|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  411 412 [413] 414 415   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.5.2011 11:40:49   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

MOja curica već vedri i oblači. Ako joj neka moja poza ne odgovara, bukvalno me izgura. Znači mlati i mlati dok se ne pomjerim pa se smiri. Ne znam na kog je tako svojeglava, mi oboje nagodni.

Meni sutra prvi čas u školi za trudnice hihihih

Gdje se kod nas nalazi ta skola za trudnice?user posted image Nisam je zavrsila s u prvoj trudnoci pa bi sad mogla,bolje ikad nego nikad.user posted image Jesi li ti ikako isla na 4D ultrazvuk i znas li koliko je KMčića?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10301
16.5.2011 11:42:20   
Anica1
Ja 23-eg izlazim iz ovog prvog tromjesecja, jedva cekam. Moracu naci neke hlace sire, jer nisam jso za onih trudnickih a ove moje mi ne mogu, nisu komotne, stezu me preko stomaka, farmerke pogotovo. Mislila sam da je za to jos rano, sve kontam tek nekad u 4-5 krene stomacici da se vidi user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10302
16.5.2011 11:43:08   
palachinken
Kakve sam ja gaćurine jučer kupila na pijaci. Znate one kad nene povješaju na štrik pa izgledaju kao šatorsko krilo, bijele, do sisa se nategnu.
Ali su zato preudobni pamuk i dignem ih na stomak a nigdje ne stežu user posted image
Ovim činom sam definitivno odustala od svojih šarenih prugastih gaćica. Sad samo gačurine za duboku vodu user posted image
I grudnjaci za dojenje, broj naaajveći.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10303
16.5.2011 11:44:12   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica

MOja curica već vedri i oblači. Ako joj neka moja poza ne odgovara, bukvalno me izgura. Znači mlati i mlati dok se ne pomjerim pa se smiri. Ne znam na kog je tako svojeglava, mi oboje nagodni.

Gdje se kod nas nalazi ta skola za trudnice?user posted image Nisam je zavrsila s u prvoj trudnoci pa bi sad mogla,bolje ikad nego nikad.user posted image Jesi li ti ikako isla na 4D ultrazvuk i znas li koliko je KMčića?

Kod nas je u podrumu poliklinike, organizuje partoznažna služba, nekad oko 6-7 mjeseca bi trebala krenut.
Zar ima negdje kod nas 4d?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10304
16.5.2011 11:44:32   
sweet insanity

Kakve sam ja gaćurine jučer kupila na pijaci. Znate one kad nene povješaju na štrik pa izgledaju kao šatorsko krilo, bijele, do sisa se nategnu.
Ali su zato preudobni pamuk i dignem ih na stomak a nigdje ne stežu user posted image
Ovim činom sam definitivno odustala od svojih šarenih prugastih gaćica. Sad samo gačurine za duboku vodu user posted image
I grudnjaci za dojenje, broj naaajveći.

E kod mene su gacice ostale iste kao i do sad, a vala i od grudnjaka za dojenje mi treba najmanjiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10305
16.5.2011 11:44:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Anica1

Ja 23-eg izlazim iz ovog prvog tromjesecja, jedva cekam. Moracu naci neke hlace sire, jer nisam jso za onih trudnickih a ove moje mi ne mogu, nisu komotne, stezu me preko stomaka, farmerke pogotovo. Mislila sam da je za to jos rano, sve kontam tek nekad u 4-5 krene stomacici da se vidi user posted image

U istoj sedmici se selimo samo ti pocetkom a ja krajem, a meni je doduse i bebi po mjerama 2-3 dana manji nego po ovom racunanju kalendarskom pa mozda ja sedmicu iza tebe aBduser posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 10306
16.5.2011 11:45:20   
palachinken
Sweet, ti nijedne, ti si  štapić sa stomakom user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10307
16.5.2011 11:46:37   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Anica1

Ne znam kako je kod vas bilo, ali kod mene se vec sada vidi lagano stomacici i vecinu pantalona jedva zakopcam, a o farmerkama da ne pricam, bas me stisnu. Nisam pametna sta da kupim sada, jer jos je to neki pocetak.

helanke su zakon user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 10308
16.5.2011 11:46:46   
sweet insanity
Ma nisam bona stapic nego mi smjesno to sto svi u trudnoci kupuju velike grudnjake a kod mene sike porasle dovoljno da popune onaj najmanj, nisam obdarena štašuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10309
16.5.2011 11:47:30   
Anica1

U toj fazi sam ja hodala raskopčana user posted image user posted image user posted image Trudničke hlače ti velike, obične ti male.

user posted image user posted image user posted image i ja slic zakopcam, a dugme - nema sansi user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10310
16.5.2011 11:48:28   
malena27 RR
palacinken, hannica ja kupila u bingu grudnjake za dojenje, 4 km user posted image
samo sto mi se muz malo izbezumio, uzela ja 100 broj, kaze pa veliko ti je to user posted image user posted image user posted image user posted image   pa rekoh sacekaj dok krene mlijeko user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 10311
16.5.2011 11:48:45   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

U istoj sedmici se selimo samo ti pocetkom a ja krajem, a meni je doduse i bebi po mjerama 2-3 dana manji nego po ovom racunanju kalendarskom pa mozda ja sedmicu iza tebe aBduser posted image

Pratimo se user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anica1 -- 16.5.2011 11:49:22 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10312
16.5.2011 11:49:14   
Hannica

Kod nas je u podrumu poliklinike, organizuje partoznažna služba, nekad oko 6-7 mjeseca bi trebala krenut.

Pa zar nema? Jesmo zaostali.user posted image Pa sta ima onda,3D? Ja znam da neki D ima u suncu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 10313
16.5.2011 11:49:15   
sweet insanity
A kolko se povecaju sike kad krene mlijeko, da ja nabavim onda i vecih??user posted image

Neposredna veza do poruke: 10314
16.5.2011 11:49:27   
palachinken
Jesi štapić, promahalala sam ti slike, prava slatka trudnjačica user posted image

Malena, meni su helanke najbolja stvar koja se vratila u modu ikad.

Neposredna veza do poruke: 10315
16.5.2011 11:50:04   
Sensia
Bebice navijamo da sve bude super ako Bog da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10316
16.5.2011 11:50:28   
Anica1
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

helanke su zakon user posted image

Malena27RR odlicna ideja, toga se nisam ni sjetila, uz neku tunikicu super za ovaj prelaz

Neposredna veza do poruke: 10317
16.5.2011 11:50:36   
malena27 RR
ja koliko znam i u medicomu je 3D

prekjucer sam kupila kratke ljetne helanke user posted image user posted image user posted image   ja samo helanke kupujem a gore mijenjam tunike

< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.5.2011 11:51:26 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 10318
16.5.2011 11:51:05   
sweet insanity

Jesi štapić, promahalala sam ti slike, prava slatka trudnjačica user posted image

Malena, meni su helanke najbolja stvar koja se vratila u modu ikad.

E fakat, ja iz helanki ne izlazim,doduse imam jos jedne trudnicke hlace koje cesto obucem kad je hladno....hvala na komlimentu al ja sma dobila do sad oko 11-12 kila, imam sigurno sad oko 72user posted image

Neposredna veza do poruke: 10319
16.5.2011 11:51:15   
Bebica11
Meni je mama poodavno GRESKOM kupila spavacicu za dojilje...ima dva proreza sa strane ali se preklapaju i ne vidi se odmah. I ja sam je nekad nosila kad uprljam nesto drugo i tako. Neki dan je obucem kad jedna dojka izleti na jednu stranu a druga na drugu,pokrijem s jedne strane otkrije se druga...user posted image smijesno pravo bilo, i po tome sam skontala da su mi malkice natekle grudi,jer prije nije nista izlijetalouser posted image

Neposredna veza do poruke: 10320
16.5.2011 11:52:16   
palachinken

Pa zar nema? Jesmo zaostali.user posted image Pa sta ima onda,3D? Ja znam da neki D ima u suncu.user posted image

Ja čula od prijateljice sto je vodila trudnocu kod Granica pa maksuz otisla na taj u Suncu da je bezze i veze nema sa 3D, bolji 2D kod Granića user posted image
Baš ću nazvat da pitam. Inače kod mog doktora najstariji UZV sto postoji. Kontam jednom otici na neki napucani samo da vidim malu, da mogu sliku staviti u album user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10321
16.5.2011 11:52:28   
Anoniman
Poz i od nas user posted image . Mene ubi ovo vrijeme, a od sinoc glava ne prestaje boljeti, nisam mogla oka sklopiti. Jos morala otici do socijalnog da ovjerim knjizice, moram malenu sutra na vakcinu ako mm mogne izaci sa posla, pa usput jos nekih obaveza zavrsila, a ovaj moj priljepak sve sa mnom, a kisa pada.

Sto se tice ispadanja pupka meni nije sa Anom ispao, a ni sada nije, a nisam imala ni linea negru, a nemam ni sada, a sve sam je u prvoj trudnoci iscekivala user posted image .
Sto se tice gaća i grudnjaka ja sve iste nosim, ja jos nosim i svoje farmerice, meni samo stomak buknuo i to pofino se sad vidi, a sa ledja kao da i nisam trudna. Sve plice pantalone mi mogu. Ja po onoj tablici usla danas u sedmi mjesec, mada ja to racunam od 20.maja posto mi je termin 20.avgusta.
Animagical srecno na ispitu, palachinken srecno u skolici, a tebi Bebice najvise srece zelim na pregledu...bice to draga sve ok, samo pokusaj se opustiti.
Ljubimo vas user posted image

Neposredna veza do poruke: 10322
16.5.2011 11:53:13   
ziki
user posted image user posted image user posted image šatorska krila. Ja sam u prvoj trudnoći nosila one obične Alma Ras br 44, duboke, super mi bile al sad sam morala da kupujem mahsus strudničke, bio stomak nisko. Kažem bio jer se podigo mašala, juče sam čak i jedne od tih gaća probala i ne smetaju a i drugarica mi reče da je baš otišo visoko. Eto vam mog juniora sve samo da je mimo svijeta, kad treba da krene da se spušta i niz grlić on pobjegne do pod grudiuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 10323
16.5.2011 11:54:23   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Meni je mama poodavno GRESKOM kupila spavacicu za dojilje...ima dva proreza sa strane ali se preklapaju i ne vidi se odmah. I ja sam je nekad nosila kad uprljam nesto drugo i tako. Neki dan je obucem kad jedna dojka izleti na jednu stranu a druga na drugu,pokrijem s jedne strane otkrije se druga...user posted image smijesno pravo bilo, i po tome sam skontala da su mi malkice natekle grudi,jer prije nije nista izlijetalouser posted image

Mene grudi bole ali se jos nisu povecale user posted image
Ja bas nisam obdarena time  i jedva cekam da malo porastu u trudnoci user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10324
16.5.2011 11:54:24   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

Bebice navijamo da sve bude super ako Bog da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala Senisa, sweet i ostale user posted image , brzo vam odoh off da se sredimo :) pa cu se javiti sa svjezim info aBd

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  411 412 [413] 414 415   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  411 412 [413] 414 415   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *