Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 18.2.2011 12:42:45
sanela.asja
ja sam skoro posudila od drugarice i procitala exstra knjiga neobicna nemogu se sjetiti pisca al zove se "Dragi postala sam vjestica proslog petka"ma exstra knjiga..
e super onda mogu da narucim...ajd sto su preveli al sta uradise cojku sa imenom prekrstise ga ni kriva ni duzna moram na odvikavanje jer sam se totalno zarazila a mm samo ceka kad cu ga poceti grizti iovako mu krv pijem
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Knjiga za čitati-preporučite 18.2.2011 14:20:34
sara.at
Lady26 Sorry StO gnjavim Al da Te pitam jesi narucivala ti knjige preko ovog sajta i kakav je nacin placanja?? Narucila bih par knjiga na nasem jeziku uz mogucnost placanja kreditnom il slicno Al da je pouzdan ako itko zna pleaseeee da javi
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Knjiga za čitati-preporučite 2.3.2011 13:44:43
Lady26
IZVORNA PORUKA: sara.at
Lady26 Sorry StO gnjavim Al da Te pitam jesi narucivala ti knjige preko ovog sajta i kakav je nacin placanja?? Narucila bih par knjiga na nasem jeziku uz mogucnost placanja kreditnom il slicno Al da je pouzdan ako itko zna pleaseeee da javi
Sorry, tek vidjeh da si pitala...ne narucujem, kod nas bude sajam knjiga, moja sefica i jedna kolegica kupuju knjige a ja posudim ...
RE: Knjiga za čitati-preporučite 5.3.2011 19:56:37
teacher75
ukoliko znate njemacki i imate rtl2, veceras je u 21.40 film lovac na zmajeve, snimljen po istoimenoj knjizi. naravno knjiga je po obicaju bolja ali i film je jako dobar. obavezno pogledajte!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 14.3.2011 22:32:00
dafri
Muškarci koji mrze žene-Stieg Larsson,prvi dio trilogije Millennium ,trenutno hit,čini mi se da je i film snimljen po ovom romanu, Kabinet čudesa-Dagls Preston i Linkoln Čajld
RE: Knjiga za čitati-preporučite 30.3.2011 7:14:52
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: dafri
Muškarci koji mrze žene-Stieg Larsson,prvi dio trilogije Millennium ,trenutno hit,čini mi se da je i film snimljen po ovom romanu,Kabinet čudesa-Dagls Preston i Linkoln Čajld
za one koji vole krimiće
snimljena su sva tri dijela, i meni licno su drugi i treci dio cak i bolji
RE: Knjiga za čitati-preporučite 7.4.2011 21:18:17
dafri
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: dafri
Muškarci koji mrze žene-Stieg Larsson,prvi dio trilogije Millennium ,trenutno hit,čini mi se da je i film snimljen po ovom romanu,Kabinet čudesa-Dagls Preston i Linkoln Čajld
za one koji vole krimiće
snimljena su sva tri dijela, i meni licno su drugi i treci dio cak i bolji
Djevojka koja se igrala vatrom-drugi dio trilogije pročitan
RE: Knjiga za čitati-preporučite 7.4.2011 21:27:57
Hanady RR
Ko voli zabranjenu i čudnu ljubav punu historiskih činjenica života među plemenima između emancipovane žene i člana afričkog plemena predlažem za čitanje
autorica Corine Hofman
knjige 1. Bijela Masajka 2. Povratka iz Afrike 3. Bijela Masajka- Povratak u Barsaloi
RE: Knjiga za čitati-preporučite 8.4.2011 11:57:07
dzeny_2103
IZVORNA PORUKA: sara.at
I ja bih rado kupila neke jer su jako povoljne, ali nisam bas sigurna kako to ide i dali se isplati narucivati, ilicod sajma do sajma.Ako je neko narucivao knjige nek nam javi kako to ide
RE: Knjiga za čitati-preporučite 8.4.2011 12:04:15
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Ko voli zabranjenu i čudnu ljubav punu historiskih činjenica života među plemenima između emancipovane žene i člana afričkog plemena predlažem za čitanje
autorica Corine Hofman
knjige 1. Bijela Masajka 2. Povratka iz Afrike 3. Bijela Masajka- Povratak u Barsaloi
ima ti i i film bjela masajka ali ni blizu knjige
RE: Knjiga za čitati-preporučite 29.4.2011 9:57:19
Anoniman
citala sam jos ko cura knjigu Plod strasti od holandskog pisca Karel Glastra von Loon (Passievrucht) i ako bi od svih sto sam procitala neku trebala odvojiti, nju bi ,bas mi je ostala u secanju i svima je preporucujem
RE: Knjiga za čitati-preporučite 10.5.2011 23:43:56
Anoniman
myb@by , znas neki Natasi ne veruju , mislim drzava, mediji, ovde misle da je sve to bilo isplanirano da bi ona kasirala ostetu od drzave za izgubljeno detinstvo i slicno
< Poruku je uredio triputmama -- 10.5.2011 23:45:40 >