|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  353 354 [355] 356 357   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
3.5.2011 22:04:02   
Anoniman
Imas u newyorkeru super sa kao onim prevrnutim pojasom, ja kupial kad sam sa Anom trudna i nosim je i sada, extra je, danas sam vidjela da ih ima jos.

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 8851
3.5.2011 22:05:25   
animagical
eh i ja sam bila, zato sad nista i nemamuser posted image a mrsko mi da oblacim farmerke za izaci do prodavnice ili tako sta...narocito mi se mrsko presvlaciti kad idem kod mame,  ono realno idem autom a i sve je vec vidjala...a ja neuflekanu nemam!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8852
3.5.2011 22:06:52   
palachinken
Ima u FISu tih donjih dijelova more. Doduse ni ja vani nikad nisam u trenerci, ja vazda u helankama, trudna ili ne user posted image ali se inače tu opskrbljujem trenerkama.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8853
3.5.2011 22:12:46   
animagical
ja bih voljela helanke, ali meni sve dodju do pola listova, pa me to em nervira em mi je hladno tako hodati.... nikad nisam nasla duge helanke, do gleznjeva... ma ja i ne znam nista osim farmerki da nosimuser posted image a sad mi tesko da se sagnem kad ih oblacim, stvarno moracu kupiti trenerkuuser posted image hvala jelo vidjecu i na ciglanama

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8854
3.5.2011 22:25:02   
palachinken
Mom stilu oblačenja baš odgovara trudnoća user posted image I prije sam najviše nosila helanke i tunike, one ciganske suknje do poda i haljinice sječene ispod sisa itd isl
tako da, sad kad je urijalo, puna sam odjeće user posted image A za 'pokući' su mi zako one aladinke-hlače. sa turom do koljena, našla za petaka u azelu, pamučne, lagane, labave...samo ne mogu se u njima vani zamisliti. Ionako sam sebi ko morž, a sad bih bila ko us?*=!#$n morž user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8855
3.5.2011 22:36:24   
honey bunny
drage moje hvala vam puno na čestitkama, mi smo hvala Bogu dobro, sad je mala malo zaspala, a ja da vam se malo javim. Kasnije nekad ću vam detaljnije ako vas sta bude zanimalo, pusačauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8856
3.5.2011 22:50:46   
Selma.A.M
Hej Honey stigla se javiti,ma svaka čast....Nadam se da sdte ti i bebi ok,i da rana puno ne boli.....

Vidim priča se sportskoj trudničkoj opremi,ja sam prije par dana rekla mužu da trebam sebi naći kakvu trenerku i one sportske,široke majce kratki rukava i patike ,ma milina,a uvijek sam više bila sportski tip,elegancija samo po potrebi user posted image ....Imam i dugih ciganski suknji ali majce što bi mogle uz njih nemam user posted image

Palachinken, ja ću kozmetiku za bebu uzimati kada budem 7-8 mjesec...... I to ništa puno....

Hipp šampon u DM-u,Pavlović kremu u apoteci,bivacin,alkohol i sterilne gaze (za pupak) u apoteci i Pelene gdje bude jeftinije user posted image ,maramice isto u DM-u i to je to za bebicu mi više i ne treba,makazice imam od malca,cuclu ću u apoteci (Nuk-ovu) i držač za pipu u DM-u .....Eto to je moj spisak za bebija user posted image

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 8857
3.5.2011 23:04:33   
enči80
Ja sam isto kontala od sljedećeg mjeseca početi kupovati tj.nadopunjavati ovo šta imam jer bogami idu topliji dani i bit će teško hodati.
http://www.bimaco.net/thumb.ashx?i=1a97spne-loving''hug-with-plug-sprint.jpg&w=470&h=354

Da li je neka od vas imala već ovu stvar i da li se može naći jeftinije jer će mi ipak trebati 2user posted image ?Cijena:230Kmuser posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 3.5.2011 23:09:24 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8858
3.5.2011 23:23:54   
Skvo RR
Sta ti je enci ovo...meni nesto ne moze da se otvori slika.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 8859
3.5.2011 23:26:56   
Anoniman
Sta je ovo niko nece mojih palacinaka, a ne znate kako su ukusni user posted image

Enci i ja htjedoh pitati sta ti je ovo, meni kao neka ogledala pokazuje kad otvorim?!

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 8860
3.5.2011 23:28:59   
Skvo RR
Ja bi sada palacinke....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8861
3.5.2011 23:33:05   
Anoniman
Ako si gdje u blizini bujrum, ima ih jos user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 8862
3.5.2011 23:36:14   
Skvo RR
Ne mogu da napustim gnijezdo...user posted image user posted image user posted image user posted image pilic mi spava..ali da soliram "doletila bi"...user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8863
3.5.2011 23:40:08   
Selma.A.M
Slaba nam danas treća smjena user posted image ...........
Joj JelenaT nebih da sam nekulturna ali ja stvarno ne mogu,eh ako su sa euro-kremom i keksom eh našlo bi se mjesta user posted image
Ono kod Enči je kao ona baby stolica na ljuljanje za tek rođene bebe ako znate o čemu pričam...........
Mene nešto rebra bole i pluća i želudac za pobudaliti.................A čekam opet 1 sat da obavim ono sa vaginaletama pa na spavanje (tako sam umorna )

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8864
3.5.2011 23:40:45   
Anoniman
Ja inace obozavam palacinke, ali maloprije bili u kupovini i uzimam onu mljevenu plazmu, veliko pakovanje i na njima palacinci, tako mi a krenulo, jedva sam cekala da dijete u krevet stavim pa da napravimuser posted image

Sta nam je ovo sa trecom smjenom?

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 8865
3.5.2011 23:41:45   
Skvo RR
Joj i ja sa vaginaletama...utrogestan,...user posted image hebote od pocetka trudnoce po 2 guram...zlo mi je od njih...user posted image

Neposredna veza do poruke: 8866
3.5.2011 23:43:21   
Anoniman
Selma mm sam mazala sa nutelom, a meni sa takovo eurocremom i plazmom, jos koji ostao, sad cu ih nafilovati i u frizider, pa samo ujutru ispohovati.

Enci ako je graco ljuljaska na baterije...ja sam vec pisala da se meni bas, bas isplatila, ova nasa je bila prosle godien u februaru oko 300km i dan danas je koristimo.
ps. ni ja ne vidim sliku, pa nagadjam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8867
3.5.2011 23:54:03   
Selma.A.M
Jelena na slici je ljuljaška na baterije baš ali da li je Gracova ne znam,a ja kako razumih ona traži jeftinije jer joj trebaju dvije,ajde javit će se ona sutra pa budemo saznali...........
Skvo ja tek drugu noć stavljam a već mi muka od njih user posted image
Jelena Takovo krem mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nemoj em nemam plazme em mi je kasno za palačinke da pravim mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ..........user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8868
4.5.2011 0:12:45   
Selma.A.M
Evo mene u 27 nedelji user posted image user posted image  još 14 nedelja ako izdržimo do termina,a još 10 ako krene odmah sa početaka user posted image user posted image user posted image ,valja mi se tješiti .............
Odoh spavati,pišemo se sutra user posted image

Palachinken pratim te user posted image
Jelena hajde za mnom user posted image

Laku-noć,ako vas ima budnih

Neposredna veza do poruke: 8869
4.5.2011 6:56:02   
sweet insanity
Selma, cestitke na 27. sedmiciuser posted image Ja se nesto rnao probudi, presjeko me stomak, kad sjetim se uh pa kod Selme je vak krenulo al se sjetim da sam pred spavanje pojela 2 jabuke pa kontam da je od toga. Ne znam sto sam uranila vak, doduse nisam kasno legla ai nervoza pred pregled garant......Jutro svima i izvolite kafivu one koje pijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8870
4.5.2011 9:05:08   
Anoniman
Selma cestitam na ulasku u 27. nedjelju user posted image
Sweet srecno danas na pregledu, a i sutra user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 8871
4.5.2011 9:09:54   
Skvo RR
Selma..cestitam i ja....

Kako ste mi zenice? Ja turobnog dana...user posted image Dosadno do bola....Umce gleda crtani..a ja kontam sta bi radila....user posted image Imam rucak (juce kuhala kupus)...pa me mama zeza, garant ces onda neki kolac praviti...a i pravila bi, ali bi i nesto novo probala....Ima li ko kakav zgodan recept? Bez nekog velikog zahmeta...cca spremna jedno 1h da utrosim...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8872
4.5.2011 9:15:16   
Anoniman
Skvo i ja isto kontam, sta da kuvam danas da utrosim vrijeme user posted image , samo ja bih i slatko i slano.

Ne znam jesi li pravila onaj "cokolada u cetiri boje" meni je ja mislim honay stavila link i odusevljeni su svi njim bili, a lagan je za napraviti.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 8873
4.5.2011 9:18:09   
Skvo RR
Nisam....eto ideje. i treba mi nesto da budu svi a pogotovo ja odusevljena..THX jelena...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gdje mogu naci recept?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8874
4.5.2011 9:19:39   
Anoniman
Ja pravila za Vaskrs pojeo se za cas. Evo link.

http://www.coolinarika.com/recept/cokolada-u-cetiri-boje/

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 8875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  353 354 [355] 356 357   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  353 354 [355] 356 357   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *