|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
9.5.2011 14:43:29   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

..haj sad imam citav dan o cemu dumat...umjesto da ucim...tenkju tajrauser posted image user posted image

Ma i "obuci mene" je neka vrsta umjetnostiuser posted image user posted image user posted image
A mozes napraviti i neku karikaturu...user posted image user posted image user posted image

Ili "zamuti" mi tu boju na slikarskoj paleti i da znam sta da trazimuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 501
9.5.2011 14:47:09   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Visnja hajd i jednu za mene, da idem u soping user posted image user posted image
Ja vise ne znam sta mi stoji a sta ne, sta mi se svidi za moje kile nema broja....

evo uz svjetlo sivu tasni i sandalice...obozavama sve nijanse sive
user posted image

Volim sivu boju user posted image user posted image user posted image
Jedno vrijeme samo sam kupovala odjecu u sivim nijansama...
Lijepa je kombinejsn, samo ona zgodnica a ja....
Moram popraviti oblacenje, ovo nema smisla vise....user posted image
Staro cu prodati na BB i za to kupit novu odjecu user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve mali brojevi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 502
9.5.2011 14:56:49   
Anoniman
tajra ne mogu da ih nađem na njihovoj stranici pa cu slikati svoje al vecerasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 503
9.5.2011 14:59:20   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

eh idu sandale iz Bateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ih platila 109 km a sad su 69user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svidja mi se cijena, ova drugauser posted image user posted image user posted image user posted image
Daj sliku, ljubim te ja...user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 504
9.5.2011 14:59:59   
koka i po
sta ce ti slika nek ti posalje sandale user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 505
9.5.2011 15:01:27   
R&T@

tajra ne mogu da ih nađem na njihovoj stranici pa cu slikati svoje al vecerasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svecano obecavam da necu biti kokoska i zaspati u 9user posted image user posted image user posted image

Bum cekala da me se sime sjetiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 506
9.5.2011 15:03:34   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

sta ce ti slika nek ti posalje sandale user posted image

U pravu si, koko...user posted image
Imam ja dokaz na temi cipela da mi je obecala poslati...
Doduse smedje, ali necemo biti sitnicaviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 507
9.5.2011 15:05:50   
koka i po
noJa forgive me user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 508
9.5.2011 15:16:38   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kao da je problem da ih posaljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koko bona nisam ja od onih sto bi se j---- a da im ne uđeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako se tajri svide ja ih posudim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 509
9.5.2011 15:22:38   
Anoniman
noa daj mi crvenu haljinuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 510
9.5.2011 15:24:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

moReuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ozbiljnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 511
9.5.2011 15:26:40   
koka i po
ja momacki zakuha user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 512
9.5.2011 15:27:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

ja momacki zakuha user posted image

ama nisi ja drzim rijecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 513
9.5.2011 15:28:39   
Anoniman

moReuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ozbiljnouser posted image

ponesi na druženje pa da se ja šetkam u njoj pored panonskog jezerauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 514
9.5.2011 16:08:12   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Visnja hajd i jednu za mene, da idem u soping user posted image user posted image
Ja vise ne znam sta mi stoji a sta ne, sta mi se svidi za moje kile nema broja....

evo uz svjetlo sivu tasni i sandalice...obozavama sve nijanse sive
user posted image

user posted image i ja volim sivu user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 515
9.5.2011 16:27:08   
anonimna xd
IZVORNA PORUKA: tajra

Evo i moje "maturske"...napokonuser posted image ...
user posted image  
user posted image  

Sad pomoziteuser posted image
Kakve sandale? Da li carape? Kakav nakit?...

tajra,divna ti je haljina...vidim da si rekla da hoces sandale,a meni je onda logicno da ako ces sandale da ne obujes carape,zaista ne izgleda lijepo sandale i carape.druga solucija ti je da obujes neke polucipele koje su zatvorene na prstima a otvorene sa strane,tada bi mogla carape.
srebreno bi islo lijepo na ovo.al sigurno ce biti malo hladno,pa ce biti potreban neki sal preko.bilo bi kicasto kada bi sal bio srebreni,pa bi dobra kombinacija bila ova haljina,crne polucipele,tanke hulahopke boja noge i neki lagani sal..
user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 516
9.5.2011 16:51:48   
R&T@
Hvala, mila...

Upozori me Noa da ce se ovaj materijal lijepiti na svilene carape i mislim da je u pravu...a i haljina je ispod koljena pa ce se malo noge vidjeti, mogu bosa...

Znaci sandale...ali koje bojeuser posted image

Sal? Ova haljina ima neki "sal" na prsima, pa da ne bude previse...
Ali nije ni prilicno da budem u haljinici na bretele...

Bas sam zbunjenauser posted image

(odgovor članu anonimna xd)
Neposredna veza do poruke: 517
9.5.2011 17:01:05   
Anoniman

imaš bolero iste boje on je meni nekako bolji nego šal... šal je za teteuser posted image
samo da ti nađemo još sandale i nakit...ti ne voliš nešto što šljašti jel? daj nam malo info o sebi...

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 518
9.5.2011 17:09:51   
R&T@

imaš bolero iste boje on je meni nekako bolji nego šal... šal je za teteuser posted image
samo da ti nađemo još sandale i nakit...ti ne voliš nešto što šljašti jel? daj nam malo info o sebi...

Imam bolero...s malim rukavima i on mi se svidja, ali koje boje onda sandaleuser posted image
Da li su crne pretamne uz ovu boju ili su "siguran" izbor...user posted image
Ako izaberem srebrene da ne sljastimuser posted image

A ja: mrsavica s svijetlosmedjom kosom, nosim naocare sa bijelim okvirom, od nakita volim samo ogrlice i narukvice, kosa se biti samo ravno isfenirana...

Uh, to je to...sto se uljepsahuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 519
9.5.2011 17:16:52   
Anoniman
Zavisno kakve su sandale? hajd daj nam sliku i sandalauser posted image
a imaš i naočale bijeli okvir, hm zadevera me

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 520
9.5.2011 17:25:16   
R&T@
Nemam sandale, zato vas i gnjavimuser posted image user posted image user posted image  da ne fulim u izboruuser posted image
Ovo je treca haljina i ne mislim odustati od nje...user posted image user posted image user posted image
A sandale troje "ne merem" kupitiuser posted image user posted image user posted image

Naocare su zlatno-srebreni okvir sa debelim ruckicama u boji slonove kosti (ako je i to vazno za "stilsku" sliku u tvojoj glaviuser posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 521
9.5.2011 17:26:12   
mamine oci
user posted image

user posted image

user posted image
nekoliko prijedloga

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 522
9.5.2011 17:26:50   
Anoniman

Evo i moje "maturske"...napokonuser posted image ...
user posted image  
user posted image  

Sad pomoziteuser posted image
Kakve sandale? Da li carape? Kakav nakit?...
user posted image

sta mislisuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 523
9.5.2011 17:35:36   
Anoniman

Naocare su zlatno-srebreni okvir sa debelim ruckicama u boji slonove kosti (ako je i to vazno za "stilsku" sliku u tvojoj glaviuser posted image )

jašta jeuser posted image to sve ulazi u accessories

gdje je ona lelis kad je čojk treba nigdje je nema

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 524
9.5.2011 17:36:13   
mamine oci
user posted image

user posted image

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *