Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:40:49
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken
MOja curica već vedri i oblači. Ako joj neka moja poza ne odgovara, bukvalno me izgura. Znači mlati i mlati dok se ne pomjerim pa se smiri. Ne znam na kog je tako svojeglava, mi oboje nagodni.
Meni sutra prvi čas u školi za trudnice hihihih
Gdje se kod nas nalazi ta skola za trudnice? Nisam je zavrsila s u prvoj trudnoci pa bi sad mogla,bolje ikad nego nikad. Jesi li ti ikako isla na 4D ultrazvuk i znas li koliko je KMčića?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:42:20
Anica1
Ja 23-eg izlazim iz ovog prvog tromjesecja, jedva cekam. Moracu naci neke hlace sire, jer nisam jso za onih trudnickih a ove moje mi ne mogu, nisu komotne, stezu me preko stomaka, farmerke pogotovo. Mislila sam da je za to jos rano, sve kontam tek nekad u 4-5 krene stomacici da se vidi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:43:08
palachinken
Kakve sam ja gaćurine jučer kupila na pijaci. Znate one kad nene povješaju na štrik pa izgledaju kao šatorsko krilo, bijele, do sisa se nategnu. Ali su zato preudobni pamuk i dignem ih na stomak a nigdje ne stežu Ovim činom sam definitivno odustala od svojih šarenih prugastih gaćica. Sad samo gačurine za duboku vodu I grudnjaci za dojenje, broj naaajveći.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:44:12
palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica
MOja curica već vedri i oblači. Ako joj neka moja poza ne odgovara, bukvalno me izgura. Znači mlati i mlati dok se ne pomjerim pa se smiri. Ne znam na kog je tako svojeglava, mi oboje nagodni.
Gdje se kod nas nalazi ta skola za trudnice? Nisam je zavrsila s u prvoj trudnoci pa bi sad mogla,bolje ikad nego nikad. Jesi li ti ikako isla na 4D ultrazvuk i znas li koliko je KMčića?
Kod nas je u podrumu poliklinike, organizuje partoznažna služba, nekad oko 6-7 mjeseca bi trebala krenut. Zar ima negdje kod nas 4d?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:44:32
sweet insanity
Kakve sam ja gaćurine jučer kupila na pijaci. Znate one kad nene povješaju na štrik pa izgledaju kao šatorsko krilo, bijele, do sisa se nategnu. Ali su zato preudobni pamuk i dignem ih na stomak a nigdje ne stežu Ovim činom sam definitivno odustala od svojih šarenih prugastih gaćica. Sad samo gačurine za duboku vodu I grudnjaci za dojenje, broj naaajveći.
E kod mene su gacice ostale iste kao i do sad, a vala i od grudnjaka za dojenje mi treba najmanji
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:44:57
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Anica1
Ja 23-eg izlazim iz ovog prvog tromjesecja, jedva cekam. Moracu naci neke hlace sire, jer nisam jso za onih trudnickih a ove moje mi ne mogu, nisu komotne, stezu me preko stomaka, farmerke pogotovo. Mislila sam da je za to jos rano, sve kontam tek nekad u 4-5 krene stomacici da se vidi
U istoj sedmici se selimo samo ti pocetkom a ja krajem, a meni je doduse i bebi po mjerama 2-3 dana manji nego po ovom racunanju kalendarskom pa mozda ja sedmicu iza tebe aBd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:46:37
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Anica1
Ne znam kako je kod vas bilo, ali kod mene se vec sada vidi lagano stomacici i vecinu pantalona jedva zakopcam, a o farmerkama da ne pricam, bas me stisnu. Nisam pametna sta da kupim sada, jer jos je to neki pocetak.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:46:46
sweet insanity
Ma nisam bona stapic nego mi smjesno to sto svi u trudnoci kupuju velike grudnjake a kod mene sike porasle dovoljno da popune onaj najmanj, nisam obdarena štaš
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:48:28
malena27 RR
palacinken, hannica ja kupila u bingu grudnjake za dojenje, 4 km samo sto mi se muz malo izbezumio, uzela ja 100 broj, kaze pa veliko ti je to pa rekoh sacekaj dok krene mlijeko
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:48:45
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11
U istoj sedmici se selimo samo ti pocetkom a ja krajem, a meni je doduse i bebi po mjerama 2-3 dana manji nego po ovom racunanju kalendarskom pa mozda ja sedmicu iza tebe aBd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:49:14
Hannica
Kod nas je u podrumu poliklinike, organizuje partoznažna služba, nekad oko 6-7 mjeseca bi trebala krenut. Zar ima negdje kod nas 4d?
Pa zar nema? Jesmo zaostali. Pa sta ima onda,3D? Ja znam da neki D ima u suncu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:51:05
sweet insanity
Jesi štapić, promahalala sam ti slike, prava slatka trudnjačica
Malena, meni su helanke najbolja stvar koja se vratila u modu ikad.
E fakat, ja iz helanki ne izlazim,doduse imam jos jedne trudnicke hlace koje cesto obucem kad je hladno....hvala na komlimentu al ja sma dobila do sad oko 11-12 kila, imam sigurno sad oko 72
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:51:15
Bebica11
Meni je mama poodavno GRESKOM kupila spavacicu za dojilje...ima dva proreza sa strane ali se preklapaju i ne vidi se odmah. I ja sam je nekad nosila kad uprljam nesto drugo i tako. Neki dan je obucem kad jedna dojka izleti na jednu stranu a druga na drugu,pokrijem s jedne strane otkrije se druga... smijesno pravo bilo, i po tome sam skontala da su mi malkice natekle grudi,jer prije nije nista izlijetalo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:52:16
palachinken
Pa zar nema? Jesmo zaostali. Pa sta ima onda,3D? Ja znam da neki D ima u suncu.
Ja čula od prijateljice sto je vodila trudnocu kod Granica pa maksuz otisla na taj u Suncu da je bezze i veze nema sa 3D, bolji 2D kod Granića Baš ću nazvat da pitam. Inače kod mog doktora najstariji UZV sto postoji. Kontam jednom otici na neki napucani samo da vidim malu, da mogu sliku staviti u album
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:52:28
Anoniman
Poz i od nas . Mene ubi ovo vrijeme, a od sinoc glava ne prestaje boljeti, nisam mogla oka sklopiti. Jos morala otici do socijalnog da ovjerim knjizice, moram malenu sutra na vakcinu ako mm mogne izaci sa posla, pa usput jos nekih obaveza zavrsila, a ovaj moj priljepak sve sa mnom, a kisa pada.
Sto se tice ispadanja pupka meni nije sa Anom ispao, a ni sada nije, a nisam imala ni linea negru, a nemam ni sada, a sve sam je u prvoj trudnoci iscekivala . Sto se tice gaća i grudnjaka ja sve iste nosim, ja jos nosim i svoje farmerice, meni samo stomak buknuo i to pofino se sad vidi, a sa ledja kao da i nisam trudna. Sve plice pantalone mi mogu. Ja po onoj tablici usla danas u sedmi mjesec, mada ja to racunam od 20.maja posto mi je termin 20.avgusta. Animagical srecno na ispitu, palachinken srecno u skolici, a tebi Bebice najvise srece zelim na pregledu...bice to draga sve ok, samo pokusaj se opustiti. Ljubimo vas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:53:13
ziki
šatorska krila. Ja sam u prvoj trudnoći nosila one obične Alma Ras br 44, duboke, super mi bile al sad sam morala da kupujem mahsus strudničke, bio stomak nisko. Kažem bio jer se podigo mašala, juče sam čak i jedne od tih gaća probala i ne smetaju a i drugarica mi reče da je baš otišo visoko. Eto vam mog juniora sve samo da je mimo svijeta, kad treba da krene da se spušta i niz grlić on pobjegne do pod grudi
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 11:54:23
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Meni je mama poodavno GRESKOM kupila spavacicu za dojilje...ima dva proreza sa strane ali se preklapaju i ne vidi se odmah. I ja sam je nekad nosila kad uprljam nesto drugo i tako. Neki dan je obucem kad jedna dojka izleti na jednu stranu a druga na drugu,pokrijem s jedne strane otkrije se druga... smijesno pravo bilo, i po tome sam skontala da su mi malkice natekle grudi,jer prije nije nista izlijetalo
Mene grudi bole ali se jos nisu povecale Ja bas nisam obdarena time i jedva cekam da malo porastu u trudnoci