|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
5.5.2011 11:36:41   
Anoniman
ne zezajte meuser posted image , da se razumijemo trebala sam odmah reć a ne ići okolo, ne volim ja ba ovakve siseuser posted image user posted image user posted image , napuhano brate... nije ba da ja nemamuser posted image user posted image user posted image

izgleda da ću morat tušit šnajdericu jadna ona, valjda ima iskustva možda mi šta predloži što me fascinira...

pahuljice ja se ne mogu da odlučim hoćul crvenu ili baš ovakvu ali teško mi naći materijal ovakav a crveni sam već našla...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 476
5.5.2011 11:37:39   
isabella
ma nije mi vala ni ova nesto prsata to bas ovaj izrez daje efekat da su povece a evo i ja ti dam vise od pola user posted image user posted image user posted image a haljina je vrh

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 477
5.5.2011 11:39:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isabella

ma nije mi vala ni ova nesto prsata to bas ovaj izrez daje efekat da su povece a evo i ja ti dam vise od pola user posted image user posted image user posted image a haljina je vrh

blago meniuser posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 478
5.5.2011 11:40:13   
Anoniman
Dobro si Isabella, ni prsata, ali je mudra, pa ih je podiglauser posted image

Breskva, mozda bi tebi i bila efektnija crvena boja...ti crnka... bices wow

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 479
5.5.2011 11:40:13   
Lejla Ka
Otvaramo temu "Ko hoće popola si*a?" user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 480
5.5.2011 11:40:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Otvaramo temu "Ko hoće popola si*a?" user posted image

to moze pod BBuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 481
5.5.2011 11:44:22   
isabella
user posted image user posted image user posted image eh bas podigla i bogami izrez je napola pa se dobije utisak da su velike a ja se evo javljam kome treba malo vise od pola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 482
9.5.2011 14:11:10   
R&T@
Evo i moje "maturske"...napokonuser posted image ...
user posted image  
user posted image  

Sad pomoziteuser posted image
Kakve sandale? Da li carape? Kakav nakit?...

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 483
9.5.2011 14:12:25   
Anoniman
tajra prelijepa je haljinica user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 484
9.5.2011 14:13:04   
Malenaoduvijek
tajra, bas je lijepa.

jesi ti crna ili plava?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 485
9.5.2011 14:15:59   
Lady26
Meni se svidja mnogooooo user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja bih carape boje noge, neke lijepe nausnice, onako da vise, diskretan lancic i mozda sat ako nosis, ako ne onda narukvicu...e sandale.... user posted image
njih kombinuj uz tasnu.... user posted image jesam ti pomogla....

< Poruku je uredio Lady26 -- 9.5.2011 14:17:58 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 486
9.5.2011 14:16:11   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tajrauser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 487
9.5.2011 14:17:24   
koka i po
e nek si metla user posted image ..
haljina je predivna i pomalo jednostavna ...za moj pojam..user posted image ..
e sad ti treba nesto da od jednostavnog napravi posebno user posted image ..
carape ...svilenkaste .jedva primjetne...ali obrij noge user posted image ..
sandalice...na petu naravno....crne i pomalo neobicne ....mozda sa kojim modnim detaljem na njima ..
nausnice...ne visece nego diskretne ...najbolje malo vece sa kakvim kamencicima i crni svileni sal oko vrata onako ogrnt samo fola radi...
eto....bolje da te ja ne oblacim user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 488
9.5.2011 14:19:01   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Evo i moje "maturske"...napokonuser posted image ...
user posted image  
user posted image  

Sad pomoziteuser posted image
Kakve sandale? Da li carape? Kakav nakit?...

ja bih preko svega ogrnula jedan njezni pareo (tamno maslinasto zeleni) i u boji parea zenstvene sandalice ( ne ove sa debelim kaisevima oko gleznja u kojim noga ko kopito izgleda)... carape da ali najtanje moguce da se i ne vide na nozi.. pismo torbica u istoj boji...a nakit diskretan: oko vrata i narukvicu
ti si njezna zena i nek  i stil bude njezan i zenstven...

< Poruku je uredio Visnja RR -- 9.5.2011 14:21:23 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 489
9.5.2011 14:22:17   
koka i po
dobro si Visnja....zenstveno i njezno za njeznu zenu user posted image ...
a dobro bi bilo otvoriti temu Stilski savjeti za malo "grublje" zene user posted image ..
bas me interesuje u sta bi mene obukle user posted image ..
sala mala....da ti brigu otjeram user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 490
9.5.2011 14:28:05   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: koka i po

dobro si Visnja....zenstveno i njezno za njeznu zenu user posted image ...
a dobro bi bilo otvoriti temu Stilski savjeti za malo "grublje" zene user posted image ..
bas me interesuje u sta bi mene obukle user posted image ..
sala mala....da ti brigu otjeram user posted image

ti nisi gruba, ne lupaj user posted image
a evo za tebe (a i za mene) user posted image
user posted image

03.04.`08

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 491
9.5.2011 14:30:18   
Lady26
Visnja hajd i jednu za mene, da idem u soping user posted image user posted image
Ja vise ne znam sta mi stoji a sta ne, sta mi se svidi za moje kile nema broja....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 492
9.5.2011 14:31:48   
Anoniman
hmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tajra haljina je super imam slicnuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e sad ni slucajno hulahopke jer ces cijelu vece provesti povlaceci haljinu kao jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samostojece carape su vec druga prica i idealan izbor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad cemo traziti sandale,jel imas neke u planu ili trebas u sopinguser posted image

Neposredna veza do poruke: 493
9.5.2011 14:32:38   
Anoniman
Tajra slatka ti je haljinica, evo našla sam ti neke slične da se možeš orijentisati zbog kombinacije boja... znači ili crna ili srebrna
user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 494
9.5.2011 14:33:53   
koka i po
jah...thank you user posted image user posted image user posted image ....mm cesto kaze da sam ko JNA oficir user posted image
sreca pa imamo dobre noge user posted image ....
ipak ...za mene nesto vise sportski ...

Neposredna veza do poruke: 495
9.5.2011 14:34:25   
R&T@
Hvalauser posted image

Rekoh na drugoj temi da sam 99,9% sigurna da ucenice nece birati ovakve haljine jer su im tetasteuser posted image

Uz nju imam bolero u istoj boji, ali su mi onda problem sandale...
bojim se da crne izgledaju pregrubo, aliuser posted image

Nausnice ne nosim jer imam kompleks klempavih usijuuser posted image user posted image user posted image

Visnja, tvoj savjet s maslinastozelenom me zamisliouser posted image , ali u ovoj nasoj "selendri" daj boze da nadjem sandale u toj boji...

Mala, nisam ni crna ni plava...smedja sam...user posted image doduse svijetlouser posted image

Dadada, ti znas sta mi treba uz ovu haljinuuser posted image user posted image user posted image

Koko, ne diraj mi samu sebeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 496
9.5.2011 14:38:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Hvalauser posted image

Rekoh na drugoj temi da sam 99,9% sigurna da ucenice nece birati ovakve haljine jer su im tetasteuser posted image

Uz nju imam bolero u istoj boji, ali su mi onda problem sandale...
bojim se da crne izgledaju pregrubo, aliuser posted image

Nausnice ne nosim jer imam kompleks klempavih usijuuser posted image user posted image user posted image

Visnja, tvoj savjet s maslinastozelenom me zamisliouser posted image , ali u ovoj nasoj "selendri" daj boze da nadjem sandale u toj boji...

Mala, nisam ni crna ni plava...smedja sam...user posted image doduse svijetlouser posted image

Dadada, ti znas sta mi treba uz ovu haljinuuser posted image user posted image user posted image

Koko, ne diraj mi samu sebeuser posted image

znam...znamuser posted image user posted image user posted image user posted image ...cekaju teuser posted image user posted image

crne ja ne bih niposto...meni uz ovo idu i srebrene...ali ne sljastece...ona neka izmedju zlata i srebra...koja je to boja...hmmm...nemam pojmauser posted image ...haj sad imam citav dan o cemu dumat...umjesto da ucim...tenkju tajrauser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 497
9.5.2011 14:39:15   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Breskva

Tajra slatka ti je haljinica, evo našla sam ti neke slične da se možeš orijentisati zbog kombinacije boja... znači ili crna ili srebrna

user posted image

Svidja mi se kombinacija sa srebrenim...
mozda srebrene sandale, sto tanje, pa mi ne trebaju carape i srebreni nakit...

Ali da ne bude "papanski"user posted image user posted image user posted image

Noa, moram kupiti sandale...
Pomozi...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 498
9.5.2011 14:41:09   
Anoniman
eh idu sandale iz Bateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ih platila 109 km a sad su 69user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 499
9.5.2011 14:42:14   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Lady26

Visnja hajd i jednu za mene, da idem u soping user posted image user posted image
Ja vise ne znam sta mi stoji a sta ne, sta mi se svidi za moje kile nema broja....

evo uz svjetlo sivu tasni i sandalice...obozavama sve nijanse sive
user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *