Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Forum > [Dijete] > Djeca > RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti?
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 16.1.2011 0:05:30
klemzi
Breskva, presladak je mali Alim, da ti bude zdrav i živ Malo OT, imala si onaj album na fb kad ste bili u Gradačcu, ja živim 200tinjak metara od jezera Hazna, pa eto bujrum, ako budeš ponovo dolazila i budeš imala vremena I još OT, Bože dragi ove dadade i Noe
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 16.1.2011 0:07:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: klemzi
Breskva, presladak je mali Alim, da ti bude zdrav i živ Malo OT, imala si onaj album na fb kad ste bili u Gradačcu, ja živim 200tinjak metara od jezera Hazna, pa eto bujrum, ako budeš ponovo dolazila i budeš imala vremena I još OT, Bože dragi ove dadade i Noe
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 16.1.2011 0:12:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 16.1.2011 0:13:42
klemzi
Ma niiiijeeee
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 16.1.2011 0:14:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: noa
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 16.1.2011 0:38:43
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Breskva
Ja ne znam gdje da stavim slike sa našeg drugog rođendana, pa sam ih strpala ovdje... malo da podijelim atmosferu sa onima koje nemaju profil na fb kao npr. Nunichi
-fina djeca nečuju se živa
-svi pušemo i pušemo
-Zara u elementu ...pogodila je pjesma
-Alim
super draga moja a evo i da ja metnem par slikica takodje s drugog rodjendana moje ljepotice
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 29.4.2011 19:53:20
samedi
Pozdrav,imam pitanje za mame koje su pravile proslavu u kucnoj varijanti. Zanima me šta ste posluživale od grickalica za djecu i za odrasle? Neke slane i slatke zalogajcice? Bas nemam ideje nikakve pa reko da pitam vas iskusnije. Mi cemo uimati proslavu u kuci ali nece biti nazalost malih beba nego ce biti par starije djecice iz komsiluka po danu(njih desetak) i navece ce biti vecera za odrasle,tetke,nane,uzu i siru familiju.Radni je dan pa ce zato biti vecera a ne rucak jer vecina ih radi po danu. Ako mozete napisati ukratko sta ste vi posluzivale,osim torte da li ste imale jos kolaca i slicno.Hvala :)
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 29.4.2011 19:58:05
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: samedi
Pozdrav,imam pitanje za mame koje su pravile proslavu u kucnoj varijanti. Zanima me šta ste posluživale od grickalica za djecu i za odrasle? Neke slane i slatke zalogajcice? Bas nemam ideje nikakve pa reko da pitam vas iskusnije. Mi cemo uimati proslavu u kuci ali nece biti nazalost malih beba nego ce biti par starije djecice iz komsiluka po danu(njih desetak) i navece ce biti vecera za odrasle,tetke,nane,uzu i siru familiju.Radni je dan pa ce zato biti vecera a ne rucak jer vecina ih radi po danu. Ako mozete napisati ukratko sta ste vi posluzivale,osim torte da li ste imale jos kolaca i slicno.Hvala :)
ja sem torte ništa više slatko ne služim
al slano da.. djeci uglavnom slane zalogaje tipa sira, picaa... malo pureće slame...onako izrežem modlama za kolače u oblicima pa im serviram... muffini će mi biti hiti...slani eh sad ima tih sitnih za zanimljivo djeci al i starijima...
ima na temi dosta toga što se pravilo... npr. na temi recepti imaju neki koje sma davno postavila pa ih je dosta porbalo i bilo je upsješno ...baš nedavno iman čini mi s epitala je pa vidi...