|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
24.3.2011 22:14:35   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

user posted image

Mogu li ja ovu ono 4,5, 4,2 ...

Da vidim prijateljicu u ovome za desetogodišnjicu mature skontala bih da je totalno pukla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a da sam ti ja ta prijateljica,skontala bi da se nakon 10 godina nisam niti malo promjenilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah dobro, ima i ta user posted image
Ali nekako u tom slučaju ne bih mislila da si pukla ako si i prije bila takva. Ali da si za maturu bila umjerena, a poslije 10 godina ovako "pretjerana" definitivno bih mislila da si pukla user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 426
24.3.2011 22:22:55   
veeseelaa
malo je teže da će ove što imaju 40 kg s krevetom izgledati tetastouser posted image user posted image
malo punačkije, s bembelim obrazima mogu sebe baciti u tetasti stil

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 427
25.3.2011 9:54:34   
Anoniman
Vesela, sve je u nacinu prezentacije.
Kad je neko sporaĆ, s vjestackim pokretima, bez osmijeha, s pricom koja tuŠi....sta god da obuce i koliko god da ima kilograma ...teta je teta.
Ja se jezim od teta.

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 428
11.4.2011 23:13:15   
new mama
E zene trebam pomoc,gdje ima kupiti haljina onako klasicnih po mogucnosti crno ili ljubicas_touser posted image imam neku svadbu u maju pa da znam gdje da trazimuser posted image

< Poruku je uredio new mama -- 11.4.2011 23:20:16 >

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 429
11.4.2011 23:17:55   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: new mama

E zene trebam pomoc,gdje ima kupiti haljina onako kalsicnih po mogucnosti crno ili ljubicastouser posted image ,klasicne,imam neku svadbu u maju pa da znam gdje da trazimuser posted image

molim te otiđi do radnje u robotu u hrasnom...na prvom spartu prije one apoteke iznad mareketa...znači na desnu stranu...tu bude cijena da ti pamet stane la ja sma nedavno uzela haljinu crnu klasičnu lađa vrat kimono rukav ima ušitke i oko rikava ubačen kao porub od laka...dužina na pola koljena ali s emože štimati i na iznad koljena...i dođe super crni kaiš kombinacija sa lakom...
platila sma je 60KM a nakon veselja ona ima mogućnosti da s ekombinuje sa jaknama, sakoima košuljama bez kaiša na mnogo načina....
ja nisma sigurna ima li ih još...ja kada sam svoju uzela ostalo je još 2 komada na ofingerima...

coton....

a sad ću ti na Fb poslaz jedna link...da malo prošnjuhaš i tuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 430
11.4.2011 23:18:08   
Anoniman

E zene trebam pomoc,gdje ima kupiti haljina onako kalsicnih po mogucnosti crno ili ljubicastouser posted image ,klasicne,imam neku svadbu u maju pa da znam gdje da trazimuser posted image
mango i stefanel

(odgovor članu new mama)
  Neposredna veza do poruke: 431
11.4.2011 23:21:50   
new mama
Hvala zene,ma ne bih nesto skupo,jer ja cu to obuci jednom,dvaput i to je to,a kontala prekosutra malo snjuhati,pa da znam gdje da idemuser posted image
Hanady koji Robot,stari ili noviuser posted image

< Poruku je uredio new mama -- 11.4.2011 23:22:45 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 432
11.4.2011 23:24:38   
Hanady RR

Hvala zene,ma ne bih nesto skupo,jer ja cu to obuci jednom,dvaput i to je to,a kontala prekosutra malo snjuhati,pa da znam gdje da idemuser posted image
Hanady koji Robot,stari ili noviuser posted image

ma stari u azize šaćirbegović

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 433
11.4.2011 23:26:55   
new mama
Ok,hvalauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 434
11.4.2011 23:28:43   
myb@by
U ovoj radnji sto ti je Hanady rekla sam kupila haljinu za dodjelu diplome. Platila je 45 km, ma odlicna je. Otiđi i u new yorker, i tamo ima lijepih haljinica.user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 435
11.4.2011 23:36:28   
Visnja RR
pogledaj Coton (mada se vec probralo),Mango, u Robotu  sto hanady spomenu... newyorker je malo kicast...
imaju dva butika u Unitiku pa pogledaj...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 436
12.4.2011 0:17:40   
Hanady RR
ja u newyorkeru ništa ne nađem sebiuser posted image
il sma smotana il ne nalazim ništa za sebeuser posted image

e da obavezno u mango u alti odtiđi sniženje je...saznadoh večera na kafi pa pošetah...istina je...al sam djecom ništa ne probah..ostale mi oči na jednoj haljini-tunika boja bijele kafe

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 437
12.4.2011 1:20:52   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja u newyorkeru ništa ne nađem sebi[sm=smiley36.gif]
il sma smotana il ne nalazim ništa za sebeuser posted image

e da obavezno u mango u alti odtiđi sniženje je...saznadoh večera na kafi pa pošetah...istina je...al sam djecom ništa ne probah..ostale mi oči na jednoj haljini-tunika boja bijele kafe

Ja u skoro svakoj radnji nađem ponešto za sebe user posted image . U new yorkeru sam prosle godine za prijateljicinu svadbu nasla prelijepu crnu haljinu user posted image .

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 438
12.4.2011 8:18:44   
veeseelaa
meni je suprug neki dan kupio dvije bijele haljine, gdje je kupio neznam
Jedna je uska do koljena bez rukava odnosno bretela (baš za noćni izlazak) a druga je široka od ispod grudi do koljena i ima dva džepa i još mi je rekao ovu drugu možeš nositi u trudnoći user posted image user posted image user posted image
ja definitivno više ništa neću kupovati jer iskreno odjeće, obuće, tašni, veša, čarapa i sl imam ko u priči

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 439
12.4.2011 8:41:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

mango i stefanel

ja samo da se ispravim..ne stafenel nego sisleyuser posted image user posted image ...vazda mijesam to dvoje...a kod nas stefanela ni nema koliko ja znamuser posted image

meni garderobe nikad dosta...to je neki moj fetisuser posted image ...za cipelama ne sizim...ali zato za pantolama, pogotovi dzins, majicama &co...a jos sam nakon trudnoce ispraznila ormar jer sam mislila da se vise nikad necu vratiti u staru linijuuser posted image ...sve mahom beneton, sisley, mango, miss sixtyuser posted image user posted image ove moje mrsavice drugarice sve pograbise...a ja sad jadnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 440
12.4.2011 11:30:46   
leli§
zar nema stefanel u BBI-u??? ja se taman nameracila da ce me zateci kakvo ludo snizenje u toj prodavniciuser posted image  znaci nista ako su ga zatvorili...valaj mi opet nekoga maltretirati...

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 441
12.4.2011 11:36:13   
leli§
za sve one koje imaju priliku da se lezernije oblace...moja najdraza nu i staff user posted image  jos kad bi bilo kakvih ludih para da se bacaju na ove krpice user posted image

http://www.nu-woman.dk/inspiration-32244.htm

I can feel it everywhere

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 442
12.4.2011 12:44:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leli§

zar nema stefanel u BBI-u??? ja se taman nameracila da ce me zateci kakvo ludo snizenje u toj prodavniciuser posted image  znaci nista ako su ga zatvorili...valaj mi opet nekoga maltretirati...
e moguce da ima u bbi...ja u bbi idem samo po djecijim radnjamauser posted image user posted image

znam da vise neIma miss sixty...oni imaju haos pantole...koje meni odlicno stoje...pa sam jako tuznauser posted image

a gdje ima ovih stvarcica za kupitiuser posted image sto si link stavila...dzasvi mi se ove pantole s dzepovima sastrane

(odgovor članu leli§)
  Neposredna veza do poruke: 443
12.4.2011 13:36:46   
megi
zene
gdje ima kupiti haljina ali za tesku kategoriju znaci 44 broj

sve danas sto sam vidjela je 38 max

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 444
12.4.2011 17:19:30   
leli§
dadada--vidje li ti onu mapu kod njih...ima u cijeloj europi samo balkan i portugal nemaju prodavniceuser posted image user posted image  (izuzimam istocnu evropuuser posted image ) mislim da se treba kod nekoga vani zaroviti...ja naisla na jednu prodavnicu kad sam bila na putu i probala neku haljinu (125 eura na snizenjuuser posted image  jeste bila ludilo ali mi vala nije bila ni za ovih money money)...odjeca je mrak a cijene su dati mrak padne na oci...bar na srednjem istoku ne znam za EU treba bas provjeriti

I can feel it everywhere

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 445
14.4.2011 10:08:57   
new mama
Evo mene poslije hodanja juce cijeli danuser posted image ,na kraju sam kupila haljinu u Zari,mada mi se jedna pravooooo svidjela u Belisimi,ljubicasta,klasika uz tijelo do pola koljena,ali samo 36 vel. a uvukla sam se ja u nju,ali puca,imam osjecaj kad bi sjela da bi popucala po savovimauser posted image ,a kostala je 39 km,tako mi je zao...user posted image E sad ova sto sam kupila je crna na tanke tregere,uska do struka,a onda se siri,malo iznad koljena,e sad kontala sam crne cipele uz nju,a sta ostalo,koji nakit da stavim i sta uz nju gore obuci,jer je bas otvorena,ako nadjem neku sliku haljine pa cu svatiti da mi date neki savjetuser posted image

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 446
17.4.2011 13:34:00   
Hanady RR
Hoće li ta slika...da kombinujemouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 447
17.4.2011 21:52:30   
Hannan

e moguce da ima u bbi...ja u bbi idem samo po djecijim radnjamauser posted image user posted image

znam da vise neIma miss sixty...oni imaju haos pantole...koje meni odlicno stoje...pa sam jako tuznauser posted image

a gdje ima ovih stvarcica za kupitiuser posted image sto si link stavila...dzasvi mi se ove pantole s dzepovima sastrane

dadada, nemoj biti tuzna, evo neko ko prodaje njihovu odjecu :

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001483828652

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 448
17.4.2011 22:18:50   
teacher75

ja sam ih nosala prije udaje, sad mi vise ne mogu, sve sam podijelilauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 449
19.4.2011 14:58:51   
sarisari
ako je neka specijalna svadba u pitanju, ja sam prosle godine kupila za jednu svadbu, u "Ljepostvarnici" radnja se nalazi iza Vjecne vatre preko puta pošte u onoj ulici lijevo od Vatre drži je Belma ona je inace kostimograf i extra su haljine, unikati, a ako ti se nista ne dopada moze ti i po narudjbi nesto izdizajnirati i sašiti

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *