Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:54:53
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: ziki
šatorska krila. Ja sam u prvoj trudnoći nosila one obične Alma Ras br 44, duboke, super mi bile al sad sam morala da kupujem mahsus strudničke, bio stomak nisko. Kažem bio jer se podigo mašala, juče sam čak i jedne od tih gaća probala i ne smetaju a i drugarica mi reče da je baš otišo visoko. Eto vam mog juniora sve samo da je mimo svijeta, kad treba da krene da se spušta i niz grlić on pobjegne do pod grudi
I moj trbo ko da se poceo dizat, bar mi tak govore i mala sve vrcavija kak se porod blizi, a ja cula da budu mirniji...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:55:03
Hannica
IZVORNA PORUKA: Anica1
IZVORNA PORUKA: palachinken
U toj fazi sam ja hodala raskopčana Trudničke hlače ti velike, obične ti male.
i ja slic zakopcam, a dugme - nema sansi
Isto,ja provucem gumicu za kosu kroz rupicu na hlacama i onda je zakacim za dugme. Preko stavim kais koji na kojem sam napravila 2 nove rupice i sve super.Jos uvijek se provlacim sa svojom "normalnom" odjecom i hlacama br.27. Grudnjak nosim isti jer inace nosim najveci br. Maice me stegle ko da su tudje. Ali dobro je to,ne odustaje mi se jos od ovih stvari jer ko zna kad cu opet moci stati u njih.Mozda nikad.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 12:00:52
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken
Kakve sam ja gaćurine jučer kupila na pijaci. Znate one kad nene povješaju na štrik pa izgledaju kao šatorsko krilo, bijele, do sisa se nategnu. Ali su zato preudobni pamuk i dignem ih na stomak a nigdje ne stežu Ovim činom sam definitivno odustala od svojih šarenih prugastih gaćica. Sad samo gačurine za duboku vodu I grudnjaci za dojenje, broj naaajveći.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 12:01:44
Selma.A.M
Bebice sretno danas na pregledu,i javi nam se sa izveštajem . E i ja sam sebi kupila helanke i tunika (opametnila ) pa se budem danas maksuzije slikala da vidite kako sam šik ......... Nego sweet ajde ti oko 3 kod mene valja meni do 9h samovati ... Ja nosim iste gaćice kao i prije ali zato grudnak ,aj pamučni mi ne mogu držati grudi, a oni sa spužvicom baš lijepo uklope ali me žuljaju na leđima negdje ..... Žene šta se danas kuha? Ajde dajte koju ideju,ja sam izgubljena
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 12:02:11
DIJAMANT
Bebica 11 želim ti sreću danas na pregledu! Samo hrabro, sve će to aBd biti ok. Inače, ja sam ušla u 14. sedmicu, znači u 4. mjesec jupi........A što se oblačenja tiče, ja sam već u 2. mj. morala mijenjati odjeću u trudničku. Stomak mi je kao da sam 5.mjesec. Nekad se našalim, pa kažem da nije možda dr. pogriješio, možda su blizanci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 12:02:58
Hannica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
palacinken, hannica ja kupila u bingu grudnjake za dojenje, 4 km samo sto mi se muz malo izbezumio, uzela ja 100 broj, kaze pa veliko ti je to pa rekoh sacekaj dok krene mlijeko
Ja ima dva od prve trudnoce,dobila iz Njemacku. A koliko sam dojila skoro da mi nisu ni trebali. Mrzim grudnjake,cijeli zivot se mucim s njima,nikako da nadjem odgovorajuci,ili su male kosarice,ili je sirok preko ledja.Imam ukupno 3 koja mi odgovaraju,da mi je bar jedan crni,sve mi nesto sareno. Mene je svekrva u prvoj trudnoci zezala da cu ukoro poceti od nje posudjivat grudnjake (a ima 130 kg).Kaze,samo smotaj par puta okolo da t nije sirok preko ledja.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 12:04:43
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
palacinken, hannica ja kupila u bingu grudnjake za dojenje, 4 km samo sto mi se muz malo izbezumio, uzela ja 100 broj, kaze pa veliko ti je to pa rekoh sacekaj dok krene mlijeko
Ja ima dva od prve trudnoce,dobila iz Njemacku. A koliko sam dojila skoro da mi nisu ni trebali. Mrzim grudnjake,cijeli zivot se mucim s njima,nikako da nadjem odgovorajuci,ili su male kosarice,ili je sirok preko ledja.Imam ukupno 3 koja mi odgovaraju,da mi je bar jedan crni,sve mi nesto sareno. Mene je svekrva u prvoj trudnoci zezala da cu ukoro poceti od nje posudjivat grudnjake (a ima 130 kg).Kaze,samo smotaj par puta okolo da t nije sirok preko ledja.
Malena zar ima i taj broj grudnjaka...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 12:05:08
ziki
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
IZVORNA PORUKA: ziki
šatorska krila. Ja sam u prvoj trudnoći nosila one obične Alma Ras br 44, duboke, super mi bile al sad sam morala da kupujem mahsus strudničke, bio stomak nisko. Kažem bio jer se podigo mašala, juče sam čak i jedne od tih gaća probala i ne smetaju a i drugarica mi reče da je baš otišo visoko. Eto vam mog juniora sve samo da je mimo svijeta, kad treba da krene da se spušta i niz grlić on pobjegne do pod grudi
I moj trbo ko da se poceo dizat, bar mi tak govore i mala sve vrcavija kak se porod blizi, a ja cula da budu mirniji...
Mirniji nisu, bar kod mene. Nemirko je skako da zadnjeg, junior je nemirnij(ne znam šta mu bi sinoć da me isprepada) a za ovo spuštanje nisam pametna, ja ko da nikad nisam bila trudna. Koliko znam treba da se spusti a ne da bježi gore al se naše bebe zbunile
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 12:07:36
DIJAMANT
Selma.A.M. kod mene danas lagana supica, grašak sa piletinom i puding za desert. Puding je već gotov, a ostalo se krčka. Al me nasmijaste sa ovim gaćama......i ja sam sad samo u onim "za duboku vodu"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 12:08:16
animagical
palachinken sto me nasmija jutros s ovim gacama uh obucem ja neki dan jedne one plice bokserice od prije a one bas slatke an tufnice-kad ono-one postale tange guza ko na germi kvasa nosim normalne bokserice al imam punu kesu takvih-mama kupila, naravno...cekam jos mjesec da ih nagulim nekako. imala sam i izlet kad sam spavala u muzevim kako me on cudno pogledao