Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hajd vidjecu, cula sam od nekih da je lakse ispraviti ledja iza carskog s pojasom...e sad ne znam kakav je to bol poslije carskog ako je slicno kao operacija slijepg crijeva (starinska ne laparoskopska) onda i nije Bog zna strasno...imala sam rez od pedalj i hodala drugi dan normalno, bez katetera i icije pomoci u wc. ovo ja za utjehu
Bit ce da je vec na vidiku razlaz trece smjene Idem i ja nastavit spavat uz Friends-e koje gledam milioniti put vec ali sta cu kad mi gode Lku vam noc svima pa se pisemo ujutro aBd
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Jutro trudnice, jeste li se naspavale, odmorile? Ja ću na jutru kukat: užasno sam spavala, sinoć čujem da mi je tetična u bolnici trudnica inače, PEK otekla, visok pritisak(sad se mislim porodična boljka) i kad sam legla krenu košmari da me Nemirko udario u stomak, ne osjećam bebu... probudim se u 3 i osluškujem, nema derneka u 4, do 5 ništa onda malo i tad sam zaspala malo al ko samljevena, umrla od straha. Jutros ustala samo osluškujem da li se mrda. MM me potjera na posao da ne sedim kući i namišljam nebi li me posao malo odvrtio od paničarenja. Uh.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ziki sve je to do vremena.prosle godine u ovom periodu je bila identicno vrijeme ko sad.ja sam tako sve sanjala te ruzne snove i beba se bas umirila.kad god je kisa padala on se slabo pomjero. ps-jesil nasla boje
jutro cure... ja ko da sam dernecila cijelu noc. bas sam bljak i umorna...iako sam spavala 7 sati u komadu....
ziki, bice aBd dobro rodica...osjetis li sad bebu? i ja nesto od sinoc slabije, ali s vremena na vrijeme umiri se pa mi je to sad normala... inace sam nedavno isla na uzv jer nisam osjecala bebu, na uzv sve ok...
Joj ziki, miša li mu tebi baš dan naoplako počeo. NAdam se da ćeš se smiriti do doručka
Meni žene (sad ćete me ubit haha) tako godi ovo zahlađenje, jutros sam tako svježa ustala, danima nisam ovako poletna bila. Pa se sredila, našminkala, odfikarila šiške ko ptičica. A ovo sunca zadnjih dana me prikovalo za krevet, otekla, bez snage, umorna.
Elem, ja ove sedmice u OSMOM! Ludilo. Malena, meni se pojavila linea ima nekoliko sedmica, a nekad sam daaavno imala mali ben u centru pupka, unutra, a evo ga sad došao centimetar izad pupka, isplivao Selma, spominjala sam, mene spuca umor kad sunce upekne jučer kad nisam podlegla na onoj sparini prije kiše, baš kao i na početku trudnoće. Ali ne spava mi se toliko.
Vidim ja da vas moj nick inspiriše narazne perverzije s palačinkama Ja ovih dana samo o sladoledu maštam (i jedem)
i ja jucer ujutro sanjam da sam se porodila, dosla kuci, nemam stomaka a nemam ni bebu jecala sam u snu, muz me jedva smirio.... bas sam zbog toga bila fuj jucer...valjda podsvijest radi, opteretimo se razmisljanjem i brigom da li ce sve biti ok... hoce aBd
Dobro jutro mile bebele... uzasno jutro. sto zbog kise sto jer sam sinoc ostavila svoje pile kod mame i necu ga vidjeti do petka. sad se pitam koji mi djavo bi pa sam ga ostavila? znam da sam imala 100 razloga zasto treba da se odvojimo na neko vrjeme al, majku mu, sad se ne sjecam ni jednog.
u stvari ja njega trebam puno vise nego on mene. Fakat se nekada pitam kakav je moj zivot imao smisao prije nego sam rodila djete? cini mi se nikakav. a, sto je ironicno, ja nikad nisam volila djecu a sad bez ovog svog, ne znam kako zapoceti dan...
< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.5.2011 8:36:01 >
Danas ću opet do Binga, juče kako nisam bila dobro nisam mrdnula iz kuće pa ću vidjet za boje. A osjećam bebu al slabije, baš se umirio, po malo se protegne nema skakutanja, jakik šuteva i sl ko inače. Možda je i do vremena što kažete
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
i moj bebac lupa. ali slabija je jacina udaraca nego inace... nekako kao da je ledjima okrenut prema vanjskom zidu stomaka, a da je prema unutra okrenut nogicama.... mada se sad jako cesto javlja sto me posebno raduje....
MOja curica već vedri i oblači. Ako joj neka moja poza ne odgovara, bukvalno me izgura. Znači mlati i mlati dok se ne pomjerim pa se smiri. Ne znam na kog je tako svojeglava, mi oboje nagodni.
Meni sutra prvi čas u školi za trudnice hihihih
Fakat se nekada pitam kakav je moj zivot imao smisao prije nego sam rodila djete? cini mi se nikakav. a, sto je ironicno, ja nikad nisam volila djecu a sad bez ovog svog, ne znam kako zapoceti dan...
od cega bjezis to te i stigne.... znam po mm
jes jes.
a i sjecam se dobro kad sam govorila "ne bi ja dozvolila da meni djete diriguje zivot... bla bla.. ja bih to vako.. ja bih nako...." ahaaaaaa malo sutra...
ziki ja nekako osjecam da toliko toga imamo zajednickog. recimo, i ja sam iz gracanice, tj. moji tamo zive vec 13 godina a ja sam zavrsila gimnaziju tu, tvoj i moj sin se isto zovu a tvoj nemir je rodjen na moj rodjendan fakat mogle bismo sve gracanke na kaficu za neki vikend