|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Knjiga za čitati-preporučite
27.1.2011 10:49:50   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

sad kad budes dojila dok beba rucka a ti knjigu u ruke :)

ja uvijek nesto citam, sad sma radi sipita trecu knjigu trilogije milenijum morala prekinuti jer zaista nebi ucila

a kad cemo onda stici na RR, ja svo slobodno vrijeme kod kuce provedem na rr umjesto da citamuser posted image

ma bjež teacher...pa ja sam iščitala more knjiga na trudničkom uz RR..pa čitala i s ainterneta knjige kad nisma biblioteku dopunjavalauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 401
27.1.2011 10:50:36   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ziki uzmi sebi
Phillipa Gregory - Druga Bolenova kcer,
pa onda uzmi Naslijeđe Bolonovih....

i da Bijela Kraljica i Kraljičina luda iste spisateljiceuser posted image

Uzmi trilogiju Milenijum...
Stegg larsson-
Muškarci koji mrze žene,
djevojčica koja se igrala vatrom
Kula od karata...

ja nisma stigla na sajam opet ali sma sebe počastila ovim knjigama u knjižari i nisma se pokajala.user posted image
samo nisma kupila druga bolonoca kći...nju mi je draga kolegica pozajmila na čitanjeuser posted image

kakve su ove knjige? vidjela sam na sajmu ali ne znam nista o njima osim da su trenutno hit. a ziki preporucujem hussein khaled- lovac na zmajeve i 1000 sjajnih sunaca za kucnu biblioteku obavezno!

Super knjige vjeruj....

trileri, malo detektivskog rada, male intime, malo politike, društvene klasnosti....
ma super knjige meni su se baš dopale....

na fazon den brown-a?

pa nije bas, a i jeste, drugaciji su stilovi pisanja

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 402
27.1.2011 10:51:43   
teacher75

ja uvijek nesto citam, sad sma radi sipita trecu knjigu trilogije milenijum morala prekinuti jer zaista nebi ucila

a kad cemo onda stici na RR, ja svo slobodno vrijeme kod kuce provedem na rr umjesto da citamuser posted image

e vidis ta ti je na mjestu user posted image

ja kombinujem a nekad sjedim is pred racunara pratim  RR i citam user posted image

to onda zahtijeva duplu honcentraciju a ja i koncentracija smo odavno na per siuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 403
27.1.2011 10:53:14   
Hanady RR

Ziki uzmi sebi

Stegg larsson-
Muškarci koji mrze žene,
Kula od karata...

ja nisma stigla na sajam opet ali sma sebe počastila ovim knjigama u knjižari i nisma se pokajala.user posted image
samo nisma kupila druga bolonoca kći...nju mi je draga kolegica pozajmila na čitanjeuser posted image

kakve su ove knjige? vidjela sam na sajmu ali ne znam nista o njima osim da su trenutno hit. a ziki preporucujem hussein khaled- lovac na zmajeve i 1000 sjajnih sunaca za kucnu biblioteku obavezno!

Super knjige vjeruj....

trileri, malo detektivskog rada, male intime, malo politike, društvene klasnosti....
ma super knjige meni su se baš dopale....

na fazon den brown-a?

daleko bolji od den browna....
reci mo mene davinčijev kod i nije fascinirao do te mjere kako se očekivalo...
al trilogija jeste...
mislim da je sil pisanja, opisa i deševanja mnogo mnogo napetiji i tjera na daljenj čitanje...brže nego sen brownuser posted image
pa nije bas, a i jeste, drugaciji su stilovi pisanja

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 404
27.1.2011 10:53:19   
new mama

Ziki uzmi sebi

Stegg larsson-
Muškarci koji mrze žene,
Kula od karata...

Definitivno odlicne knjige,bas su me odusevileuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

Neposredna veza do poruke: 405
27.1.2011 10:54:18   
maja78 RR
a hanady ja recimo ne volim citati na racunaru, nekako mi nije to-to, volim po starinski da odlutam sa knjigom u ruci, imam ja nekih knjiga na racunaru ali sam jednom pokusala i odustala

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 406
27.1.2011 10:55:13   
taurus

pa kad skontaš koliko vremena provedemo ovdje mogle bi po jednu knjigu sedmično čitatiuser posted image user posted image user posted image
ali neka sve ima svoje
user posted image user posted image user posted image  za RR

Neposredna veza do poruke: 407
27.1.2011 10:55:27   
teacher75
IZVORNA PORUKA: new mama

Ziki uzmi sebi

Stegg larsson-
Muškarci koji mrze žene,
Kula od karata...

Definitivno odlicne knjige,bas su me odusevileuser posted image

mene nikada nijedna knjiga nije odusevila niti ostavila takav dojam na mene kao ove dvije, definitivno moje najdraze knjige... ne mogu sackati sljedecu...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 408
27.1.2011 10:56:49   
teacher75

a hanady ja recimo ne volim citati na racunaru, nekako mi nije to-to, volim po starinski da odlutam sa knjigom u ruci, imam ja nekih knjiga na racunaru ali sam jednom pokusala i odustala

ne volim ni ja na racunaru, kicma mi otpade, a na laptopu mi sitno previse, a knigu kad citam, citam u lezecem polozajuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 409
27.1.2011 10:56:51   
emi7908
super, dali ste mi divne prijedloge za čitati .... ako skontate još koju knjigu javite, trenutno imam  malo slobodnog vremena pa bi to iskoristila za čitanje, naravno kavalitetne literature .. ;)

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 410
27.1.2011 10:56:53   
sara.at
Ja Sam se u zadnje vrijeme dosta vezala za svoje vampirske knjigeuser posted image
Nisu ti tipicni vampiri vec dosta prozeto Sa humorom,romantikom i nekim normalnim zivotom a tako se slatko nasmijem da sam prosle sedmice narucila jos dvije knjige...
Jednu vec procitala a veceras pocinjem drugu...
StO se tice kucne biblioteke vec moramo da kupujemo novu vetrinu za knjige,sad ova Sa 8 Polica je puna a knjige mi stoje Po komodamauser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

Neposredna veza do poruke: 411
27.1.2011 10:57:17   
new mama
mene nikada nijedna knjiga nije odusevila niti ostavila takav dojam na mene kao ove dvije, definitivno moje najdraze knjige... ne mogu sackati sljedecu...

E bas takouser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

Neposredna veza do poruke: 412
27.1.2011 10:57:57   
teacher75
mene den brown da vincijev kod isto nije posebno fascinirao, nisam nista drugo ni pozeljela da procitam

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 413
27.1.2011 10:58:45   
teacher75
IZVORNA PORUKA: sara.at

Ja Sam se u zadnje vrijeme dosta vezala za svoje vampirske knjigeuser posted image
Nisu ti tipicni vampiri vec dosta prozeto Sa humorom,romantikom i nekim normalnim zivotom a tako se slatko nasmijem da sam prosle sedmice narucila jos dvije knjige...
Jednu vec procitala a veceras pocinjem drugu...
StO se tice kucne biblioteke vec moramo da kupujemo novu vetrinu za knjige,sad ova Sa 8 Polica je puna a knjige mi stoje Po komodamauser posted image

a mene ti vampiri uopce ne privlace, nisam ni twilight ni procitala ni pogledala film...ja najvise volim zivotne price, drame, potresne, dirljive i  tako to, kao sto to pise Khaled Hosseini, njegov stil i teme, radnja su mi bas po ukusu

< Poruku je uredio teacher75 -- 27.1.2011 10:59:59 >

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 414
27.1.2011 10:59:01   
Hanady RR

pa ne volim ni ja ženo...
al nužda zakon mjenjauser posted image user posted image user posted image

ja sam na trudničkom dežurala po vas noć...ova mala dojila budila s ena podoje na ljuljanje...ja nju u kolica kraj sebe i pred računar...sve sam mislila ne ide...al to mi je omogućilo da porčitam novih naslova jer nisma mogla u kupovinu na sajmove itd....

ma kažem ti nužda zakon mjenja....

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 415
27.1.2011 10:59:57   
ziki
Mi smo se bili zarazili prije 2 godine sa skidanjem knjiga sa neta(bane prevoz ili sl stranica) mm je čito za računarom al meni moja dioptrija i ne nenošenje naočara nisu dopustili pa sam štampala 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 416
27.1.2011 11:00:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ziki

Mi smo se bili zarazili prije 2 godine sa skidanjem knjiga sa neta(bane prevoz ili sl stranica) mm je čito za računarom al meni moja dioptrija i ne nenošenje naočara nisu dopustili pa sam štampala 

jest jest ja sam sa bane stranice pročitala more knjigauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 417
27.1.2011 11:03:11   
teacher75
ako mi imate sta preporuciti na fazon lovca na zmajeve i 1000 sjajnih sunaca bicu vam duboko zahvalnauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 418
27.1.2011 11:03:46   
maja78 RR

pa ne volim ni ja ženo...
al nužda zakon mjenjauser posted image user posted image user posted image

ja sam na trudničkom dežurala po vas noć...ova mala dojila budila s ena podoje na ljuljanje...ja nju u kolica kraj sebe i pred računar...sve sam mislila ne ide...al to mi je omogućilo da porčitam novih naslova jer nisma mogla u kupovinu na sajmove itd....

ma kažem ti nužda zakon mjenja....

e tu se slazem

e a ja imam jako puno knjiga ali ni jednu u kuci user posted image  meni mali stan pa ja kupujem i guram kod mame user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 419
27.1.2011 11:05:47   
sara.at
Nevolim Ni Film a Ni knjigu koja nema sretan kraj user posted image
Ja Sam ipak romanticna dusa i takve knjige volim romantice,pune humora, lijep zaplet a i zavrsetak, tako da Te tragisch knjige zaobilazim u sirokom krugu.
Odlicne su mi i knjige od Sophie kinsel "sjecas me se" nju Sam vec 3x procitala Pa sopingholicarka,ma njene sve knjige su mi super.
Ni ja nevoli knjige Sa neta,znate kako izet fazlinovic kaze da mora da osjetipod prstima kad citauser posted image takva Sam i sama

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

Neposredna veza do poruke: 420
27.1.2011 11:09:19   
teacher75
IZVORNA PORUKA: sara.at

Nevolim Ni Film a Ni knjigu koja nema sretan kraj user posted image
Ja Sam ipak romanticna dusa i takve knjige volim romantice,pune humora, lijep zaplet a i zavrsetak, tako da Te tragisch knjige zaobilazim u sirokom krugu.
Odlicne su mi i knjige od Sophie kinsel "sjecas me se" nju Sam vec 3x procitala Pa sopingholicarka,ma njene sve knjige su mi super.
Ni ja nevoli knjige Sa neta,znate kako izet fazlinovic kaze da mora da osjetipod prstima kad citauser posted image takva Sam i sama

volim i ja sretna kraj ali volim kad je prava zivotna realna prica a ne neka fantazija, nesto izmisljeno, volim da se uzivim i prozivim a vala sa vampirima se ne mogu nikako uzivjetiuser posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 421
27.1.2011 11:13:59   
HanaBana
Najvise citam Paolo Koeljo (ili kako vec se piseuser posted image )Malo vremena imam za citanje ali obzirom da njemu treba godina da izda novu knjigu, taman dovoljno da ja staru procitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

Neposredna veza do poruke: 422
27.1.2011 11:14:03   
maja78 RR
pretpostavljam da si citala tragom mrtve princeze i nastavke

e ima knjiga bijela masajka jako je interesantna, isto ima tri nastavka, ali prvi koji se zove bjela masajka je ubjedljivo najbolji, a druga dva nastavka se zovu, povratak u njemacku i povratak u afriku (moram procitati nisam 100% sigurna u naslove nastavaka)
ona opisuje zivot plemena masaja i njemicu koja se u to uklapa (necu da ti detaljisem da ti ne pokvarim knjigu) 

< Poruku je uredio maja78 RR -- 27.1.2011 11:15:29 >

Neposredna veza do poruke: 423
27.1.2011 11:16:17   
emi7908
I ja sam romantična duša, kraj ne mora nužno biti sretno završen ali eto... Kao Teacher volim realne i životne priče , nekako se uživim u to i tražim neke djelove svog života kroz priču ... zadnje sam sve pročitala od Paulo Coelho i stvarno sam se vezala uz neke njegove knjige (pogotovo  Zahir) ova mi je posebna ... Moram priznati da je napisao  i jednu koja me se nije nikako dojmila jer mi uopšte ne liči na njegov stil pisanja ali progledaću mu kroz prste samo zbog ovih drugih knjiga..  

Neposredna veza do poruke: 424
27.1.2011 11:23:29   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: emi7908

I ja sam romantična duša, kraj ne mora nužno biti sretno završen ali eto... Kao Teacher volim realne i životne priče , nekako se uživim u to i tražim neke djelove svog života kroz priču ... zadnje sam sve pročitala od Paulo Coelho i stvarno sam se vezala uz neke njegove knjige (pogotovo  Zahir) ova mi je posebna ... Moram priznati da je napisao  i jednu koja me se nije nikako dojmila jer mi uopšte ne liči na njegov stil pisanja ali progledaću mu kroz prste samo zbog ovih drugih knjiga..  

Pretpostavljam da se radi o knjizi "Pobjednik ostaje sam" jer rijetko ko je odusevljen tom knjigom obzirom da je drugacija od svih ostalih.

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *