|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
19.4.2011 15:11:06   
Lejla Ka
Kakve su cijene u Ljepostvarnici? Ja ne smije da uđem, svidjet će mi se nešto, a nisam pri parama user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 451
20.4.2011 0:40:30   
Mjeseceva Pratilja
Uskoro se muzeva rodica udaje i zamolila me je za pomoc..
Eh sad kako ni ja nisam nesto vjesta u tom polju, pitam vas, drage forumasice..
Koju vjencanicu, koji model, kroj da odabere nevjesta ovako malo niza? Mislim da nije visa od 160 cm..Sta biste vi savjetovale? Eventualno kakvu sliku da mi stavite..
Voljela bih joj pomoci..Hajde..Ne budite izrada. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 452
20.4.2011 0:49:17   
Hanady RR
pa nižim osobama treba istaknuti vjenčlanicm struk , trejau obuti dobru štiklu i svakako ne uzimati vjnečanicu sa puno detalja da se njom pokriju maksimalno...ko da se hoće izgubit u platnu....

eh sad jeli puija ili taman amršava isto je važno...grudi jesu velike radi gore oblika...
i da način vjenčanja...ako će biti i šerijetsko obavezno duga...u suprotnom ako nebi bilo mogla bi i kratku koja bi joj istakla noge ako je vjenčanica dobro strukirana pa da odvati pažnju od svoje visine...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 453
20.4.2011 1:09:08   
myb@by
myb@by zove nou, da zajedno peglaju kartice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 454
20.4.2011 1:13:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

myb@by zove nou, da zajedno peglaju kartice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaboravila sam PINuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 455
20.4.2011 1:14:50   
myb@by
MA nisi valjda zaboravila pin od svih kartica user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 456
20.4.2011 1:17:25   
Anoniman

MA nisi valjda zaboravila pin od svih kartica user posted image user posted image user posted image user posted image

aha i od Tuša i Merkatorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni da neko ukrade novcanik bas bi se usreciouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 457
20.4.2011 1:24:05   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pa nižim osobama treba istaknuti vjenčlanicm struk , trejau obuti dobru štiklu i svakako ne uzimati vjnečanicu sa puno detalja da se njom pokriju maksimalno...ko da se hoće izgubit u platnu....

eh sad jeli puija ili taman amršava isto je važno...grudi jesu velike radi gore oblika...
i da način vjenčanja...ako će biti i šerijetsko obavezno duga...u suprotnom ako nebi bilo mogla bi i kratku koja bi joj istakla noge ako je vjenčanica dobro strukirana pa da odvati pažnju od svoje visine...

Tako i ja otprilike razmisljam..
Ili sta mislis da je vjencanica iz dva dijela? Da je posebno suknja, onda gore kao neki korzet i veo preko..Djevojka je pokrivena..
Nesto mislim da bi ovakav model mogao lijepo naglasiti struk..
I mozda da je suknja A kroja..Jednostavno, bez detalja..A da je ovaj gornji dio sa nekim mozda kristalima ili slicno..Ono da
pogled ne pada nisko vec malo vise..:)
Malo je punija..Onako lijepo popunjena. Pretpostavi kakve su Egipcanke. :D

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 458
20.4.2011 1:25:41   
myb@by
M.P mislim da bi bolje bilo da je vjencanica iz jednog dijela. Mislim da dvodjelna vjencanica reže figuru. Najbolje je da rodica isproba par modela i da nađe najprikladniji model za sebe.user posted image

Neposredna veza do poruke: 459
20.4.2011 1:33:14   
Mjeseceva Pratilja

M.P mislim da bi bolje bilo da je vjencanica iz jednog dijela. Mislim da dvodjelna vjencanica reže figuru. Najbolje je da rodica isproba par modela i da nađe najprikladniji model za sebe.user posted image

Sve koje je probala su bile jednodjelne, sa vise, ili manje detalja, kombinovano..Ali je nekako progutaju..Ne znam..
Imale smo dojam da joj samo glava viri iz svega toga..I sa stiklama i bez..
Nekako..Neizgledno.
Nije jos probala dvodjelnu vjencanicu..A ne znam..Stvarno bih joj voljela pomoci, biti pri ruci, da se osjeca lijepo na svoj
poseban dan.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 460
20.4.2011 1:35:27   
myb@by
Ja sam zaboravila da je ona pokrivena, pa sma mislila na haljinu sirena kroja, koja izdužuje figuru. U svakom slučaju sretno, sigurna sam da cete naci nesto adekvatno user posted image

Neposredna veza do poruke: 461
20.4.2011 9:49:24   
Lejla Ka
Pošto je punija i niža ni slučajno ono što arapke najviše vole-krinolina, sa suknjom ko torta. Trebala bi ići na nešto što bi pratilo liniju, malo naglasilo struk.
Ako nema jake listove, mogla bi napraviti neke hlače koje se sužavaju, a od koljena idu ravno, ali vrlo blizu noge. A odozgo bi mogla obući nešto kao malo strukiran kaftan, sa nekim detaljima, dužine do pola koljena. Ne mogu da nađem sliku, ali potražit ću.

Ako je ipak samo za haljinu, možda nešto ovako jednostavno, ali bi morali nači neku jako dobru šnajdericu da prilagodi figuri:

user posted image

Ili nešto ovako, ali da ovaj gornji sloj bude od prozirnog materijala

user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 462
20.4.2011 13:53:07   
sarisari
Kakve su cijene u Ljepostvarnici? Ja ne smije da uđem, svidjet će mi se nešto, a nisam pri parama user posted image

sto se tice cijena u Ljepostvarnici, ima svega nije bas ni jeftino, a nije ni preskupo s obzirom da su komadi dizajnerski i naravno nema ih u drugim radnjama, recimo u odnosu na neke nase dizajnere povoljnije je, ja sam platila extra haljinu sa bolerom 300KM, solidno, ima i nakita lijepog, a oko 20 KM je

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 463
20.4.2011 14:00:36   
Anoniman
user posted image
i na petu od 15 cmuser posted image

(odgovor članu sarisari)
  Neposredna veza do poruke: 464
20.4.2011 14:06:48   
veeseelaa
user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 465
20.4.2011 14:19:29   
canim
user posted image
Meni je ova dvodijelna lijepa, s tim da egipcanke koliko znam vole malo kicasto a ova je prejednostavna tako da ne znam ali eto ko ideja nek se nadje user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 466
20.4.2011 14:31:58   
veeseelaa
user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 467
20.4.2011 14:39:19   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: sarisari

Kakve su cijene u Ljepostvarnici? Ja ne smije da uđem, svidjet će mi se nešto, a nisam pri parama user posted image

sto se tice cijena u Ljepostvarnici, ima svega nije bas ni jeftino, a nije ni preskupo s obzirom da su komadi dizajnerski i naravno nema ih u drugim radnjama, recimo u odnosu na neke nase dizajnere povoljnije je, ja sam platila extra haljinu sa bolerom 300KM, solidno, ima i nakita lijepog, a oko 20 KM je

Ovoga se ja i bojim user posted image Zato sam i pitala. Znači neka me još vani user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 468
5.5.2011 11:08:59   
Anoniman
želim sebi sašiti ovakvu haljinu
user posted image

pomozite mi oko ovog otvora kod grudi, ja nemam šta izbacituser posted image
ne znam kako da ga osmislim ... ružno izgleda kad mi je tu otvoreno samo se kosti videuser posted image user posted image user posted image
Hajd dajte prijedloge

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 469
5.5.2011 11:19:04   
Lejla Ka
Pa nek šnajderica podigne gore više, da izrez ne ide ovako nisko, a ti ubaci dvije naranđe u grudnjak user posted image

P.S. Hoš da ti dam pola?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 470
5.5.2011 11:23:48   
Anoniman
Ne znam nešto ako ga baš pomakne ovako kako je, prema gore da neću biti ukalupljenauser posted image , da mi je neki dobar otvoruser posted image user posted image user posted image ...

a i da prebaciš pola ne bi pomoglouser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 471
5.5.2011 11:27:31   
Hanady RR
ama dogovoriš sa šnajedicom da tu ubaci u taj otvor na predviđeno mjesto spižvice kao u grudnjaku ili frudnjak onaj push up...i odna kad obučeš smao nasloniš taj tvoj ostatak na to i eto te ko na sliciuser posted image

al ovo fakat...

moja kolegica u sve majice na bretele zašiva tako grudnjake push upuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 472
5.5.2011 11:27:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

želim sebi sašiti ovakvu haljinu
user posted image

pomozite mi oko ovog otvora kod grudi, ja nemam šta izbacituser posted image
ne znam kako da ga osmislim ... ružno izgleda kad mi je tu otvoreno samo se kosti videuser posted image user posted image user posted image
Hajd dajte prijedloge

Ja bih pomakla otvor prema dolje...Dobio bi se efekatuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 473
5.5.2011 11:28:28   
Lejla Ka
Pa kad bi popolovile našle bi se dobre B korp. Jesi li zainteresovana user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 474
5.5.2011 11:29:13   
Anoniman

user posted image

Haljina je zaista dobra i boja je pravo moderna.
user posted image za izbor..po mom ukusu.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *