|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
23.4.2011 22:10:50   
AAvalon
happysmile, ja nisam radila kolposkopiju i ne znam cijenu, ali jedno ti mogu reci - a to je da te u ordinaciji Balic nece levatiti sa cijenom... uvijek mozes nazvati i pitati sestre za cijenu, a i cjenik stoji okacen kod vrata, tako da se sve zna...

Dum spiro spero

(odgovor članu happysmile)
Neposredna veza do poruke: 901
23.4.2011 23:03:19   
cooki
Draga heppy nisi jedina opljačkana od hajdar user posted image ti pričaš a ona tjera po svom ja sam prvi HSG radila kodnje kojo je bio navodno prohodan i nakon toga nazovi inseminacije dok nisam skužila da je to za nju samo biznis dok nisam otižla kod Mehmedbašića i tek onda vidjela štoje ustvari prava inseminacija mada mi nije nion nešto bolji od njei tako godinama lutala od dok do dok sa tim njeni urednim HSG i kljukali me raznim klomifenima,dabrostonima itd dok mi u Beogradu Jevremovoj dok nije rekla po urađenom uz sumnja da su jajovodi prohodni tad još nisam znala za Baliće. kad sam otišla kod njih doktor je predložio da uradimo HSG kad je vidio sve te nalaze i ispostavilo se da su zapušeni i na lijevoj strani saltosalpings eto to tije moje iskustvo sa user posted image moj ti je savjet da pređes kod Balića pa ćeš vidje što su dok.želim ti da što prije ugledaš plususer posted image

< Poruku je uredio cooki -- 23.4.2011 23:16:32 >

Neposredna veza do poruke: 902
25.4.2011 7:51:10   
orange 00
Kolposkopija kosta 70 KM, a PAPA 50 KM.

A za dr. Balic, hmmm, ne znam, imaju jako veliku uspjesnost u VTO postupcima, ipak, mene je pustila u 2 postupka VTO sa hidrosalpingsom, a kako sam kasnije saznala to se nigdje ne radi. Voljela sam da mi je odmah savjetovala da ih odstranim prije postupaka da dzaba ne trosim 12.000 KM za nesto sto je od pocetka osudjeno na neuspjeh. Ipak 12.000 KM nije malo i sada evo bez para i uspjeha, kontam kako dalje i odakle navuci pare za sljedeci postupak.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.4.2011 8:41:15 >

Neposredna veza do poruke: 903
25.4.2011 10:19:15   
happysmile
orange hvala na odgovoruuser posted image user posted image
a malo mi cudno kako te je pustila u postupak, a da prethodno nije radila hsg da se vidi prohodnostuser posted image user posted image user posted image
ja sam postala takva da ja doktorima podjem sugerisati sta hocu da se uradi, ne cekam ja vise da mi se ko smiluje da mi objasnjava i pojasnjava, uradi ti meni sta hocu pa da sam ja mirna.
a orange jos jedno pitanje ako budes znala koliko hsg kosta kod njih?
hvala ti unaprijed
ljubac

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 904
25.4.2011 12:43:59   
orange 00
Mislim da kosta 250 KM, al nisam 100% sigurna.

A joooj draga, ako dam 6000 KM za citav postupak, ocekujem makar iskrenost i profesionalnost, makar to. Ako cu ja biti sama svoj doktor e jbg, onda sta ce mi oni, dajes pare da budes sam sebi doktor. Ma sve je to...

Neposredna veza do poruke: 905
25.4.2011 13:35:19   
happysmile

IZVORNA PORUKA: orange 00

Mislim da kosta 250 KM, al nisam 100% sigurna.

A joooj draga, ako dam 6000 KM za citav postupak, ocekujem makar iskrenost i profesionalnost, makar to. Ako cu ja biti sama svoj doktor e jbg, onda sta ce mi oni, dajes pare da budes sam sebi doktor. Ma sve je to...

tako mi je stalno, namjenjala sam se ginekologa ko niko za cijeli zivot, pa se pitam jel' do mene il je do njihuser posted image user posted image
nece bona orange niko povesti racuna o tebi samoj ako ences ti, meni moja BIVSA dr. rece kad sam joj pomenula da necu hsg bez ponovnog nalaza briseva i pape, kaze ne trebas se ti nista raspitivati i citati to je moj posao. ja ostadohuser posted image user posted image mislim se samo ti meni pricaj ja cu po svom.
dodjem joj ko broj milim da je napamet naucila sa svima isto prica

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 906
25.4.2011 17:20:39   
cooki
Orange nemora da znači odstranila sam ja lijevi jajovod na kom sam imala sactosalpings pa opet tri neuspjela pokušaja doduše drugi je bila biohemiska koga hoće,njemu uspije od prvi put

Neposredna veza do poruke: 907
26.4.2011 9:31:06   
mala75
250 KM je HSG kod Balića i meni su davno prije oni rekli da su mi oba začepljena a naravno dr Hajder je to pobila i rekla da nisu pa me "krkala" inseminacijama a onda i mehmedbašić. a sad kad gledam kontam da su Balići u pravu i da je taj tubarni (kako dr reče) uzrok što do sada nisam ostajala u drugom stanju.

(odgovor članu cooki)
Neposredna veza do poruke: 908
26.4.2011 9:36:09   
happysmile
Ja za tu dr. Hajder stvrano vise nemam rijeci...A za Balice citajuci po ovim postovima zakljucujem da im nije interes samo uzeti novac, nego lijeciti i izlijeciti. Ja se iskreno nadam da necu s njima imati lose iskustvo kao s pomenutom Hajder

< Poruku je uredio malena27 RR -- 6.5.2011 8:52:09 >

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 909
26.4.2011 19:11:39   
@malena@
ooo cujem da se pise o doticnoj dr hajderuser posted image ako se moze reci da je doktorica..to je jedna brbljivica prava nemozes dobiti rijeci od nje uopce neslusa sta je tvoj problem samo ona prica žkako je ona dobra ,humana i bla bla,FUJ... i meni je mahnula dosta love 2 postupka mjesec za mjesec ih radila i nezivo punkciju pacenje da umres sama radi i biolog ma grozota BALICI su za nju pravi strucnjaci.

Neposredna veza do poruke: 910
27.4.2011 7:35:13   
gazela08
Molim djevojke koje u maju idu na transfer "odmrzlica" da nam jave kako se osjecaju...imaju li kakav dogovor sa doktorom....ili na pp...ja sam u planu za to ali kao da nisam..nesto nemam specijalni osjecaj da me uopste to ocekujeuser posted image
Nekih obaveza sam sebi "natovarila" te sam se pravo okupirala s tim i nemam kad da mislimuser posted image  i  osjecam se bas dobro
pozzz za sve

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 911
27.4.2011 10:15:45   
mala75
najbolje je kad se nenadaš a ono se desi, nadam se da će ti tako i biti. držim palčeveuser posted image user posted image

(odgovor članu gazela08)
Neposredna veza do poruke: 912
27.4.2011 10:22:47   
gazela08
mala75, hvala ti puno...ti si mi također primjer da uspjeh postoji...molim dragog Boga da i mi tako uzivamo kao ti..kako se osjecas, ima li mucnina ili sl?

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 913
27.4.2011 12:43:09   
@malena@
ma sta je onda kod mene ja nemam ni jednog jajovoda davno mi odstranjena a tri propala postupka sta li je onda kod mene.

(odgovor članu gazela08)
Neposredna veza do poruke: 914
27.4.2011 14:18:24   
gazela08
draga @malena@! Ti si heroj! Svaka ti cast na borbi!! gdje nalazis energiju za sve do sada sto si uradila?!!

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 915
27.4.2011 15:03:34   
@malena@
ma neznam ni ja i ja se divim sama sebi imala 3 operacije i tri propala postupka i evo opet se spremam za maj ako BGD.ali eto dragi Allah mi daje neku snagu da se borim a ima samo 24 god. i tako trebamo sve neodustajat sabur i polako idemo dalje sve zajedno..user posted image user posted image

< Poruku je uredio @malena@ -- 27.4.2011 15:05:06 >

(odgovor članu gazela08)
Neposredna veza do poruke: 916
28.4.2011 14:23:36   
gazela08
Ah @malena@ Ti si sjajna mlada dama..puna snage i volje i to ce se sigurno isplatiti!!! user posted image user posted image user posted image
Jesi li jajovode i sva tri postupka radila kod Balića? Kolegicu imam koja se koleba sta ce sa jajovodima...za sada je u Mariboru na tretmanu...te puno joj i ne pomazu pa je odustala i sada zeli samo cajeve da pije...preporucila sam ja njoj Baliće ali ona je totalno izgubila povjerenje u nase ljekare te ju je strah i njih...pa kad stignes javi mi molim te...
Cuvam nam svima fige za maj!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 917
28.4.2011 19:27:47   
mala75
ja sam za sad OK, uzela sam bolovanje i ako to nije bila doktoricina ideja nego moja pa sad ležim, čitam, izađem prošetam pa opet sve ponovo, mučnina zasad nemam samo sam gladna pojedem sve što mi dođe pod ruku.
vama želim od sveg srca da naredni postupci prođu uspješno.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 6.5.2011 8:52:21 >

(odgovor članu gazela08)
Neposredna veza do poruke: 918
28.4.2011 19:55:51   
@malena@
gazela08 - jedan jajovod mi je odstranjen u 2008 godini a drugi u 2009 imala sam dvije vanamtericne trudnoce pa su morali, user posted image user posted image imala sam dva postupka neuspjela kod hajderke a treci kod balica i on nije uspio i sad se spremam za jos jedan kod balica u maju nadam se da ce dragi Allah i meni ovaj put podarit user posted image kao i svim nama da ostanemo user posted image ...

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 919
29.4.2011 9:58:19   
lamama
Malena neka ti je sa srećom sada u maju, evo i ja sam ilmala 2 vanmaterične ali na jednom jajovodu, 2003 gdje su odstranili pola jajovoda, pa je 2008 bila još jedna na drugom, zatim još jedna u rogu maternice, eto i ja završih na 3 interventne operacije, zatim dvije dijagnostičbe, znači pet operacija, i dva neuspjela pokušaja vantjelesne u Mariboru, ali idem dalje i borim se.

Nadam se da ću nekada doći do svoje toliko željene bebice!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 920
5.5.2011 13:36:36   
happysmile
sljedece srijede 11.05. imam zakazan termin kod balica, za papu, briseve i kolposkopiju, pa cemo da vidimo

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 921
6.5.2011 9:06:40   
gazela08
Svim curama koje su u maju na programu za punkcije i transfere od srca zelim sve najbolje i da ako Bog da ugledamo svoje plusiceuser posted image user posted image user posted image  i za  vas sve veeeliki user posted image

Neposredna veza do poruke: 922
6.5.2011 9:09:29   
mala75
pridružujem se željema za uspjeh u maju svima koji su u postupku.

(odgovor članu gazela08)
Neposredna veza do poruke: 923
6.5.2011 14:19:54   
Alhemicarka
Koje briseve sve Balići rade? Rade li vaginalni i cervikalni bris na ureaplazmu i mikoplazmu?

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 924
6.5.2011 14:21:29   
happysmile
alhemicarka to ti treba reci neko ko je bio vec tamo, ja nisam ja idem u srijedu tek prvi put, a ako neko ne zna mogu ti ja pitati pa javiti sljed. sedmice, ako ti nije dugo za cekati

(odgovor članu Alhemicarka)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vaginoleta Geomix
mamina enica

Da li ste ikada koristili vaginolete Geomix?

Da (37%)

Ne (63%)

Broj svih glasova: 71

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *