image
samo sto mi se muz malo izbezumio, uzela ja 100 broj, kaze pa veliko ti je to user posted image user posted image user posted image user posted image   pa rekoh sacekaj dok krene mlijeko user posted image user posted image user posted image

Ja ima dva od prve trudnoce,dobila iz Njemacku.user posted image A koliko sam dojila skoro da mi nisu ni trebali.user posted image Mrzim grudnjake,cijeli zivot se mucim s njima,nikako da nadjem odgovorajuci,ili su male kosarice,ili je sirok preko ledja.Imam ukupno 3 koja mi odgovaraju,da mi je bar jedan crni,sve mi nesto sareno.user posted image
Mene je svekrva u prvoj trudnoci zezala da cu ukoro poceti od nje  posudjivat grudnjake (a ima 130 kg).Kaze,samo smotaj par puta okolo da t nije sirok preko ledja.user posted image

Malena zar ima i taj broj grudnjaka...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10343
16.5.2011 12:05:08   
ziki
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: ziki

user posted image user posted image user posted image šatorska krila. Ja sam u prvoj trudnoći nosila one obične Alma Ras br 44, duboke, super mi bile al sad sam morala da kupujem mahsus strudničke, bio stomak nisko. Kažem bio jer se podigo mašala, juče sam čak i jedne od tih gaća probala i ne smetaju a i drugarica mi reče da je baš otišo visoko. Eto vam mog juniora sve samo da je mimo svijeta, kad treba da krene da se spušta i niz grlić on pobjegne do pod grudiuser posted image

I moj trbo ko da se poceo dizat, bar mi tak govore i mala sve vrcavija kak se porod blizi, a ja cula da budu mirniji...

Mirniji nisu, bar kod mene. Nemirko je skako da zadnjeg, junior je nemirnij(ne znam šta mu bi sinoć da me isprepada) a za ovo spuštanje nisam pametna, ja ko da nikad nisam bila trudna. Koliko znam treba da se spusti a ne da bježi gore al se naše bebe zbunile

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10344
16.5.2011 12:05:43   
Skvo RR
a hvala selma i palachinken..ode maca sutra po helanke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
u gace jos necu....lalallalla....user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 16.5.2011 12:06:08 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10345
16.5.2011 12:05:46   
Sensia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 10346
16.5.2011 12:06:52   
malena27 RR
ima i 110 broj, ja uzela majki, tatinoj mami user posted image user posted image user posted image   kad ih je pocela utrpavati, ja se zijanila user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10347
16.5.2011 12:07:36   
DIJAMANT
Selma.A.M. kod mene danas lagana supica, grašak sa piletinom i puding za desert. Puding je već gotov, a ostalo se krčka.
Al me nasmijaste sa ovim gaćama......i ja sam sad samo u onim "za duboku vodu"user posted image

Neposredna veza do poruke: 10348
16.5.2011 12:07:51   
Skvo RR

ima i 110 broj, ja uzela majki, tatinoj mami user posted image user posted image user posted image   kad ih je pocela utrpavati, ja se zijanila user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ja cu kupiti...75..a mozda i 80 samo da mi ne bude ogromanuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10349
16.5.2011 12:08:16   
animagical
palachinken sto me nasmija jutros s ovim gacamauser posted image user posted image uh obucem ja neki dan jedne one plice bokserice od prije a one bas slatke an tufnice-kad ono-one postale tangeuser posted image user posted image user posted image guza ko na germi kvasauser posted image nosim normalne bokserice al imam punu kesu takvih-mama kupila, naravno...cekam jos mjesec da ih nagulim nekako. imala sam i izlet kad sam spavala u muzevimuser posted image kako me on cudno pogledaouser posted image

Neposredna veza do poruke: 10350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  412 413 [414] 415 416   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  412 413 [414] 415 416   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *